12

Патриот

преди 2 години

Дръжте се, Войводи, има още българи!!!

11

до 16

преди 2 години

Не мисля, че някой от т.нар. македонци в България се е затичал да се нарича "малцинство". Най-малкото не може да наричаш малцинство по чисто географски признак. Тогава трябва да говорим и за шопско, родопско, тракийско и добруджанско малцинство. Звучи ми нелепо аз да наричам себе си "родопско малцинство"... Тия твари упорито лазят по речниците и пробутват думи, на които и те не им знаят значението. Като определението за език. Ами няма такова животно като македонски език. Не може да съществува...

10

Анонимен

преди 2 години

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет.

9

Ха-ха

преди 2 години

Русоробите ще ги познаете веднага! Напишете ,че трябва да бъде спазен националният интерес , и те веднага ще почнат ...ама този е бил "дебел", ама имал шкембе , ама защо бил мълчал при "Лойко"! Верно е , не може да се върти коремни на лоста, но има в пъти повече тежест, от онази външно политическа мишка...Фигурантът Радев!

8

Патриот

преди 2 години

Браво! Ясно и Смело казано! Несъмнено ще има още санкции по закона Магнитски

7

БГ реалност

преди 2 години

По-важно от всичко е , че другаря Радев прави 50 лицеви опори за 1 минута, а се видя ,че му е през оная работа някаква си конституция на РБ.

6

Анонимен

преди 2 години

'Българската конституционна уредба не предполага никакви етнически партии' --- ДПС защо съществуват?

5

Обективно

преди 2 години

ВМРО е единствената политическа сила, която отстоява историческата истина и правата на българите в Македония! Американците както винаги заемат позиция срещу българската държава и българския народ. Янки гоу хоум! Гледайте си вашия обор зад океана, кpaвари киpливи и миризливи, и освободете България, Балканския полуостров и света от наглото си присъствие!

4

Анонимен

преди 2 години

Как така няма, има македонско малцинство в България.

3

Анонимен

преди 2 години

Ербап войвода, бре. Скочил не на кого да е, а на самия хегемон. Той хегемонът ще преглътне скока, та нали този и Лойко преди година кихнаха на Пиндостан милиарди за обещания за закрила и скици на допотопни таралясници.

2

Българин

преди 2 години

Що ми се струва, че недоразумението Радев е готов да забърка огромна каша, подобна на тази на Гошо Тарабата! Като гледам, подвил е опашка, като пред руският поп, когато му набиваше канчето!

1

Анонимен

преди 2 години

Само така Краска. Тия ще ни накарат да признаем майките си за бащи с потури, само и само да е тяхната. Писна ни от фаши натиск.