125

Гиб Мелсън

преди 2 години

Винету ако беше мъж на място, щеше да излезе пред камерите и да направи 51 лицеви, с една повече от Румбата и да му натрие носа. Обаче като му гледам телесата май най-много да стигне до 21-на лицеви. Вомети да излезе пред ходата и да обясни защо купи най-евтините и най-смотани ваксини на астрата и така отказа българите да се ваксинират когато бяха най-изплашени от ковида и имаха мерак да се боцкат.

124

Дактора

преди 2 години

Тия от ГЕРБ са големи смешници!Маниера на Борисов , да прехвърля своите грешки на други хора май е станал вече и партиен принцип!Я не се излагайте , народа помни всичките Ви простотии и при вземане на властта , с ново правителство и нов главен прокурор ще Ви ги припомни!жална Ви майка , не Ви ли казаха , че колкото по-мърдаш по влиза!

123

Сата НАТО

преди 2 години

Какво и е проваленото на ваксинацията? Само 25% се провалиха, някои от тях понпринуда. Истински тьпите са около 10-15%, съвсем нормално за всяко общество или група хора. Питайте психолозите - във всяка обособена група винаги се отделя 10-15% компактна идиотствувсща формация, което неистово иска да спасява. Някой или нещо - без значение кскво. България стои много по-високо от ония д Вартоломеевата нощ и Холокоста.

122

един

преди 2 години

На крив водолаз, водораслите му пречат . . .

121

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта също е виновен.

120

Анонимен

преди 2 години

и на стриганите йовци не им слагат игли с изтекъл срок, смятай що е то ваксър, освен в експеримент му бият и вакса извън годността, бойки ги уведоми за срока, но стригания ваксър си е абсолюрна-овца

119

Анонимен

преди 2 години

Най-комичното в цялата ситуация е това, че когато Европейската агенция по лекарствата обяви, че срокът за годността на ваксините се удлъжава министър-председател на България бе Бойко Борисов. Но той помни само онова, което му е изгодно в момента. Напълно несъстоятелен индивид, тотал щета!

118

Wyatt Earp

преди 2 години

Бе я излезте на един дуел с револвери, като в Дивия Запад, и кой оцелее!

117

Анонимен

преди 2 години

Защо партиите като кажат - Искаме лустрация на герб от властта им се повишават гласоподавателите ? Нали адвоката на герб по известен като каскета вечно ни обяснява че герб са невинни ?

116

кой чорап бре?

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА.. Кафявия ли ?

115

Анонимен

преди 2 години

Бойко каза,че ваксините са с изтекъл срок.Е кой е виновен?

114

иван

преди 2 години

една лъжа, повторена 100 пъти не става истина а опорка на герб....

113

Анонимен

преди 2 години

Как Стойчо воновен като е Бойко?

112

До Бспар

преди 2 години

И всеки ден разплаква над 150 семейства на починали от "безобидния вирус"!!! Евала другарю, показвайте истинските си лица още!!! "Достойни: наследници на партия избивала свой сънародници, предала Българите в Македония и Егейска Тракия!!!

111

Анонимен

преди 2 години

4та бустерна ваксина им пригответе на сертификатаджиите

110

Освен

преди 2 години

Пик, Днес . бг не облъчва денонощно с гроб Браво Днес страшна независимост

109

Анонимен

преди 2 години

А за Бойко Разбойко - ВИП килийка.

108

Анонимен

преди 2 години

герб вероятно щяха да направят иглата по важна и от хляба и глада

107

Анонимен

преди 2 години

Кой прокурор ще разследва мафията герб ? Каскета си чата със Севда . Очевидно и каскета е от мафията герб .

106

Гиб Мелсън

преди 2 години

В България нямаме "здравен" проблем а финансов проблем. Ако реши държавата може да ваксинира 95% от населението за 30 дни. Дават на всеки ваксиниран по хиляда лева и проблема се решава. Обаче нямаме пари за тази цел. Бедни сме и затова ще мрем и боледуваме. Винету също от беднотия закупи най-евтините възможни ваксини-на астра зенека. Пък те ги спряха и така Винету обрече народа на слаба имунизация. Сегашните и те свидливи и те не дават пари на населението да го примамят да се ваксинира. Беднотия