329

Анонимен

преди 2 години

До до левака "ще ви спретнем изненада" Значи нищо. Ианенадата ще бъде, че няма да направите нищо. Знаех си. Само да ви кажа, че това не е никаква изненада, а напълно очаквано от такива като вас. :)))))

328

Анонимен

преди 2 години

Вече всеки българин има близък починал заради този лъжлив комунистически некадърник на снимката. Оставка и затвор за чорапа и правителството му.

327

Анонимен

преди 2 години

Още преди повече от месец трябваше да има локдаун. Сега ще го направят точно за изборите, ако изобщо го направят.

326

Handel

преди 2 години

Ако случайно някой още не е разбрал именно тези зелени сертификати влошават статистиката, тъй като хората. които нямат зелен сертификат, принудително си правят тестове и може тези тестове да се окажат положителни. Само че тези хора не "болни" както се опитва да го представи бялата мафия, и ако не беше теста даже нямаше и да разберат че са "болни". Но пък ги тикат в бониците да им приберат 1200-те лева.

325

Анонимен

преди 2 години

Локдаун трябваше да има още от 13 септември 2021, за да се спре вълната на неваксинираните. За съжаление заради изборите и заради част от родителите, които искаха друг да изгледа децата, все още локдаун няма. В тези брой заразени на 100000 души население за 14 дни, броя на населението е неизвестна величина, защото половината български граждани са в чужбина. Реално над 1000 нови случая на 100000 души имахме в средата на октомври.

324

до левака

преди 2 години

ще ви спретнем изненада и не ни е страх от нищо вашата ваксина няма файда затова не я искаме просто не вярваме на учените измамници

323

Анонимен

преди 2 години

До 343Ти нищо не пазиш. Слагането на ваксина ск е твой личен избор от страх за твоя живот. А не ск го направил, за да пазиш някой. Не се изкарвай герой :) Второ това, че имаш ваксина не те пази от заразяване... следователно може да зарязваш други. Клоун

322

Levski

преди 2 години

Евродепутатът Франческа Донато (Италия): В Европа медицинският въпрос се превърна в демократичен. Нашите човешки права са застрашени. Европейската харта за правата на човека има статут на договор. Сериозно се нарушават основните права на свобода на движение, заетост, здраве, равенство, свободно сдружаване, образование, свободно изразяване на мисли. А в цяла Европа мирните протести се потискат жестоко.

321

Анонимен

преди 2 години

Докторе ,защо лекари и мед .сестри от болниците не желаят да з се ваксинират и им се прави тест и то безплатен преди да влязат на работа ,това е обществена тайна )

320

Анонимен

преди 2 години

Камен Во е пълен кратен. В тея Лаборатории, където прсти всипки за тестове заради сертификата е пълно с ЗАРАЗНИ И БОЛНИ. А тоя иидотт навря там всички здрави . Тоя е за съд.

319

Анонимен

преди 2 години

Никой не ви кара да ни пазите. Нещо много сте загрижени за боен вирус.

318

План

преди 2 години

, но на ДС: Да ви докара локдаун за изборите.

317

Levski

преди 2 години

Евродепутатът Иван Синчич описа Digital Green Cert като лиценз за разпространение и заразяване, който дава фалшиво усещане за сигурност, тъй като не защитава лицето от получаване или разпространение на вируса. Цифровият зелен сертификат е напълно нелогичен, не е научен и трябва да бъде изоставен. Наистина е тъжно да видим свободите, правата и върховенството на закона застрашени в Европа днес. За съжаление, в някои страни не можете да запазите работата си без цифров зелен сертификат...

316

???

преди 2 години

Започвам да си мисля дали си заслужава да пазим живота на страхуващите се да се ваксинират, след като те застрашават нашия живот. Има около милион страхливци, да ги оставим да се заразят и поне 100 хиляди ще изпукат, а други 200 хиляди ще го изкарат тежко и ще си влачат последиците с години.

315

Анонимен

преди 2 години

До до левака 343 Я разкажи какво ще ни "Сполети"? Ще се скриете в бърлгите си в знак на протест ли. Малиии, много страшно ще стане. Когато огладнеете ще излезете оттам и ще допълзите с молби за помощи.

314

до левака

преди 2 години

Ха пробвай те се де да въведете тоя Локдаун най после де да видите какво ще ви сполети

313

До 336 Шаши

преди 2 години

Твърдиш, че ваксини против нови болести предизвикващи епидемия, не трябва да се слагат, докато епидемията не свърши. Въпросът е, ще има ли на кого да се постави ваксина след епидемията. Другият въпрос е, дали изобщо епидемията ще свърши, ако не я спрем с ваксини.

312

Шаши

преди 2 години

Някой, скоро спал ли е с ваксинирана? Вместо уиски, може ли да се мине с WD-40?

311

Радевото клане

преди 2 години

В 21ви век комунистите ни докараха дотам, че да борим стотици жертви на ден и да се питаме, много ли са или са малко за да го определим като геноцид.

310

Мухльо

преди 2 години

Какъв локдаун бе, не виждаш ли, че процента пада и математиците дават положителна тенденция?