179

Невери Тома

преди 2 години

Истината е една: Ковид 19 отнема Кислорода в Белите дробове; Ваксините тези американските отнемат Водорода в Кръвта, което е причина за тромбите. Право на избор, едно от двете, но резултатът е във вреда на Биологичното тяло. Бедата е, че Ковида е допълнително усилен за да поразява ефикасно.. Сатаната убива не само от чуждите племена и народи, убива дори собствения си народ. И то настървено и целенасочено. Оттърването е в гибелта на Сатаната. Дай Боже.

178

дедо

преди 2 години

Метод за превенция и лечение само за 2 дена - виж Асоциация Плазма България в Гугъл или тук: https://apb.netgalaxy.org/news/2020-03-11-10-23-09***И още един - по-ефективен и безплатен, базиран на инфосоматиката - наука за тялото и душата.Кога "докторите" и управляващите разберат, че никакви маски и локдауни не защитават от магнитно-гравитационно поле!https://lifexpert.ru/technologies/antivirustech/?utm_source=book&utm_medium=antivirusbook1&utm_campaign=technologies&utm_content=antivirustech

177

Анонимен

преди 2 години

УБИВАТ ВИ С ВИРУС И ВАКСИНИ. НАМАЛЕНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И НОВ СВЕТОВЕН РЕД. ЛЪЖАТ ВИ МАНИПУЛИРАТ ВИ ВНУШАВАТ ВИ СТРАХ ЗА НЕЩО КОЕТО НЕ Е ТОВА КОЕТО ГО ПРЕДСТАВЯТ.БОГ Е ЛЮБОВ И СВОБОДА ВИСОКИ НИВА НА ВИБРАЦИИ КОГАТО ЧОВЕК Е В ХАРМОНИЯ ИМА ПРАВИЛНИ МИСЛИ ЧУВСТВА ЕМОЦИ ИИ ПОСТЪПКИ ЧИСТОТА И ВЯРА ТОЙ ВСЯКОГА Е ЗДРАВ. ИМУННАТА СИСТЕМА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.

176

Анонимен

преди 2 години

Не знам какви са страничните реакции от ваксината, но видях ефекта от КОВИД-19. Тъща ми се разболя през м. март 2020 г. и едва оживя. Сега е с трайно увредени бели дробове, сърдечно-съдова система и неврологични увреждания. Пие хапчета всеки ден, носи инхалатор в джоба. Едва изкачва 5 стъпала. Ако стресът й дойде в повече е на ръба да загуби съзнание. В момента е на 55 г. А вие продължавайте с анриваксърските си глупости.

175

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: След колко години според теб ? 6 или 66 години ? Или 666 дни ? Ваксината се разгражда от организма. Преди това ти е подала информация (част от протеина) за да си обнови твоя организъм дефинициите за вирусите. Както работи една антивирусна програма на компютъра ти. Нищо сложно :) Е за тъпу нгерите от България това е сложна материя :) Прозстотията ходи при глупави и бедни хора това е.

174

доктор

преди 2 години

Значи проблема на хората с изкуствения интелект е, че за много голяма част от населението това е първия път в живота им когато се срещат с интелект...

173

Striker

преди 2 години

Щерю, в твоя случай да те управлява изкуствен интелект си е шанс, Джони!

172

Щерю

преди 2 години

Целта е тотален контрол. Да ни наблъскат с нано-технологии, от които няма изчистване. Пълно следене и манипулиране от изкуствен интелект...

171

Сатанисти

преди 2 години

"ваксината се разгражда сравнително бързо в тялото и затова не може да предизвика по-късно проявяващи се реакции" В този случай това не е ваксина, за седмица две се разгради, защо ни е тогава? Тя би трябвало да ни пази минимум десет години.Лъжете като дърти *** само да приемем белега на звяра, няма да го приемем, можете да се го начукате, сатанисти мръсни!

170

Анонимен

преди 2 години

Манджа с грозде - редки, дълготрайни, краткосрочни, чести и не знам какви ефекти, всичко изредено в разбъркан ред из статията. Нищо не разбрах, освен, че ваксините са по-безвредни от витамин Ц, според това материалче.

169

Анонимен

преди 2 години

Моля дефинирайте "дълготрайни"! Какъв период от време се счита за "дълъг" относно ковид ваксините. Защото и година не е минала от масовата фаза на експеримента. Да видим (ако е рекъл Господ!) след 3-5 години какви ще са ефектите.

168

Къде е

преди 2 години

Кунчев да ни светне по този въпрос?!?

167

МНЕНИЕ

преди 2 години

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ВЕТЕРИНАРЯ КАЦАРОВ!!!!

166

Един Българин

преди 2 години

Това 1:1 000 000 е малко пресилено. Излиза че страничните ефекти са основно в България и все сред наши приятели и познати... До сега дълготрайните страничните ефекти сред моите познати се проявяват във всеки трети - най-вече високо кръвно, смърт на плд на родилка и други "дребни" проблеми.

165

184 и подобни

преди 2 години

След няколко години я камилата, я камиларя. При 7 милиарда дози поставени за посшедните 10 месеца, да се твърди, че има множество незнайни ефекти, е тъпо. А колкото до отдалечените във времето, почти недоказуемо е, освена ко всички ваксинирани с една ваксина не развият нещо странно и едно и също. Междувременно, заради непоставяне на ваксината може друго да ви убие преди дългосрочните й ефекти след 10 години.

164

Анонимен

преди 2 години

Още не е минало достатъчно време, за да се говори за дълготрайни ефекти. Ще ги видим след няколко години.

163

тва

преди 2 години

няма се разбере от вчера за днес, ще мине някоя година преди да е ясно кво става, ама за тез де си сложиха вече няма значение , too late ;)

162

Истина

преди 2 години

До Гиб Мелсън 171И аз съм имал досег със заразени, директен контакт, всекидневен, но не съм се разболял досега, не само с един човек, а с достатъчно. И сега искат да си слагам ваксина, но не коя да е, а една от конкретните 4. Не, благодаря, ще изчакам за лекарство, и няма да се боцкам на 6 месеца с нова игла за да хвана 4 корпорации които след 5-6 години ще измислят друг грип заради който да се боцкам на 6 месеца. Предпочитам да си увелича хегиенните навици.

161

Анонимен

преди 2 години

Фактите след 10-тина години

160

Котю...

преди 2 години

До АНОНИМЕН 22 ... Търпение му е майката...