61

Ларавел

преди 2 години

За обща работа и 650лв са много. Вдигат ли се заплатите ще се вдига и инфлацията. Или държавата ще ги обира с акцизи.

60

Балон

преди 2 години

Преборете инфлацията. Какво като я направите и хиляда лева, аки те стигат само за хляб и абсолютният жизнен минимум?

59

Анонимен

преди 2 години

До Гражданин - Ми платаме за самолетити ощи ...

58

Анонимен

преди 2 години

Ба дайти ми хиляда и пестин леа и ни *** интерисува бокуту ни радкуту... Ша си джиктаме из кръчмите джиик тааак, ше апваме. ще пийваме ... ко му трааа на булгарина пийчи уе! НИШТУ!

57

Гражданин

преди 2 години

Ама нали уж събираемостта сега беше по-голяма, нали уж 2 млрд. приходи повече щеше да има, нали уж се крадяха 8 млрд. годишно? Е, сега къде са тези пари? Защо теглите постоянно заеми? Некадърници мръссни, да се махане докато не сме гранати сопите.

56

Анонимен

преди 2 години

Заплтата можеше да е 850 лева ... преди 5 години. Ама не ... "пази бизнеса". АХАХАХ!

55

Стоечев

преди 2 години

До Стоев - А да се мъкнеш из мутренските заведения из родното гнусноморие, не е ли огромна загуба на средства, време и нравствено опропастяване на личността? Работника ясен, ми ти? Кажи си поне фирмат,а да знам, ако имам пари там, да ги изтегля и да не ги давам ...

54

Асан

преди 2 години

У Куба и министъра и сервитьора вземат еднаква заплата.... все едно гърло имат :)))

53

Анонимен

преди 2 години

Бъгларите са глупави а кансебето е измама. Това са истините. Ако имахме реално проф. съючи, нямаше да имаме минимална заплата от държавата. В скандинавксите страни, защо мислите, че нямат минимални, а върпеки това, миниламното им възнаграждение е най-високо в света (въх лели майкоууу ... парадокс)

52

Реалист

преди 2 години

Тези опоскаха държавата и вече нямат пари.

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - ТОй е ***, което се намира в София в момента, но не знам повече,а и не ми се знаимава.

50

IBM Fake NEWS

преди 2 години

700 лева и веднага минавам в чужда държава. Това вече на нищо не прилича. То бива гърбене и рекет. Малко ли са и тези данъци? Да може Пеевски 4та офшорка да си направи ли бе мизерници крадливи. Съсипахте България.Всеки сам да си определи доходи и заплата . Ако искате се осигурявайте на милион на месец. никой не ви спира. нали? само, че нали трябва да има пари за гаджетата им, за мис барселона, мис ***, за мата хари, за на Пеевски любовницата от Париж - Николетка ромката.

49

Анонимен

преди 2 години

До Стоев - Дори не знам, за коя дупка говориш, защото не посещавам родното черноморие от поне 16 години. Трябва да съм впечетлен ли?

48

Анонимен

преди 2 години

Стоев-четата ги завъди Бойко Кюлчето понеже иска да върне България в робовладелския строй когато бедни хора са частна собственост на богаташите

47

Стоев

преди 2 години

И без това, когато се увеличават възнагражденията, работниците започват да купуват глупости. Основно цигари и алкохол. Имах случка от това лято, когато засякох мой работник в скъп ресторнт на марина Диневи във Влас. Какво търси там и това според чергата му ли е?

46

Анонимен

преди 2 години

"Сега плащам по 650лв на хора, които реално и толкова не ми изкарват, но няма как законно да им намаля възнагражеднието. А това са все нелогични загуби" - Ами ... продължавай така, та да фалираш по-скоро и да освободиш място, на нкой по-способен.

45

Анонимен

преди 2 години

Очаквам скоро още статии, как се "връщали младите и успешните в България", като се утвърди властта (новата или старата).

44

Анонимен

преди 2 години

Ако реално знаехте, каква превстъпност се шири из Беге ... ама медите мълчат каот по Тошово време.

43

Червен Бизнесмен

преди 2 години

про ст и беден народ, лесно се язди! да живей пратията майка

42

Анонимен

преди 2 години

До Стоев - по-добре е, да си гледам домати в саксия и ям коренчета, отколкот да въртя бизнес за теб. Без мутренията, държаванта проткеция и мизерията, 95% от родния бизнес, ще замине ... И ще е хубвао, защото определено имаме нужда от чистка там. прекалено мнго мръсно и гадно има ...