81

Анонимен

преди 2 години

Пенсионерите, имате един проблем и той се нарича пожелателно мислене - мислите си, че на вас няма да се случи и не се ваксинирате, което е някаква форма на лудост. Но има и друга положителна страна - НОИ намалява разходите.

80

Анонимен

преди 2 години

Язък, ако беше починал в болницата щяха да вземат пари по ковид пътека.

79

Анонимен

преди 2 години

Ей така са антиваксърите. Не се ваксинирват след призив не лакари, после вайкат че болницата не си е свършила работата. Кога ще разберат че ваксината е лекарство и главното лечение от ковид. Нма друго по ефективно лекарсство. Като се усложнят нещата, всичко минава в ръцете на господ. А най страшното е че заради антиваксърите страдат и ваксинираните с по елементарни болести които се винаги се лекуват успешно, понеже целия наличен състав в болниците е зает с антиваксърите.

78

Анонимен

преди 2 години

Тия, в белите престилки всичко за нас правят, те за нас живеят. Да излезем да им ръкопляскаме? Престъпници повечето ще бъдат на трибунала за съучастие в геноцид.

77

Анонимен

преди 2 години

Докторите не са богове и не могат да врэщат никого от другия свят, но вие които сте по-прости си мислите, че болниците лекуват. Ако беше така, щяха да се наричат здравници.

76

Да ги накажат

преди 2 години

С тотално ваксиниране.

75

Анонимен

преди 2 години

Бяла мафия! ***!

74

Do 78

преди 2 години

До д-р ХАОСТази здравна система беше управлявана 12 години от ГЕРБ и мутренските слуги. До преди 6месеца.Та, дали Кацаров и Радев са виновни за нейното състояние??А, мутропоклонико??

73

Анонимен

преди 2 години

Възрастен ли си или си в рискова група, по-добре се ваксинирай и няма да ти се случи това ( с мооого голяма вероятност).

72

Анонимен

преди 2 години

Вече стана ли ви ясно защо смъртността у нас е висока?

71

д-р ХАОС

преди 2 години

няма хаос в здравните заведения, нали, всичко е по план, даже федшера Кацаров си е разчертал една тетрадка с 60 листа и си отбелязва етапите, така както беше обещал при встъпване в длъжност.... според Радев всичко е под контрол

70

Ангел

преди 2 години

Основната цел на някои "доктори" е не да се борят за живота на пациента а болния да не умре в болницата .Поради тази причина гледат да ги изписват докато са живи щот като умрят трябва да се занимават да пишат експертизи .Много вероятно е да има разследване за смъртта му и някоя лекарска небрежнест да не излезе на яве , а като го изпишат не носят никаква отговорност.

69

ДО 71

преди 2 години

До Д-р ГерберастовГЕРБ не са дали и 1 лев на лекарите на първа линия.Мутрата излъга най-нагло.Хиляди лекари излязоха и казаха, че не са и виждали тези пари.Мутрата излъга за пореден път.

68

W

преди 2 години

Да си в болница и да звъннеш на спешна помощ- това само в Бг може да се случи, за жалост съм преживяла подобно нещо преди време точно в белодробна болница с крайно некомпетентен персонал. Докато имах белодробен, а след това сърдечен колабс те се опитваха да ми набутат валериан

67

До 66

преди 2 години

До АнонименАми, ти си свободен. Някой да те е задължил да се ваксинираш??Или ти искаш и да си обикаляш навсякъде без маска? Да влизаш по ресторанти, без ваксина, без тест, ей така...??Пич, влез в ковид отделението, разцелувай ги всички. След това се прибери вкъщи и разцелувай цялата фамилия.Ако, обаче някой зазлее, подписсваш декларация, че се отказвате от лечение.Ще се лекувате с чай и аспирин.

66

Анонимен

преди 2 години

Мда, има един момент, когато човека е пътник, но не го чакат до края да умре в болницата, а го изписват, за да си умре в къщи при близките. Или е по-добре да умре набучен с тръбата в гърлото?

65

Анонимен

преди 2 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СКАНДАЛНО. НАРОДЕ?

64

Анонимен

преди 2 години

Който не е разбрал. Ковида е вирус с модифицирани протеини, вероятно с изкуствен произход.Няма да се отървете лесно възрастните, гълтащи по един куп лекарства.Ваксините за вас са по-малкото зло, но ум царува и ум робува.

63

Анонимен

преди 2 години

Пляскайте, пляскайте им на убийците в бели престилки

62

Pun дьо

преди 2 години

Da такава е ситуацията у нас , баща ми умря 1 час след като беше изписан от болница 3 та градска . :(