165

Аноним

преди 2 години

Да живее великата партия ГЕРБ. Да им благодарим за европейския живот, който ни осигуриха, да им благодарим за развитата икономика, високите доходи, които ни осигуриха.ЖАЛКО, ЧЕ НЯМА ДА СЕ КЛАСИРАТ ЗА ОЩЕ ВЛАСТ. боже, колко губи българският народ от това, ХА ХА

164

анонимен

преди 2 години

Толкова му е капацитета на Радев че да назначава за министри не"кадърници като Кацаров,Рашков и Комитова,или човека-опасният чар Кирил Петков.Колко ли още гафа трябва да направят всеки един от тях за да прогледнат заблудените,че тези хора,включително и генерала,просто НЕ СТАВАТ.

163

Да

преди 2 години

Така е, и трябва да бъде подведен под отговорност за това, а също и незабавно да си подаде оставката !

162

Анонимен

преди 2 години

"Цената на фалшивия зелен сертификат гони 1000 лева." - Ето каква корупция се разгръща при кРадев и служебните му министри...

161

Анонимен

преди 2 години

На Борисов ще му повярвам когато аз му направя ваксината т.e никога

160

Анонимен

преди 2 години

Кацаров колкото и да не го харесвам не е виновен за провалената ваксинация за това са виновни тези които разясняваха как трябва да нвмаш алергии автоимунни заболявания не трябва да се ваксинират щото нямаха данни и това им бе мед обосновано закл което е така ами то 50%са с такива и хората се дръпнаха от ваксините това е

159

Георги

преди 2 години

Как ще коментирате, че любимият ви анти ЕС политик, Орбан, реши да направи задължителни ваксините? Да не са го купили?

158

Анонимен

преди 2 години

Всички са виновни! Всички на съд и в панделата!

157

Анонимен

преди 2 години

Радев каза нещо от рода, че Борисов САБОТИРАЛ ваксинацията. Тази дума в днешно време е много смешна. Радев още ли чете партизански романи ? Напротив, Борисов непрекъснато напомняше, че ваксинацията изостава. Радев говори глупости. Ще се пръсне от собственния си провал.

156

ДОН КАЦИ

преди 2 години

Е ПЛАТЕН, ВИЖТЕ МУ ИМУЩЕСТВОТО, НА НЕГО И ЖЕНА МУ - ЦЯЛ ЖИВОТ У НПО

155

Додо

преди 2 години

Излез да подкрепиш ГЕРБ на избори. Там е правилното място, а не на улицата.

154

Анонимен

преди 2 години

Кацаров нали си назначи съветничка? Мира Кожухарова не го ли посъветва правилно или е твърде стара, за да мисли? Аман от пенсии. Да отиват да си гледат старините.

153

Не знам

преди 2 години

Бандит от ранга на Борисов знае във всеки един момент какви закони нарушава и какви може да са последствията и как да го прикрива. Факта че си беше намерил флаконче с ваксина, специално за да покаже срока, говори за планирано мероприятие. Ще се оттегля ли Борисов от ръководството на ГЕРБ с този хитър ход? Как мислите, форумни мозъци?

152

Анонимен

преди 2 години

Видинлия, добър опит за реклама. Не си написал, че е платено съобщение.

151

Следете

преди 2 години

Ако Гешев се разработи по случая, това означава че това е плана на Борисов и той работи в негова полза. Ако не се разработи Гешев, значи Борисов е загубил всякаква представа за нещата и е делюзионен.

150

Додо

преди 2 години

Този Бойко май наистина тотално е затъпял, или пък иска да прескочи в лоното на глобалистката управленческа, васална на Дявола клика - при Доналд Туск, Юнкер и Сие продажници и затова трупа само червени точки към децата на Дявола и не му пука вече за ГЕРБ - знае, че се разпада. Не може в държава, в която 90% от хората са против имжектирането с ГМО бъркочите, ти да градиш предизборна кампания на основа ваксинационен активизъм. Само отвращаваш избирателите от себе си и ГЕРБ по този начин!

149

Дядо Ванго

преди 2 години

Предстои симулираното оттегляне на Борисов от политиката под балния вой на лели ГЕРБ. Това вероятно е целта му - иска вече малко спокойствие човека.

148

Анонимен

преди 2 години

Вносните горива от Гърция и Румъния колко струват? Купувайте евтин румънски и гръцки бензин.

147

Анонимен

преди 2 години

Герб са виновни, че са полуграмотни популисти. Хората сами са си преценили, защо да им е виновен Кацаров?! Ако искаха да се бяха ваксинирали.

146

Анонимен

преди 2 години

Не искате евтин руски газ и евтин руски бензин. Ще купувате скъп европейски газ от Русия от европейските борси за газ.