101

Анонимен

преди 2 години

Та точно и за тия Парички,оня наглият крадец вие денонощно като бясно псеее!

100

Анонимен

преди 2 години

Двеста милиона изхарчиха за избори и още петстотин милиона за предизборни добавки на пенсионерите и за какво-Кой Да Води Бащина Дружина,абе в крайна сметка целта оправдава средствата,а пък"Целта"Е,едни Двайсет и Четири Милиарда(24)лева които имаме да "усвояване"до 2027 година!

99

Анонимен

преди 2 години

ЧЕТИРИ ПЪТИ В ГОДИНАТА ИЗБОРИ МОЖЕ- ЩОТО ЮМРУКЪТ ИСКА С 40ЛВ ДА УВЕЛИЧИТЕ МИН ЗАПЛАТА НЕ МОЖЕТЕ- ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ!

98

До просото

преди 2 години

И какво по различно ще се случи при фиксирана минимална часова ставка?Нали и сега има трудови договори на 4,5,6,7,8 часа дневно?

97

ПроСоТо

преди 2 години

"МРЗ" е някаква отживелица!!..Държава,която иска да просперира, трябва да въведе минимална ЧАСОВА СТАВКА и минимален необлагаем доход!!!. /А,и прогресиращ данък в/у приходите,тоя "плосък 10 процента" не действа за друго,освен за ДАЛАВЕРИ!!/.На тая основа всеки частник,или "държавник",да гради тактиката си..Това е!..ПРОСТО,ЕФИКАСНО и ЕДИНСТВЕНО РАЗУМНО!..При това даващо пълна свобода.

96

анонимен

преди 2 години

700 лв. МРЗ ще увеличи размера на осигуровките и нищо друго. Масово /естествено в диапазона до 1000 лв./осигуровките са на МРЗ, а пък се получават други заплати. На кандидат пенсионерите искайки последните години да са на по-високи осигуровки, гл. счетоводители /съвсем правилно/ им обясняват,че няма смисъл-да не дават пари за осигуровки, защото така или иначе ще получат минималната пенсия.

95

Садоята

преди 2 години

Може да стане ако станем президентска държава тези 240 изедници вземат по 10 заплати на месец от минималната заплата а файда от тях няма

94

Анонимен

преди 2 години

До ДОЛУ РАДЕВ - Защото, ако го бяха казали и не го бяха направили, нямаше и 10% да вземат на изборите. Вместо това, подпомагаха най-слабо засегнатата от Ковид гурпа - пенсионерите! Защо? За гласове! Сигурно в нечий мокри сънища, са сипредставяли как бабите викат "Бойко давааа, даваа!" и пускат бюлетини ... ем да, ама нещо не стана.

93

101

преди 2 години

Мамичката му таковах- на улицата го оставих, екплоататор мръсен! Не можа, да си плати лечението на едното дете, щото беше всикнал да мята пари по-нови коли, пари, иззети от хората! Ама помогнах му там, де! Какво да го правя. За разлика от него съм човек.

92

Анонимен

преди 2 години

До Георги - На 16 години зпаочнах първата си работа и до 23 годишен, работих все на минимално заплащане, при тежък физически труд и масиван експлоатация от работодателите си. "Ооо, момче - изпити имаш, виакш! Ако ся те изгоня, къде работа ще намеришл как ще минеш изпитите, змаисли се? Помагам ти - на, чеми тез 20 часа ескра работа тая седмица, ще те компенсирам, като те пусна в неплатен отпуск после, като няма работа" - 8 годни по-късно съсипах финансово мръсника!!!

91

Анонимен

преди 2 години

До az 1100 лева е в моемтна, и не е чааак па толов по висока.

90

Анонимен

преди 2 години

Жоре,Не се обиждай,ама не съм съгласен с тия твои твърдения,всеки един лев които тия хора ще придобият,дали с административната мярка повишаване на МРЗ дали по други начин,ще се върне обратно във вид на оборот и по тоя начин се завърта колелото,ама виж всеки един спестен лев от родният"бизнес"не съм убеден че ще го видим на пазара!

89

Аре стига

преди 2 години

Тиквата всяка година можеше да вдига заплатите, тоя са не може.

88

Георги

преди 2 години

Както кажеш. И без това ми е безинтересна темата за МРЗ. Хората, които работят за такава така или иначе не можеш нищо да им обясниш или на нищо да научиш. Те обиждат, псуват и вярват, че някакво магическо правителство ще им реши проблема. Не се интересуват, че 30 поколения преди тях са се прецакали по същия начин.

87

Анонимен

преди 2 години

Жоре"Браааат" Откога тролски разсъждения на глас в анонимен форум се водят"Голяма инвестиция"?

86

МУТРИ ВЪН

преди 2 години

ОСТАВКА НА СТАТУКВОТО РАДЕВ- МАФИЯТА ВЪН ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!

85

ДОЛУ РАДЕВ

преди 2 години

КОГА ЕДИН ЮМРУК ИЗЛЕЗЕ И ИЗКАРА НАРОДА НА ПЛОЩАДА ЗАЩО НИКОЙ НЕ КАЗА ЧЕ НЯМА ДА ВДИГАТ МИН ЗАПЛАТА А ЩЕ ВРЪЩАТ РАДЕВИ/РУМЕН ГЕЧЕВИ ЗИМИ- ВЪРНЕТЕ БОРИСОВ, ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА НАРОДА.

84

House M.D.

преди 2 години

Нима очаквахте неуважаемият другар и виден пасивен гей Гугут Донев да свърши нещо полезно?

83

Георги

преди 2 години

Инвестираме постоянно. На 40-45 трябва да си достатъчно богат, че пасивния доход да е предостатъчен за хубав живот. Ако след тази възраст ти се налага да работиш - значи си си похабил живота напразно

82

Анонимен

преди 2 години

Гоше,я сподели,вие "богатите"за какво си харчите "огромните"заплати?