168

Ко? Не!

преди 2 години

Възраждане ще влезе с поне 5%.

167

Анонимен

преди 2 години

Проучването не отчита решението на КС. Направено е преди него. След решението на КС, доказващо, че Киро Лъжеца е престъпник, процентите на ПП "ПП" ще паднат чувствително.

166

Анонимен

преди 2 години

Въпрос на елементарна математика е - без БСП, ДПС и ГЕРБ не може да има правителство.Освен това, дори и да има - правистелство на малцинството е нещо съвсем нестабилно и след максимум 6 месеца ще има разпад.

165

Анонимен

преди 2 години

Тези ми изтриха линка на статията, но заглавието е следното - "Бойко Борисов не атакува Кирил Петков, реди проUS& "Сорос" коалиция след "тайна среща" с Иво Прокопиев"

164

жик так

преди 2 години

СЛАВИ ще постави условие на всички! или ще изпълнят волята му или нови избори до дупка!

163

Анонимен

преди 2 години

важното е че "мутрите" са аут завинаги, дори и сега мълчат когато техния рундьо погази закона. вън мишки крадливи с вашите 500 хиляди за депутат!

162

баба мара

преди 2 години

първи получават мандата герб и веднага го връщат втори са кирил и методиправят правителство и всички ги подкрепят ген радев е 2 мандат президентда мирясаме наи после и да се заемем с вируса

161

Да бе!

преди 2 години

22% за Герб? Хайде де, тръгне ли шейната надолу - по умните се спасяват бързо!А тя е тръгнала - и колкото и да се ръси Бати Боко (с нашите пари междувпрочем) по агенцийте - резултата няма да е такъв! Колкото и да има 'правоверни' гербери, и платени такива - няма и да се стигне до такъв резултат! Бати Боко ще гледа изрезките от стари весници с 22% и е въздиша тежко...

160

Анонимен

преди 2 години

Киро Канадеца показа ,че за него конституция не съществува, целта му е да направи 99% ваксинация и пълен васалитет от Сащ

159

Анонимен

преди 2 години

Бойко , за да се измъкне от ситуацията и влезе във властта, вкл. и за да отмъщава, се е договорил задкулисно с ДБ, чийто човек е Кирчо, ето я статията в ''Снайпер'' -

158

Силвия

преди 2 години

Известния ***, Виктор Орбан, преди малко направи ваксинацията задължителна в Унгария.

157

Радев

преди 2 години

Миналото, настоящето и бъдещето е на ГЕРБ СДС, ДПС и БСП. Партиите на промяната за трети път ще ни покажат импо-тетност

156

Анонимен

преди 2 години

С догатките и абстракностите на ПРОМЯНАТА от площадите се видяхте до къде я докарахте.ПП не е нищо по-различно от раждане на нова "надежда" зачената от пълната неадекватност,фалш и дилетантщина на "протестните партии".Видяхме какво значи да грачиш без отговорност и как бързо биваш приземен,поемайки управлението или отдавайки ти се тази възможност.Време е да спрете с това"мутра,чекмеджан,винету",а да прозрете състоянието на България преди и след Борисов.Сравнявайте с минало,а не с мечтите си !

155

Дааа

преди 2 години

ГЕРБ СДС, ДПС и БСП ще имат 140 депутати и само това ще гарантира втори мандат за Радев

154

Анонимен

преди 2 години

Гърбици, дъ въ питъм, бе??? С кви пари ходихте на "почивки" у Туркието и у Гърчулята като у Бг немъ ни промишленост, ни производство, ни селско стопанство??? Откъде тез доходи и високи заплати, ай??? От ежегодните траншове на ЕС и от парите дето пращаха емигрантите!!!! А, пита съ: как и кой ще връща парите дето ни ги харизахъ без икономика??? Тез почивки шъ ни излязеат през носъ при връхлитащата ни световна икономическа криза!!!

153

То беше ясно

преди 2 години

Стана ясно че Петков ще е премиер, веднага след провала на ИТН. Това много хора го знаят от месеци. Знае се, защото е ясно как гласува народа. Въпроса е дали ще е премиер сега или догодина

152

Кире Канадеца е

преди 2 години

поредният рицар-спасител на бял кон. Поне такова е амплоато му. Само че паметта на българина става все по-къса и вече е забравил какво стана с предишните спасители, техните обещания и крайните резултати. И че винаги зад провала на всеки пореден стои оправданието, че вината е на предишното управление. Хак да ви е, *** сега ще седнете и на Кирчовия......!!!

151

Ха ха ха

преди 2 години

Ей тъй както са умрели, ГЕРБ СДС, ДПС и БСП ще направят най успешното правителство

150

До промяната

преди 2 години

А ти въобще не си се раждал

149

:)

преди 2 години

Следващият Премиер ще се казва Кирил Петков и това не е тайна. Зад него са САЩ, ЕС и Радев, тоест всички сериозни играчи в БГ политиката. Против са мафиотите на Боко, Доган и Пеевски.. Те ще ходят при Бай Ставри.