192

Анонимен

преди 2 години

Каракачанка,другият път като ходиш да "скачаш"отвъд голямата вода,те съветвам да си вземеш Торбичка на METRO а не на BILLA!

191

Анонимен

преди 2 години

Торба лой и Скок,откога популизма на тоя дебелак има нещо със Скачене или пък някакви реални действия и резултати?

190

Анонимен

преди 2 години

До Сюлейман паша - Напротив - връща се!

189

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов има претенции за нещо но няма покритие а и вече няма да е в парламента защото в предния парламент беше ***

188

Спиридон

преди 2 години

*** ща ви е ? Каква Македония, каква Бугария, Србия? Све е Берое!

187

Bul gur

преди 2 години

Добре,че е Каракачанов за да разберем кой какъв е. Как сме живели толкова години в невидение и заблуда.Нека Каракачанов говори за себе си какъв е и като какъв се самоопределя,а не да казва на всички други граждани в тази държава какви са.

186

Анонимен

преди 2 години

Тъй като някои пишат за малцинства в България, нека да изясним Албания има ли претенции за абланско малцинство в Косово и Косово има ли претенции за косовско малцинство в Албания!?! Няма как да се третира като малцинство съставната част на един народ!!! Ако аз и още 30 приятели кажем, че сме ескимоси бихме ли се ползвали от правото си да сме малцинство!?!

185

директно от Софияима

преди 2 години

Като един истински представител на стара столична фамилия, твърдо и категорично заявявам, че македонски език, македонска нация, Македония etc, поради което преди години Правителството на Р България призна Македония, в Скопие се откри посолство на България. Ние в нашият обширен и топъл дом говорим на македонски език, а не на български. При нас столичаните всичко е македонско, било език, мислене или начин на живот. Моите внуци изучават в Скопие ... македонски език и цивилизация.

184

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е, че 12 години мутрите не популяризира историческата истина по света и оставиха Македония да втълпи лъжливите си твърдения по света. Каракачанов като част от управлението на ГЕРБ също носи огромна вина за това. Вместо да си прави предизборна реклама, Каракачанов, да вземе да се покае.

183

Ganjo

преди 2 години

Българската история е това което ни се иска,но не се е случило. Нека бъдем Европейци,а не Балканци. След като Македониа стане равноправен член на EU и всичко ще си дойде на мястото. Това,че Каракачанов не знае,че в България има македонци си е негов проблем. Не е той човека който ще каже какво има и какво няма в България.Всеки сам може да се самоопредели какъв се чувства.Той може да продължава да служи на ченгеджийски каузи.

182

Без коментар

преди 2 години

Шкембе - войвода: доносник от ДС

181

Анонимен

преди 2 години

...свьрши се вашата,безвьзвратно свьрши! Край на зулумлуците ви под покровителството на чобанина *** от Правец и сибирските07 миризливи ватенки!

180

Сюлейман паша

преди 2 години

До 214 ! Брейй,какьв балкански гений с ненадминати тези и идеи сме имали тука!!! Как щеше да е хубаво САЩ да не се месят в нищо и такива расисти като тебе спокойно да си вьршат етническите чистки само и само да запазят ,,целостта и единството" на фигурантската ви смешна дьржавица!Ама не ви се отвори парашута май,а? Де да имате кураж,а и кьсмета пак да пробвате една друга асимилаторска кампания с някое от малцинствата ,та да видите каква случка ще ви се случи!!! Свьрши се нашата,безвьзвратно!

179

Анонимен

преди 2 години

Каракачанка, като подписа за Ф-16 сети ли се за този въпрос, или тогава комисионната беше по-важна?Въпроса ми е риторичен.

178

Дж.Роб.Бидон

преди 2 години

....да напомня на повелителите от американската администрация...

177

До Сюлейман паша 208

преди 2 години

Добре е да си изясните разликите между нация( народ) и етнос.

176

ВСИЧКИ ТУК,

преди 2 години

които не застават 100% зад подобна пзиция. без значение от кого е изказана, са майкопродавци и предатели. България е разпродадена, ограбена и охулена, благодарение на такива като вас - предатели отвътре. Има време да се правите на интересни. Сега е време за отпор.

175

Анонимен

преди 2 години

Не е важно Конституцията позволява или не,а да се докаже,че македонско малцинство в БГ никога не е имало.Всичко е последица от коминтерновската политика на Димитров и грешките които допусна да угажда на диктатори.След като не е имало преди 1944 няма и след.Освен Груевски,Заев,работиха и предателите от "Да,България",лично Хр. Иванов в комбина с ОмоИлинден висяха пред ЕП в Брюксел когато се гласуваше срамната резолюция с/у БГ,в която също намесиха македонско малцинство.Също и техн.соросни нпо-та

174

До анонимен 196

преди 2 години

Американците лобират за привилегии на различни малцинствени групи,основаващи се на етнос,раса,религия или сексуален идентитет.Това води до разпадане на държавите отвътре и унищожаване на тяхното единство.Има много място за културно многообразие,но не и в рамките на една държава.Без култура няма нация.

173

"Паша"та

преди 2 години

пак е бил на "паша" и по традиция пак се е назобил ...а назобан и ермалък ще величае, и девици в рая ще му се привиждат...