61

Анонимен

преди 2 години

До Do 57--- Бих го направил при едно условие да съм освободен от ваксиниране.

60

До 61

преди 2 години

До Д-р Хаус до#46И какво трябва да "схванем"?Че няма нищо страшно? Че няма умрели от Ковид, последната година и половина?Че, всичко е конспирация, при това световна???Че, този човек си е умрял от естествена смърт или пневмония, нямаща нищо общо с ковид-а?Кое трябва да схванем, дървен форумен филосиф?

59

Анонимен

преди 2 години

Бог да прости човека... Жалко ,че масово вече болничния персонал е безсърдечен и дори садистичен!Да те е страх да стигнеш до болница,а пък ако си и без пари и връзки е животозасташаващо!По-лошо е ,че в бъдеще и доктори няма да има...сега докторите масово са около пенсионна възраст а после..

58

Do 57

преди 2 години

До АнонименТИ, нали не си с ваксина.Защо не посетиш ковид отделението без маска и не се целунеш с всеки един пациент??Докажи ни, че няма нищо страшно. И това е само едно вирусче.

57

Анонимен

преди 2 години

За това ви казват: Пенсионери, ваксинирайте се! Не играйте Руска рулетка с Ковида.

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонименми да ти кажем!Почват ги със широкоспектърен антибиотик!НАПРАВО ГИ УБИВА ИЛИ ВЛОШАВА. Кат станат много зле - сменят антибиотикът! И се влошаваш, влошаваш, влошаваш.......от лечението. Колкот искат толкова ше те държът. Пътеки и усвояване да има. ама кат свършат достъпните за теб: смърт, изписване или шут у гъзот.

55

До 51

преди 2 години

Агресията Ви достига ниво -заплаха за смърт. Докладван е коментара Ви, а Вие сте още едно доказателство за огромната злоба, агресия и елементарно, първосигнално мислене на повечето хора, които са против мерките и ваксините.

54

Анонимен

преди 2 години

Ако беше ваксиниран нямаше да иде в болница, а най-вероятно ямаше и да умре никога.

53

Анонимен

преди 2 години

да си беще сложил ваксина, не би чудо видял.

52

Анонимен

преди 2 години

Имаме достатъчно математици да ви излекуват и въвеждат мерки.

51

Анонимен

преди 2 години

Ако беше ваксиниран можеше да умре след 5-10 години, а сега се е отървал веднага, без да се мъчи с ваксините.

50

истината

преди 2 години

Проблемът е трагичната ни здравна система и всички го знаем. Ако тя беше читава, нямаше да има никаква необходимост от сертификати или локдауни. Но никой не я стабилизира. Нито преди ковида, нито след него, макар че ВРЕМЕ ИМАШЕ.

49

НИНОВ

преди 2 години

Корнелия Нинова КОГА ще изнесе програмната си реч, че Бойко Борисов не се справя с пандемията, че има хаос в здравната система, че мерките на правителството не са адекватни, я ЧАКАЙТЕ.... правителството на Баце вече го няма от 1/2 година, дали Корнелия ще отправи същите упреци към фигурантите Радев, Кацаров и Янев, не, нали даже ще ги похвали, че добре се справят...ЖАЛКА СТРАНИЦА В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ

48

До 45

преди 2 години

Искаме на такива дървени философи като теб,който всячески обвиняват хората за "добрите"резултати на родното здравеопазване да им начупим кратуните!

47

пияница мистик

преди 2 години

Е на това му се вика да изтеглиш късата клечка. Цял живот работил и му удържали от заплатата за пенсия и накрая само 4 години е взимал такава :)))

46

Анонимен

преди 2 години

До fact "До Анонимени аз това си помислих. свършили са парите по пътеката," Е, нали болниците само усвояваха и всъщност на пациентите вътре нищо им няма/са леки? Как така пациентите имат нужда да стоят по-дълго?

45

Анонимен

преди 2 години

Ковида е опасен. Има ли още неверници за грипчето?

44

Анонимен

преди 2 години

Лекарите по цял свят тръбят, че са безпомощни срещу този вирус, особено след образувана вече пневмония. Казаха, че трябват мерки, трябва да се пазим, че засега има ваксина и това помага. В България обаче, като чуете това и подскачате все едно ще ви колят. Не щете мерки,не щете ваксини-какъв *** искате не знам.

43

Анонимен

преди 2 години

Всички мерки са насочени за вашето здраве, сега като затворят всичко после няма да има и пари за крадене в болниците.

42

Биволъ

преди 2 години

Не плачете за човека. Отишъл си е в един по-добър свят от този на Радев.