141

Анонимен

преди 2 години

Това се случва по-често от колкото някой хора си мислят. Вижте в нервното как си отиват, да не ползвам друг израз, хората като кучета с едун параван да не се стресират другите и сами. Има случаи даже в безсъзнание се изписват...

140

Гост

преди 2 години

Като не се ваксинирате, ето го резултата. 95% починалите от коронавирус, не са ваксинирани. Факт!

139

Анонимен

преди 2 години

Миналата година имаше пак подобен случай, починал мъж по стълбите.. Хем ти задължават да плащаш здравните осигуровки хем ти остават по стълбите да хвърлиш топа..

138

Анонимен

преди 2 години

Дали са му боднали ремдисивир според протоколите? До колкото знам от него тялото започва да се пълни с течности! Даже при подобрение, ако си на туй лекарство може да ти спрат бъбреците и да се напълниш с вода в белия дроб.

137

Анонимен

преди 2 години

Изписали са го, за да не им почине в отделението...много я тачат тази практика

136

До 148

преди 2 години

...да се съдят до дупка.>>>>Прав си без никакво съмнение.Въпросът е кои да бъдат съдени.Най-напред тези,които въведоха правилата за лечение-срокове по клинична пътека и стандарти за диагностика и лечение.Изписан пациент вече не е пациент,нищо,че е на стълбите пред болницата.По предписание трябва Спешна помощ да установи състоянието и да се вземе решение какво да се предприеме.Гениално,нали.Защо да е по-лесно,като може да е по-трудно.Не за съд,за разстрел са тези,дето за тях се вдигат самолети за

135

Киро лъжата

преди 2 години

Здравната система като Бойковата,крадлива система. Не знам какъв *** трябва да си за да гласуваш за тиквата.

134

Хахахах

преди 2 години

Много моля, да се съобщават такива новини само ако човека е ваксиниран, иначе към статистиката и да не ми губят времето.

133

анонимен

преди 2 години

Радев погубва малка България.

132

Анонимен

преди 2 години

Хубаво че са го изписали докато близък е бил в близост, да стане свидетел на случката. Иначе щяха да приберат трупа от улицата, щяха да го сложат на легло и щяха да информират близките че е издъхнал от старост докато е спял в леглото си. Мдааа, добре че се махнах от тоя кл00зет наречен България.

131

Анонимен

преди 2 години

Кацаров не биваше да напада лекарите, а да каже " Пази боже". Ето, и при него умират хора пред болниците.

130

Така е

преди 2 години

Маса хора се подиграват и не взимат на сериозно вируса. Ще има още трагедии и смърт. Хора ще умират по домовете си, по улиците, на стъпалата пред входове на болници.

129

Един

преди 2 години

Като знам какви ПОСРЕДСТВЕНИ хора са завършили медицина, откровенни бездарници, не се учудвам вече на нищо. Проблемът е, че никога няма осъдени лекари. Какъв професионалист си, когато не носиш отговорност за работата си?

128

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, направи коментар. Да позная. Борисов е виновен.

127

пена

преди 2 години

Гарантирано от Радеф!

126

Всеки, който...

преди 2 години

... се чувства лекар, знае какво е пеницилин и как 100% се лекува ковид / гледам, че тук е пълно с такива експерти/, е свободен да открие знахаро-лечителска практика. Само за година, след като славата му се разнесе. ще стане милионер. Защото ще е спасил хиляди човешки животи!Успех, лечители!

125

Анонимен

преди 2 години

Най-еероятно човекът изобщо не е имал ковид, но са го пуснали по пързалката

124

Анонимен

преди 2 години

Банкянския Ту луп прокара закон, който даде права на докторите да убиват безнаказано. Докато това нещо не се ревизира и анулира, ще търпите и ще мигате на парцали. Докторите са обявени за провилегирована каста със закон, при положение, че в България Конституцията забранява всякакви групови и съсовни привилегии.

123

Анонимен

преди 2 години

Доктора, подписал епикризата, както и санитая, който е изпроводил човека навън - в затвора! Срочно!

122

Анонимен

преди 2 години

Почна се.. хората да умират по улиците..