349

Леша

преди 2 години

Пълен локдаун значи пълен, или кой както го разбира и му е кеф? Това значи на избори само със зелен сертификат, магазини като джъмбо и технополис затварят и тнт. Иска ми се да затворите държавата за един месец и да спрете всички бизнеси, за да видите как бият гладните. Да ви прикключим веднъж завинаги!!

348

България

преди 2 години

.. е единствената държава в СВЕТА, в която кризисния Ковид план ПРЕДВИЖДА да остави вируса да предизвика остра криза, преди да се прави нещо. Ако това може да се нарече държава, де. Но нали сме вторите по интелигентност в света, сигурно това е доказателството, което отдавна търсехме, за да го докажем.

347

анонимен

преди 2 години

Погубихте България,некадърници. На изборите ще бъдете сринати.

346

Факт

преди 2 години

Бойко Борисов провали ваксинирането и сега си патим. От получените по времето на Бойко Борисов 2,8 милиона дози бяха поставени само 999 хиляди, което е 35% от наличните дози и то не първо на най-възрастните като най-уязвими, а първо на герберaстите.

345

обективен

преди 2 години

Само Възраждане

344

Кеша не е прибран

преди 2 години

Сега идва ред на голям Кеш от ЕС, ако се ваксинират масово. А че ваксините не работят е видно по държавите с висок процент ваксани - Израел, Великобритания, Франция, Белгия и.т.н. Вируса е с най-малко бройки в Африка, където няма достатъчно ваксини. Но и те не са членове на ЕС там. Клиничната пътека е много доходна за болниците и лекарите. Те вече не лекуват нищо освен Ковид. И хората започнаха да измират масово от заболявания, които не се лекуват и не им се обръща внимание.

343

Анонимен

преди 2 години

След като плана предвиждал пълен локдаун, защо още не са го въвели?

342

Анонимен

преди 2 години

Радев взе милиони и започна да си боцка избирателите! Продаде си хората като типичен лъжлив и крадлив комунист!

341

Анонимен

преди 2 години

Още ли се дъвчете бе? Не на фашизма! Затвор за диктаторите! Народът решава!

340

Айде

преди 2 години

Чао Радев, всеки ден губиш процент

339

До Факт

преди 2 години

Целта е ясна.Максимум набучени опитни плъхове,защото кеша е прибран.

338

Анонимен

преди 2 години

На Ковида въобще не му пука за рейтинга на Радев

337

Анонимен

преди 2 години

Стойчо, ти си едно голямо недоразумение. Оплю лекарите в Пирогов и Правителствена и сега кво. Нямало доктори реаниматори. Ами няма и да има. Не можеш насила да командироваш лекар в друга болница, ако той не иска. Само при военно положение може. А а ти пак не си разбрал! Ходи си, че вече ни писна!

336

Влак GT

преди 2 години

Стойчо, Стойчо! --- Метни си въжето!!!

335

Факт

преди 2 години

Целта на мерките на мутрите при управлението на Бойко Борисов беше "да се осигурят достатъчно легла в болниците". Сега каква е целта?

334

Факт

преди 2 години

Дали сега Кацаров ще повтори това, което направиха здравните министри на мутрите. През ноември 20#0 и март 2021 мутрите въведоха мерки, когато вълните бяха в пика си и с или без мерките на мутрите, вълните спадаха, но мутрите си приписаха заслугата на техните мерки. Разликата със сега е, че Делта варианта на вируса е много по-заразен.

333

Анонимен

преди 2 години

До Факт "Изначално този план е обречен да не работи, защото според плана се чака поредната вълна да набере сила и чак тогава нещо да се прави. Вълна от заразяване може да се спре в началото, а не когато вече се е развихрила." Ами, именно това показва, че Кацаров лъже за това какви са мерките и какво целят. Плана е само прах в очите, че се прави нещо срещу вируса: СПОРЕД ПЛАНА ПРАВИТЕЛСТВОТО ОСТАВЯ ВИРУСА ДА СЕ РАЗВИХРИ. Не знам дали хората си дават сметка, какво значи това!

332

Анонимен

преди 2 години

Всичките неприятности на"човеците" идват от тяхната алчност за власт и пари и това, че забравят, че не са безсмъртни. На дъното на всичко са парите, ние сме техни роби! Загубихме душите си... Ходете по-често до гробищните паркове!

331

Факт

преди 2 години

Изначално този план е обречен да не работи, защото според плана се чака поредната вълна да набере сила и чак тогава нещо да се прави. Вълна от заразяване може да се спре в началото, а не когато вече се е развихрила. Сегашната вълна на неваксинираните започна в средата на юли 2021. После имаше известно задържане през 1-20 септември 2021 и това беше последният момент за мерки, но вместо това пуснаха децата на училище и вълната набра скорост, както и се очакваше.

330

Анонимен

преди 2 години

Замисляли ли сте се защо България е на опашката по ваксиниране? Защо самите ни лекари не са информирани и компетентни да съветват пациентите си? Защото цялата ни държава, политика и медицина е един голям абсурд. Защо на манипулатор като мангъров се дава микрофона, а истинските експерти не ги слушате? Отговорните лица/управляващи трябва са бъдат съдени за геноцид. А антиваксърите, разпространяващи лъжи, да понесат строги наказания. Ще се усетите , но ще е късно. Ще минат десетилетия в епидемия.