148

Уха

преди 2 години

Ама ако ГЕРБ и ДПС се коалират, това ще е дъното на дъната, ще се запали държавата. Паразита никога не убива донора си! По-скоро Борисов ще се оттегли и ГЕРБ ще започнат да се правят на много хубави. А ДПС ще си седят както до сега. Бъдете малко реалисти.

147

П.К. инк.

преди 2 години

Мисля, че всички се убедиха, колко невежи и нагли са тези самозвани "анализатори". Те, просто си представят, че просто СУВЕРЕНА не съществува. И със по-малки, или с по-големи дози техни лъжи и внушения, ще заработят добри шумящи хартийки. Без забавяне, идва денят на истината и такива като шушумигата павлов ще бъдат затрупани от собствените им *** в казаните.

146

Промяна

преди 2 години

Първо умря СДС, после БСП, а сега умира ГЕРБ и ДПС

145

Тоз пък

преди 2 години

Да седна да чета снайпер - е сега, само да се ваксинирам хаха

144

Едно е сигурно

преди 2 години

ГЕРБ и ДПС ще имат най малко 110 депутати!

143

Анонимен

преди 2 години

До ХахаАми прочети статиите във Снайпер, Бойко тайно се е договорил с босовете на Кирчо, а вие по сайтовете се биете на вятъра, ще стане лошо в България! БСП трябва да е поне на второ място, в противен случай, получавате завинаги абсолютна несменяема диктатура.

142

Ясно е

преди 2 години

Вожда на комунистите Георги Димитров е казал, че колелото на историята няма никога да се завърти назад. Така че другари и другарки, БСП никога няма да управлява България

141

Анонимен

преди 2 години

И с Ковид и без Ковид герберите все 22процента си седят,хм?Няма изчегъртване,ей!Нищо не ги лови!

140

вас

преди 2 години

поради липса на реални кандидати, които да могат да направят нещо добро за изстрадалата ми родина, ще си продам гласа в знак на протест.

139

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков премиер.

138

Анонимен

преди 2 години

Тулупа 11год ни лъга ти за Кировата декларация се ядосваш.Още колко ще ни лъжат...какво очакваш да изпълняват нещо ли?

137

800к

преди 2 години

Един пък друг корифей предвижда 800000 гласа за ГЕРБ. :D

136

Уха

преди 2 години

Тика някакъв корифей на мисълта предвижда ГЕРБ първи, а на втора позиция БСП ухааа пийте си лекарствата бе, добри хора

135

Анонимен

преди 2 години

Слабоумните герберасти са си твърда бройка обаче. Все още се надяват да се върнат на държавната хранилка.

134

Анонимен

преди 2 години

Вероятно ГЕРБ ще бъде първа партия, по това,което чета, дано БСП са втори, а на всички партии им пожелавам успех и първо да мислят за населението в страната, а не само за *** си, защото се топим като лански сняг и точно безхаберието на политиците към населението, съсипва страната ни!

133

Хаха

преди 2 години

Иска ви се Киро да го изчегъртате и ГЕРБ да са първи. Мечтите са безплатни.

132

Поздрав от ГЕШЕВ

преди 2 години

Ако имате болки зад ухото и странно замайване значи използват СРС срещу вас!

131

Избирател

преди 2 години

Интересна мисъл ми се върти. По скоро е въпрос към социолозите и политолозите. Колко пъти са правили проучвания през настоящата 2021 г., ако вотът беше днес. Все различни резултати дават, а талибаните направиха правителство в Авганистан. За сравнение, българските политически джихадисти не могат и си продължаваме със служебните. Така си е, никой не иска да управлява България след Борисов. Толкова е ясно, че дори и децата спряха да ходят на училище ! ,

130

Киро Рамбото

преди 2 години

Кирил излъга всички с декларацията си, но е втора политическа сила. Е, няма що! Браво!

129

КАМЕНООООВ

преди 2 години

ДЕЕЕЕНКОООВ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО СТЕ ПРОСТИ, ПОКОЙНИЯТ МИ РАБОТОДАТЕЛ В ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА ОТ РАБОТАТА СИ И ДЕТО ПОЧИНА ШЕСТ МЕСЕЦА СЛЕД ТОВА НАПРАВИ ДВЕ НЕЩА НА МЕСТОРАБОТАТА - ПОДАДЕ ЗАЯВКА В ОБЩИНАТА ЗА ПОДМЯНАТА НА ВСИЧКИ ВРАТИ В УЧИЛИЩЕТО, ЧЕ СА НА 50 ГОДИНИ И СЕ ТРОШАТ ПРЕЗ СЕДМИЦА И ВТОРОТО НЕЩО БЕШЕ СТЕМ ПРОЕКТИТЕ - ДВА ЕДИН МАЛЪК ЕДИН ГОЛЯМ - ТА ТОВА МУ БЕШЕ ПОСЛЕДНАТА ВОЛЯ НА КРАСИМИР ДАНОВ - А МЕНЕ МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ СЕ ИЗГАВРИХТЕ С ТРУП И ТОВА ЩЕ ВИ ГО ВЪРНА С ЛИХВИТЕ И ОТГОРЕ И НЕ ЗНАМ...