119

обективен

преди 2 години

Възраждане ще оправи нещата.

118

АнонимеН

преди 2 години

ДОКТОР ТРОМБ: НЯМА НЯМА НЯМА! ОБЕЩАВАМ ВИ, ЧЕ СЛЕД НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 800 ДНИ ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ, ЧЕ НЯМА!

117

Натали

преди 2 години

Няма дълготрайни и краткотрайни странични ефекти .Всяко лекарство има странични ефекти,дори аспирина,който вземаме без рецепта има страничми ефекти,но много е важно какви са страничните ефекти и как биха повлияли на органзма ни.Всяко лекарство има срок на изпитание и не бива да се приемат лекарства преди да е завършил този срок. най-важното е преди да бъде лекуван пациента да се установи дали е болен от грип,ковид19,пневмония ,това ще намали страха у хората, те по- уверено ще предприемат лечени

116

Анонимен

преди 2 години

Това всеки средно интелигентен го разбира, няма големи и късни странични ефекти и неможе,да има. Проблема е че повечето са ниско интелигентни и вярват на ***.......Те троловете пасти да ядат пред далновидността на един истински български ***. :)))))))))))))

115

Анонимен

преди 2 години

Всеки втори ваксиниран ще пиша от автоимунни заболявания след 2-3 г. А това е страшно. Нервната система да ти разрушава организма!.... България е на едно от първите места в света по смъртност от автоимунни заболявания без да има "нужда" от ваксиниране! Акълът на ганюгите не подлежи на инвентаризация:)))))))))))

114

Чичо доктор

преди 2 години

Разбира се , че има ! Я погледнете сестра Галева - тази истерична женица е близнак на Луна - и двете са с изкривено личностно самосъзнание. И двете си представят позата и желанието за реалност. И двете са тотално далече от истинския българин , и двете са тотално безполезни и дори вредни за държавата ! Явно и двете са вирусни и трябва да бъдат изчегъртани от общодостъпни места !

113

Ха добър ден

преди 2 години

Това всеки средно интелигентен го разбира, няма големи и късни странични ефекти и неможе,да има. Проблема е че повечето са ниско интелигентни и вярват на ***....

112

Анонимен

преди 2 години

Дори да бяха напълно безопасни ваксините пак нямаше да си сложа,защото не искам и не съм длъжен!!......Ритнатите от магарица си личат по акъла който го нямат! :)))))))))))))))Затова се затривате сами без да има нужда някой да ви "чипира"!

111

Анонимен

преди 2 години

Кво значение имат ваксините. Вижте страничниите ефекти от управлението на Радев- мащабна пандемия, инфлация, международна изолация, никакви мерки срещу енергийните проблеми. Вие само ваксини та ваксини вижте кво става във фигурантска България.

110

Аз

преди 2 години

След 10 години какви са ефектите?

109

Анонимен

преди 2 години

Хайде бе,не думай.И ти скоро ще се ваксинираш.Щом си се хванал на хорото ще го играеш.Толкова много.Цяла година живот ни даваш.Годпод ли ти го прошепва.Луди хора.....Луди и плиткоумини Ганюги, България е препълнена с подобен матрял!:))))))))Но се вижда пределно ясно кой пати!:)))))))

108

Анонимен

преди 2 години

А смъртта краткотраен или дълготраен страничен ефект на ваксините е? Защото от една страна умираш бързо и после нищо. Ама от друга страна пък е за винаги.

107

Анонимен

преди 2 години

За ганюгите на Доньо Донев, научете се да смятате! ЮК е около 68 милиона и не може да се сравнява с Ориенталско Балканския Синдромат - България! Над 90% от хоспитализираните и смътрни случаи са неваксинирани! Ганюгите си лаят но Ковида си ги ......:))))))))

106

Анонимен

преди 2 години

Хайде бе,не думай.И ти скоро ще се ваксинираш.Щом си се хванал на хорото ще го играеш.Толкова много.Цяла година живот ни даваш.Годпод ли ти го прошепва.Луди хора.

105

Анонимен

преди 2 години

Всички ваксинирани ще умрат до една година това е цялата истина спрете вече тия ваши убийствени ваксини никога никакъв случай няма да се ваксинират хората стига дано да горите в ада проклети убийци.....Ще умрат най вече неваксинираните ганюги, така сочат фактите и реалността! :))))

104

Анонимен

преди 2 години

в ЮК нали знаеш кой е най-новият призив? "ДА СПАСИМ КОЛЕДА". Като са толкова набодена, защо още от сега ги подготвят за 100 000 случая и локдаун? Но хубавото е, че все повече англичани се събуждат за заблудата ковид и ваксини, та скоро и там се очакват събития, които няма да бъдат отразени в медиите!..... То затова смъртта в България е най голямата, защото е препълнено с ганюги разбирачи! :)))))))

103

Анонимен

преди 2 години

Дори да бяха напълно безопасни ваксините пак нямаше да си сложа,защото не искам и не съм длъжен!!------Няма значение. Важно е дали народната милиция иска да те ваксинира.

102

Анонимен

преди 2 години

Всички ваксинирани ще умрат до една година товае цялата истина спрете вече тия ваши убийствени ваксини никога никакъв случай няма да се ваксинират хората стига дано да горите в ада проклети убийци

101

Питър

преди 2 години

До Анонимен 111Куха лейка си ти. При 70 процента ваксинирани, я сметни колко са 30 процента от 60 милиона бе, льольо, при гъстота на населението два пъти над българската. В момента имат също толкова хоспитализации и смъртни случаи, колкото в *** при 40 хиляди позитивни на ден..... И никакви събития не се очакват, освен обявените концерти, футболни мачове и подобни.

100

Анонимен

преди 2 години

Дори да бяха напълно безопасни ваксините пак нямаше да си сложа,защото не искам и не съм длъжен!!