70

Анонимен

преди 2 години

Честито! Вече нямаме здравеопазвае. Изобщп няма да се учудя, ако не им дадено нареждане на спешните медици да прибират ковид пациенти с приоритет, заради субсидии на калпак...

69

Анонимен

преди 2 години

ВеднагА да се спре приемането на пациенти с Ковид по болниците! Както правилно отбеляза Мангъров, там те заразяват други пациенти и са много опасни!

68

Анонимен

преди 2 години

Нема проблеми. Хора умират секи ден.

67

Gregory House, MD

преди 2 години

Във Стралджа живеят някои определени малцинствени етноси. Не че нещо де, но нищо чудно и този случай с КОВИД да е бил един от многото, заради лоша хигиена и неспазване на никакви мерки. За да се стигне до еклампсия вероятно е имало прееклампсия. Не може жената... Момичето?... Родилката?... да не е имала симптоми преди това. На консултации за проследяване на бременност не е ли ходила?Там гинекологът не е ли установил, че има високо кръвно? Да вземе някакви мерки за кръвното?

66

Дедо

преди 2 години

А колко годишна е била тази "млада родилка"?15?14?...Те в Стралджа останАха само тЕмните и миризливите...Всичкото бЕло избегА я в Ямбол,я в Бургас!

65

Анонимен

преди 2 години

Два погубени живота заради ковид истерията

64

Анонимен

преди 2 години

До 77 StrikerЯвно си се минал и си се ваксинирал с отлровната ционистка ваксина и сега те сърби понеже знаеш, че животът ти е съкратен и може да недочакаш и новата година . ааахаххаххах , няма да ми е тъжно за тебе

63

Анонимен

преди 2 години

До 71 Добрата новиназаради заразен ваксар е причината за смъртта на младата родилка. Защото те се мислят за безсмъртни след фалшивата ваксина

62

Solar Power

преди 2 години

Eто как директно един оли гофрен който не се е ваксинирал причинява смърт. Това не е концерт по желание като това да си пуснеш дълга коса !!! Задръствайте болниците поради плитко мало умие когато не се ваксинираш ти реално лишават от грижи други хора които дори не са болни от ковид.

61

Един Българин

преди 2 години

До Добрата новинаТова е заради вас и малоумната ви "болест"! Всичко скапа Борисов и следващите заради някакъв си грип. Смъртността се увеличила, ами как няма да се увеличи като не полагате грижи за другите болни? В Бургас спряха плановите операции герберите!!!! Очакваме скок на смъртността.

60

Анонимен

преди 2 години

Като дойдеш рано "много рано идваш". Като се забавиш "А ааа какво чакахте , много късно сте дошли " Абе българско ши./ба/ /.но здравеубиване.Важното е че едни пари по Ковид програма се преведоха... Едно време така с недоглеждане доубиваха пациенти по пътека пневмония, забавени лекарства/ лечение на рак , ДИАЛИЗИ,но дойде това чудо Ковид И ВЕЧЕ ДРУГИ БОЛЕСТИ НЯМА.Всичко е Ковид . 31 години УНИЩОЖЕНИЕ на медицинската помощ.

59

Скарлет

преди 2 години

В спешното думата эабавяне е недопустима!!! Все пак се говори эа родилка, неадекватно лечение, което се окаэва фатално !!! Голяма трагедия!!! Така е по болниците има ли някои инфектиран от ковид и ХАОСА е пълен!!!

58

до 66

преди 2 години

Млада родилка - държавата плаща здравните осигуроки на всички деца, така че не е здравно неосигурена.

57

Добрата новина

преди 2 години

Една родилка умряла, но пък антиваксър е бил обслужен добре.

56

DDD

преди 2 години

При добро желание, оправдание за собствената си безотговорност човек винаги може да намери! На крива ракета космоса и пречи!

55

Demonaz

преди 2 години

Ясно дали не е ромка, на която от толкова кръвосмешения през поколения си казват думата.. То всяка починала бременна я пишат ковид,а не грешка на докторите. УАУ!

54

Спрете се!

преди 2 години

Хайде стига с вашите "забавяния" и съмнения! Вечно търсите под вола-теле! Медицинските екипи изнемогват заради Ковида! Хващате се за приказките на неграмотните и невежи роми...На тях вечно някой им е виновен! Лекарите са направили каквото трябва, останалото зависи от организма.

53

до 64

преди 2 години

Ромите не плащат здравни осигуровки.Ако иде без линейка ще я накарат да плаща назад години,отделно преглед,отделно изследвания,а пари няма.

52

Котка

преди 2 години

Тя екламсията не идва за 10 минути. Хайде моля!Пак да питам. Колко българки стигат до това състояние? Това, че една жена не е провеждала консултации и не е следяла бременност до степен да стигне това състояние е много характерно! Няма нужда да се обясняваме повече. С/без пик на ковид, разлика нямаше да има в този случай!За да се докара до това състояние поне две седмици е била с кръвно в небесата, отоци и тежка протеинурия.

51

Анонимен

преди 2 години

53 когато имаш проследява бременността, той я следи и ти казва идвай в болницата, ако се налага. Не чакаш бърза помощ да те закара, а отиваш и сам, ако се налага. Ясно ни е какъв етнос е жената.