409

Анонимен

преди 2 години

До обективенKostq Kopikin

408

ha

преди 2 години

тия къде коментирате и Вие не знаете какво искате неграмотни същества смачкани..... когато няма локдаун ми що няма,когато го предвиждат ми що ще има... заслужаваме си да ни затрият като нация... НЕ НАРОД А ***!

407

Анонимен

преди 2 години

Кцаров -трибунал ,съд и затвор за държавна измяна и геноцид над собственото си население. За кацаров ще има вип казан в ада и вместо с вили ще го муш-кат с пет метрови инжекции.

406

Анонимен

преди 2 години

докато не я направят тая държава 4 милиона, няма да се спрат...

405

Ваксиниран

преди 2 години

Къв локдаун ве, за кво. Отваряй всичко. Писна ми да съм солидарен с хрантутници

404

Анонимен

преди 2 години

Стойчо, искаме КПП-та, и декларации да попълваме, ще ни е по-интересно......

403

Сашко

преди 2 години

Това е реалността!Престъпление срещу човечеството!Но част от хората вече не са хора според решение на Върховният съд на САЩ!The new world order,never back to the Normal!!!Те го казаха стотици пъти но кой да слуша,всеки си знае неговата....политици,мерки,незаконни правителства и нелигитимни държави....зелени сертефикати,експерименти,спиране на ток,умишлено спиране на доставки...и какво ли още не!В края сме на зануляването на старата позната система и в навлизане в трансхуманизма!Пригответе се за.

402

4757544

преди 2 години

Така става когато поради страх, мерките закъснеят с 5 седмици, чакайки вирусите да вилнеят на воля. Т.е. проблемът не е, че това е най-тежката вълна. Проблемът е Кацаров, заради когото това се допусна. Тези мерки трябваше да се въведат преди да се изпратят децата в училищата да разпространяват инфекцията. И то без фалшиви оправдания заради предизборната кампания на Радев.

401

Щирлиц

преди 2 години

Любимите на някои декларации,които се подаваха на кпп-та,какво помогнаха?А,да,разкрасяваха зимният пейзаж,когато вятъра ги разнесеше по полето.Красива,но безполезна гледка,както и самата идея за тези хартийки.

400

Анонимен

преди 2 години

Още в средата на месеца дом за възрастни хора в Остхофен, квартал Алцай-Вормс, Германия, съобщи за голямо огнище на корона сред напълно ваксинираните жители на дома. До момента са заразени 100 души, като 10 от тях са починали.

399

Др Менгеле

преди 2 години

Ще завиди благородно на кацаров за постиженията

398

обективен

преди 2 години

Възраждане в НС е спасението от геноцида

397

обективен

преди 2 години

Само Костадин Костадинов с номер 5

396

Анонимен

преди 2 години

Тоя трябва да е във затвора

395

Solar Power

преди 2 години

До Darth shadow: Ххаха :) Те психираните са другите дето не искат да се ваксинират. ... Нова била ваксината (РНК-то стартира преди 50 години) , Бил ги чипирал (сигурно играе карти с Путин и Си Дзин - те имат техни си ваксини) и т.н. .... всеки ден нови 25 милиона се ваксинират :) Българина си е прозст и затова мре здраво и го тъпчат всички. Диша най-лошия въздух, най-ниските пенсии, най-ниските заплати, най-старите коли, най-много умрели дори и без ковид в ЕС и всичко това защото ниско IQ

394

Този

преди 2 години

говори абсолютни глупости....А тези, които са за насилствено тровене на хората, за да няма затваряне са ***....Дори всички да се набодат по няколко пъти, затваряне ще има...Идеята на ПОСТАНОВКАТА Е ПОВЕЧЕ СМЪРТ, И НАЛАГАНЕ НА НОВ ТИП ИКОНОМИКА...А поддръжниците на тази ИДИОТИЯ, нямат мозък в главата..

393

Darth shadow

преди 2 години

Принудително затваряне в лудницата всички ваксинирани и маскирани, за да се отървем от тях завинаги с техните психози. Нека си треперят от страх докато дойде Жнеца с косата..

392

Solar Power

преди 2 години

До DA: Ами да от прозст народ какво очакваш :) Защо мислиш,че е бил цели 650 години под робство и е последен по всичко в ЕС .... защото е прозст това е !

391

Мартин

преди 2 години

До ак 47. Каква наука бре, Ваксинонаркоман? Наука на дози, с която отделенията пак пълни? Няма да се менгелираме 70 процента, но още малко натиск и ще излезем всички! Ще видят и локдаун и мокдаун! Няма да ни казват от какво ще мрем!

390

АК-47

преди 2 години

Докато управляващи и политици си играят на тронове и изпращат противоречиви послания, някои от учителите бълнуват за таласъми и вещици и не вярват в науката, тинейджърите се правят на безсмъртни без маски в моловете и в градския транспорт, възрастни хора вярват на "една жена каза на пазара", няма как да излезнем от ужасната здравна криза без да се загробим сами като народ. И по световните медии вече ни пишат. Българите са станали синоним на "Тия ли ще ми кажат какво да правя!"