145

Хитро

преди 2 години

С тази маневра, Борисов вероятно цели да се оттегли от политиката на мека възглавница с леки обвинения и да изкара младите, умни и красиви гербери напред, в името на едно по-светло бъдеще с ГЕРБ. Не вярвам да не е знаел какво точно прави, когато извади флакончето с ваксината - активно мероприятие. Един ход напред. В политиката няма нищо случайно.

144

анонимен

преди 2 години

Днес по някой бензиностанции в София дизел 2.48 бензин 2.46.Какво става бе?Мая Манолова къде е?

143

Анонимен

преди 2 години

Бъдещият затворник Боко да се разжалва незабавно. Кой трябва да го разжалва? След изборите трябва да се отнеме политически подареното звание генерал, за нарушаване на закона.

142

Анонимен

преди 2 години

Кацаров- некадърник!

141

Ха-ха

преди 2 години

никой не е виновен!!!! Просто не искаме да се тровим с военните разработки на DARPA.

140

Ужас

преди 2 години

Тоз Борисов имам чувството че чак сега ще го пенсионират. То може и това да му е целта. Той хич не е глупав. Може да е пр.ост, но е много хитър.

139

ЧЕТИ ЕТИКЕТА:

преди 2 години

КОГАТО СЕ ВАКСИНИРАШ ---СРОКА НА ГОДНОСТ Е НАПИСАН НА ЕТИКЕТА НА ВАКСИНАТА !ВАКСИНА СЪС ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ---ИЗИБЩО НЯМА ГАРАНЦИЯ , ЧЕ Е ЕФЕКТИВНА И МОЖЕ ДА ВИ ПРИЧИНИ УВРЕЖДАНИЯ НА ОРГАНИЗМА!

138

ИЗИСКВАЙТЕ :

преди 2 години

ДА СЕ УВЕРИТЕ В СРОКА НА ГОДНОСТ НА ВАКСИНИТЕ --КОГАТО СЕ ИМУНИЗИРАТЕ!РАДЕВ И КАЦАРОВ ---ВИ ИМУНИЗИРАТ СЪС ВАКСИНИ С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ И ТЕ СА АБСОЛЮТНО НЕЕФЕКТИВНИ!.../ПИШЕ ГО НА ВСЕКИ ФЛАКОН С ВАКСИНА/

137

Платена публикация

преди 2 години

Обявете официално, ЧЕ ВИЕ СТЕ ПЛАТЕНА МЕДИЯ НА ГЕРБ! НЕКА ДА ВИДИМ КОЛКО ПОСЕЩЕНИЯ НА ТОЗИ САЙТ ЩЕ ИМА СЛЕД ТОВА. Прекратете с едностранни статии, преобладаващи с изявления на мафията, предварително стиковани с офисите на троловете на мафията! Вие имате ли деца и искате ли те да живеят в скапаната държава от мафията в последните 10 години? Защо не мислите с переспектива от поне 10 години?

136

ВАКСИНИТЕ СА :

преди 2 години

..С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ!!!...ТОЙ МОЖЕ ДА Е УДЪЛЖЕН---НО , НИКОЙ НЕ ДАВА ГАРАНЦИЯ , ЧЕ ЩЕ СА ЕФЕКТИВНИ СЛЕД ТОЗИ СРОК!!!!!КАЦАРОВ ---МОЖЕ ЛИ ДА ДАДЕ ГАРАНЦИЯ НА ИМУНИЗИРАНИТЕ !!!?????АКО НЕ ДАВА ГАРАНЦИИ И ЛЪЖЕ , ЧЕ СА ЕФЕКТИВНИ -----ЩЕ ГО СЪДИМ ДО ДУПКА.....!

135

Анонимен

преди 2 години

Бойко Болгароубиецът накупи 4 милиона дози астразенека! Затова сме на тоя хал! Стотици българи измряха от тромбози благодарение на партия ГРОБ!

134

Анонимен

преди 2 години

Шансовете да умрете в болница са по-големи,спрямо домашното лечение!

133

Болнав

преди 2 години

А, че тъй де я виж как по боково време нито един не хвана болест цялата нация пращеше от здраве и всички летяха по магистрали в прослава гербовците дето ги построиха направо без пари!

132

Видинлия

преди 2 години

Аз пък си имам европейска здравна застраховка в тогедър и като ме хвана короната имах придружител от Тогедър, който веднага ме уреди в токуда, лекуваха ме с моноклонални антитела и платих 0лв за всичко, защото съм ЗАСТРАХОВАН. На мои познати в същата болница им казаха няма легла, познайте защо ;) Ама байган ю има пари за цигари и рикия, но няма пари да си застрахова собственото ЗДРАВЕ.

131

Анонимен

преди 2 години

Вие всички сте виновни за провалената ви държава. Не може така да избирате простаци и чалгари да ви управляват и да очаквате да направят нещо добро за вас. Направете си демокрация, като хората, децентрализирайте власттта, за да не ви управляват тикви и пипони и така ще изпълзите от блатото на тиранията, в което сте се насадили.

130

Анонимен

преди 2 години

Не е виновен никой за провалената ваксинация, освен простият народ. Неслучайно е най-беден в ЕС, а най-ниско ниво на образование. Неслучайно от емигранта не става друго, ами селскостопански работник. От масовия, разбира се. Останалите сме ваксинирани.

129

Анонимен

преди 2 години

Виновен е ***,че е умен. Това е положението.

128

ГЕРБ=ГРОБ

преди 2 години

Не бесилка, не разстрел, даже и разчленяване ще е малко справедливо за вас. Дано всеки гербераст се срещне с екзотични форми на рак, вируси и други болести. А на лидера ви, пожелавам щерка му и внука му, само за лекарства да харчат крадените милиарди. Амин!

127

мак

преди 2 години

Повтарят след т.лупа. По негово време хората се ваксинираха, защото бяха наплашени, нали вируса засегна не само България. И тогавашната вълна въксинирани трябва да е заслуга на т.лупа ли? Той затвори всичко и беше гот. Ще кажете - беше нещо непознато, та затова така реши. Сега пък има бум на заразени, та правителството решава каквото иска, нали за това е правителство.

126

Анонимен

преди 2 години

Виновни са хората, че вярват на лъжливи теории. Виновни са управляващите, че не намериха точния подход за вярна и научна информация на народа.