99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "В UK 70/80% са ваксинирани" --- в ЮК нали знаеш кой е най-новият призив? "ДА СПАСИМ КОЛЕДА". Като са толкова набодена, защо още от сега ги подготвят за 100 000 случая и локдаун? Но хубавото е, че все повече англичани се събуждат за заблудата ковид и ваксини, та скоро и там се очакват събития, които няма да бъдат отразени в медиите!

98

Qwerty

преди 2 години

Какво ми давате за пример колониите, Португалия и Испания като са владеели половината свят да не би да са най-богатите държави. Швеция, Финландия и прочие да не би да са имали колонии.

97

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е нито едно от двете. Който може да си позволи по изолиран житов, това е по добре. Ако си по общесвени места редовно, може би по добре ваксина.

96

горд белгиец

преди 2 години

Зверствата на Леополд ВториТой е бил един от най-заможните хора в Европа - и един от най-жестоките. Смята се, че е причинил смъртта на 10 милиона души в Конго. Белгийският крал Леополд Втори е човекът, потопил в кръв цяла една държава.

95

Анонимен

преди 2 години

ами нямаме колонии откъдето да крадем затова сме по-бедни от англичани и белгийци рязали ръце в африка с краля Леопол

94

До 101

преди 2 години

Напротив, такава тотална деградация като в България никъде не съм виждал- дебелаци, необразовани, неспортуващи, пияници, беззъби,наркомани, кифли, роми - почти не е останал нормален човек.

93

Анонимен

преди 2 години

В UK 70/80% са ваксинирани, направо умряха всички, роби на конспирацията. Само Българите са най-умните в света, те и за това са най-бедните в европйския съюз

92

Фин

преди 2 години

До Qwerty..... в Африка са под 10% ваксинирани и няма ковид...защо ли?

91

Анонимен

преди 2 години

До QwertyПравилно си казал че са най-простите държави с най-много наркомани и олигоффрени

90

Анонимен

преди 2 години

Ай стига бе, в америка вече 5 годишните ваксинират, в българия специалната раса на човешкото същество още дебатира. И ковид и ваксина и двета не са добре. Но, между ковид и ваксина, по-добре ваксина. Толкова просто. Ако можеш да си позволиш да жевееш в гората изолиран. Това е най-добре!

89

Анонимен

преди 2 години

Най опасния дълготраен ефект е този на БКП-то!

88

Апокалипто

преди 2 години

За тези които искат да се информират,сайта се казва vestibular.org ,там има форум за странични ефекти на английски.

87

Qwerty

преди 2 години

Ваксината на Файзер вече е напълно одобрена по надлежния ред, отдавна вече не е във Фаза 3. Второ, не знам как е в Бг, но мен в Холандия не ме караха да подписвам нищо. Как така най-простите държави се ваксинираха -Канада, Германия, UK, USA, а най-умните Бг, Румъния, Босна и други подобни интелигентни нации не са ваксинирани. Коя държава има интерес населението на 80% заради странични ефекти да е болно - няма такава държава.

86

Асан Гробаров

преди 2 години

БайГаньо Ни съ чипиръй! Събирам левАс за Ламбо.

85

Талибан

преди 2 години

"нарколепсията, един вид сънна болест." - да бе.. кво толкова.. "сънна болест". Нищож3ства д0лни! Това е заболяване, което буквално съсипва живота на човек! Не случайно много от заболелите са самоубив4т! Както вършиш нещо, мозъкът просто заспива и се свличаш на земята! Без предупреждение! Тази "вид сънна болест" прави воденето на нормален живот невъзможно! Инвалидизирани МЛАДИ хора доживот! Все пак са успели да вземат обезщетения (не че ги топли особено), а в момента дори това е невъзможно!

84

Тромбоцина

преди 2 години

Мемориал на страничните ефекти от "ваксините": https://twitter/SulleyTruman/status/1454240392187158531?s=20

83

Анонимен

преди 2 години

Ако чета листовки предупреждения има и за най слабото лекарство.

82

Апокалипто

преди 2 години

Във VedaForum има 680 страници на английски, на хора със странични ефекти от различни ваксини.Хората се оплакват от шум в ушите,високо кръвно,световъртеж,отпадналост,безсъние,слаба концентрация,главоболие,парализа и мн.други.Информация има,четете.

81

Корона

преди 2 години

mRNA ваксините съдържат опасни вещества -нанолипидни частици с компонента SM-102.Този продукт - SM-102 - не се препоръчва за терапевтично приложение в хуманната и ветеринарна медицина-пише го в листовката за безопасност на производителя.Прочетете си я сами:https://caymanchem/product/33474/sm-102

80

1984

преди 2 години

Ваксини инжекции локдауни черни сертификати..2 години отминаха..докога??скоро ще има ли статия нормална за нещо друго..научихте хората да живеят за и свиквайки ги съзнателно със неизолиран вирус със по десетки статии на ден по темата !! Отнемат ни свободата..Събудете се !!