212

Щирлиц

преди 2 години

Не ме интересува какво мислят американските и европейски колонизатори,които отнеха на България големи територии населени с българи,и услужливо се правеха на разсеяни за избитите и прогонени тамошни българи.Просто е за разбиране,ако не си с промит мозък.

211

Щирлиц

преди 2 години

До 5-ko .......................Това е все едно всички българи да се признаят за треТопоЛови от планетата Мелмак....

210

Бобо

преди 2 години

Видът на шкембълче ме умилява. Бранителю, не отслабвай, инак нацията ще погине. И днес йощ що сланина се разклаща, спомня тоз ден бурен шуми и препраща към нечие вурстче, кебап и гювдже

209

Грешка от години

преди 2 години

Цялата постановка на бг е грешна от години. От самото начало акцент трябваше да бъде равноправие на българите с другите народи в Македония. Дори и това да значи признаване на омо Илинден..Все пак ако се страхуваме от 20 човека..то каква държава сме.

208

Анонимен

преди 2 години

Кога Гърция си оправи историята с Македония, България клате гората. Каракачанов по това време беше зам.министър председател.

207

Бобо

преди 2 години

Шкембелариумът се нуждае от публично разтръскване.

206

До Сюлейман паша

преди 2 години

Или сте функционално неграмотен,или умишлено манипулирате написаното в пост 214. В социологията основният критерий за съществуване на нацията е държавната организираност,която обединява различни етнически общности в обща територия.Чувството за принадлежност на тези общности към нацията е равенството на гражданските им права,гарантирани от закона.Повечето от нациите на планетата са многоетнически.И наистина е добре САЩ да спрат да изнасят "демокрация",пораждаща миграция към Европа .

205

помнещ

преди 2 години

Скрий се мишко и не се показвай повече! Тези кухи партии,като Воля,Патриоти и ВМРО твоята,в следващите 100 години власт няма да помиришете Лицемери! Стискахте мутрата ШАРЛАТАНИН др Борисов за топките и си взехте постове и министерства каквито си пожелахте! И помогнахте СЪЗНАТЕЛНО на всяка цена да си изкара Най после пълен мандат след 2 ЯЛОВИ?! -:))) Не само че ВИЕ СИ ТРЪГНАХТЕ,НО И ГЕРБ И МУТРАТА СИ ТРЪГВАТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА СЛЕД ТЕЗИ ИЗБОРИ!!!!-:) ПРОДАЖНИЦИ АНТИБЪЛГАРИ!!!

204

Алекс

преди 2 години

Доскоро беше послушното кученце на ББ,сега голям лъв се извъди.Чак скача на САЩ.ДНЕС.БГ и по десет статии на ден да пускате за Каракачанов,парламент няма да види.

203

Анонимен

преди 2 години

Цензураторът от уплашенднес.бг изтри важен коментар, без никакви оскърбления, но с важна информация, която българите трябва да знаят. Защо така негоднико?

202

Анонимен

преди 2 години

Бойко, както и каракачанов, които сключиха договора за самолети със сащ, ако има пречки за доставката, трябва да влязат в затвора. М-м-да-а-а. Да са съобразявали тези неща предварително.

201

Анонимен

преди 2 години

Опълчвайте се на сащ и техните слуги без изобщо да ви пука, те са бита карта.

200

.

преди 2 години

Колкото по далеч от САЩ толкова по добре за България.

199

Anton

преди 2 години

До 226 Като си имаш топло семейно гнездо в Скопие и като си говорите на македонски какво търсиш на български сайт? И защо ти трябва да пишеш на български? Нали си имаш език, никой не ти го оспорва. Ама ти е приятна да ходиш при българите, злоб-ен скопчанин, не разбирам зашо мър-сиш българския език!! Стой си у вас и не стъпвай в българските сайтове.РАЗБРА ЛИ

198

Анонимен

преди 2 години

Няма да пуснем нито един грозен или красив, но фалшив, крадлив и лъжлив македонец в ес. сащ не са страна, която да определя кой ще влиза или излиза в ес. Българските слуги на сащ ще бъдат първо употребени и второ изхвърлени в огъня.

197

Анонимен

преди 2 години

Проблема, за съжаление е че малцинство е политилески термин в България и обикновено се използва за изборите и манипулация. За мен, малцинство не е група, а всяки индивид, който не се чувства българин.

196

Анонимен

преди 2 години

В София има площад Македония. И носи името на ......? Питам на него македонци ли се събират та носи това име.

195

Анонимен

преди 2 години

"това е създадена от бившия премиер Груевски лобистка организация" -- лобистките организации са узаконена форма на корупция в сащ. Те плащат на политици за да прекарат някакъв закон в американския конгресс. Няма да се плашите, ако български политици се подвеждат по тези уловки веднага им искайте оставката, правото е на наша страна.

194

Анонимен

преди 2 години

В България по принцип, по конституция няма малцинства, всички граждани се третират еднакво с равни права и задължения, така че не можем да признаваме малцинства. Имастрани, където има такава категория конституирана по закон, и други страни където няма.Ако сащ искат такова нещо, ха-ха-ха, то това са някакви техни неподготвени политици или открита намеса в нашите работи. Ние също искаме да махнат визите, но те се позовават на техните закони. В случая ние си имаме съответно законово положение.

193

анонимен

преди 2 години

Дебелия и глупав националист се излага навсякъде.