228

Царя е гол

преди 2 години

Аз не разбирам що за *** народ сме? Асенчо крал със *** си, че го осъдили, Киро Лъжеца добре ни изигра, нито министър е бил, нито актовете му вървят! Как по дяволите тая партия на тия лъжци и мошеници е втора? Какво ли да очакваме, ако управляват? На всички е ясно, че това е медиен проект на задкулисието от мутри, Прокопиев, Божков и компания! Защо са ни мутри, преоблечени като ***? Толкова ли сме слепи и ***, че не виждаме тоя театър на задкулисието?

227

Жотев

преди 2 години

Герп ще управлява,зелени човечета!

226

Геро Найденов

преди 2 години

Абе тия си продължават да си лъжат по старому. Никой не се интересува от мнението на българите във Германия, Нидерландия, Англия, Дания, Норвегия, Испания и Италия.После пак ще чупят пръсти, когато герП остане назад и някоя от новите партии е победител !

225

Помак

преди 2 години

Долу мафията ГРОБ-ДПС

224

време му е

преди 2 години

Банкянския то*луп отива в историята .

223

Анонимен

преди 2 години

Тези не се умориха да лъжат. Партията на Кирил Петков ще бие ГРОБ и то с много. Социолозите пак ще вият на умряло и ще си хвърлят дипломите. Така е, като се продават за жълти стотинки. Мутрите на Чекмеджан и Дебелян отиват в историята, заедно с лиценза на Делта Гард.

222

Анонимен

преди 2 години

Радефффф так им го сложи на беспето че те си знаят!

221

Най доброто за

преди 2 години

България е че Маямата сестра Галева , Костинбродската лъжа, няма да влезе в парламента

220

до # 241

преди 2 години

Кога ББ е преподавал пет години във ВА Г.С.Раковски ? Много лъжеш! Военните не могат да се дишат с полицаите, да не говорим, че банкянският научен гений от военни дела нищо не разбира. Болшевиките не се досещат да направят подробен анализ на дисертацията на Борисов: предполагам че ще излезнат немалко факти за нелегална помощ от руската научна мисъл. БСП да провери: преди няколко години в медиите бяха публикувани факти за немалко преписвания от руски книги. Ами публикувайте ги в пресата.

219

помнещ

преди 2 години

до 246 Мутрите отдавна бяха завзели на пазара "застрахователният и охранителен бизнес" И бяха на пазара предлагащи услугите си! Ще спомена само СИК и ВИС -2 на Васил Илиев!ГАРАНЦИЯ<ЧЕ др Живков,изобщо не познаваше мутрата др Борисов по него време! Просто ДЪРЖАВАТА ПЛАЩАШЕ СОЛИДНИ СУМИ ДА ПАЗИ Живков някой! Не ми казвай също,че точно И СИМЕОН Мадрицкият крадец го е "познавал" тогава,когато го "охранява" стъпвайки на българска земя!! Ти май нищо не знаеш а? Я ми кажи честно,на колко годинки си?

218

помнещ

преди 2 години

до 246 Верно ли мислиш това?-:) Та тато казваш се "доверил" тогава на др Борисов мутрата? Ти помниш ли изобщо,как се чувстваше на Пленума на ЦК на БКП когато съобщиха на др Живков че го свалят от власт? Не ми "споделяй" моля!-:( Когато "падна" Живков от власт,не Живков "избра" Охранителната фирма " Ипон" на Борисов да охранява др Живков! А държавата го избра лично,защото просто беше НА ПАЗАРА В НЕГО МОМЕНТ!

217

До помнещ

преди 2 години

Нищо не помниш! Малко са те били вашите,а прекалено - другите! И с право! А онзи,когото визираш, имаше своя охранителна фирма, която пазеше КОГО? Тато!Той беше преценил най-добре на КОГО да повери СЕБЕ СИ.Ти намери ли кой теб да пази, ***...

216

помнещ

преди 2 години

Годината беше есента на 1992 година.Мутрите тогава изобщо не се криеха и с никого не се съобразяваха!.Биеха шамари на човека,за да бъдат по убедителни.-:( За вас лъжа тия които ме четете,за мен е истина!-:(И най унизителната професия в него момент беше,да си катаджия.Кортежите на мутрите,минаваха на всякъде И не спираха на Милиционерска палка! То те и не ги спираха тогава! Властта тогава беше пунта Мара! И се питам тази мутра още,как е "някой" в днешно време?-:( 32 години след 1989 г!Време е!

215

Анонимен

преди 2 години

Друго си е да си достоен и честен човек като другаря Радев чието първо действие като шеф на ВВС да уреди да назначат любовницата му на ВТОРА държавна длъжност и да захвърли жена си и децата си.Абсолютно достоен за уважение.

214

помнещ

преди 2 години

Борисов няма достойнство! -:( Той е свикнал,така СИЛОВО да вземат нещата в ръцете си!Така както биеха мутрите собственици на магазини,завземайки Охранителният и застрахователен бизнес след 1989 г! Времето на групировките! Още е пред очите ми.Около 50 годишен собственик на магазин.3 мутри го изведоха от магазина отзад и казваха,шефа си иска таксата "спокойствие"! Човека само каза,момчета,бизнеса не върви,но ще намеря парите!-:( Такива бяха нещата тогава!ГЕРБ ТРЯБВА ДА СИ ТРЪГНЕ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ!

213

не бързайте

преди 2 години

Радев ще ви прати всички под карантина и ще гласува сам.

212

доАнониме233

преди 2 години

До Анонимен 233 - Ужасно си далече от истината, Борисов и да е имал партийна книжка, я е захвърлил при първа възможност. И аз едвам се оттървах. Дядо му е убит от комунистите веднага след 9ти септември. И май неси спомняш, че беше кмет на София, тичаше като луд да строи и пр. има докторска дисертация истинска (знаем от 2010 г.), преподавал е 5 години във Военн академия и т.н. Борче ипр. по твоите критерии е бил кратко. Това не прави човека. Като не знаеш, недей да плюеш като червените твари.

211

дабе

преди 2 години

Излишно се хабите. Машинките вече са настроени. Всеки втори глас отива за крадев. И да си гледате какво ви отпечатва на хартийката, няма да се брои, брои само софтуера. Познайте чий е софтуерът, чии са машинките и ЦИК - т.е. флашките. Така, че и на герб няма да дадат повече от 15-20%, много лесно с 2 реда код се манипулира такава елементарна машина от ученик от 5-ти клас. И като тръгнат да я затварят - кодчето се самоизтрива.

210

Луна

преди 2 години

Сидеров,що се криеш и обикаляш студиото като недоОБИТ пес?

209

Луна

преди 2 години

Луна-Лупи,ще подпишеш,ли?