41

съвременник

преди 2 години

Колкото е по проsт един човек,толкова е по уверен в себе си и в абсолютната си правота.Простоватият човек,винаги оплюва,осъжда и напада,всичко което е извън тесният му кръгозор и което не разбира!А днешните социални мрежи са идеално място за такива голобради индивиди.! Както казва великият Б.Шоу:,,Не съм достатъчно млад,за да знам всичко"......Такива неграмотни и неинформирани юнаци като az това няма да го разберат и проумеят!

40

До az

преди 2 години

Смяташ ли че в родилният дом и до една година са те ваксинирали с плацебо умнико невръстен,питай майка си ?? Боже ,невежеството е толкова самоуверено и глу.паво!!!

39

Койчо

преди 2 години

... всекА произвежда нещо си.... което ТРЯБВА да работи срещу НЕизолиран патоген...Мухахахаха... А за краварските биолаборатории почти навсякъде по света... оглушаваша тишина. Само при бандерите са вече около 15...И събират ДНК база с некВИ PCR "тестове"...

38

Стар

преди 2 години

Щем нещем,одобряваме,неодобряваме ,но това е пътят!Ваксините са спасили човекаОще в родилният дом се слага срещу хепатит Б и БЦЖ,от втори до четвърти месец-дифтеткок и хепатит Б.След 1година комбинираната с/у морбили,рубеола и паротит.След това през годините са реимунизациите......Туберкулозата,детският паралич,едрата шарка са убили толкова много народ до поява на ваксините/тогава не е имало толкова разбирачи в Интернет/ ,и вече са изкоренени.И с Ковид ще стане същото след времеи за поколенията!

37

az

преди 2 години

До АнонименПриемам забележката за полиомиелита. Работата е там, че аз може и да не съм ваксиниран с нея. Както и да е - прав си за него. Другите, обаче, са си бактерии!

36

Анонимен

преди 2 години

До azМорбили и заушка са вируси или смяташ, че са бактерии??

35

az

преди 2 години

До АнонименАко ваксините са чисто плацебо - какъв ти е проблема?! Ваксинирай се и си гледай живота! Странни хора сте?! Щом смяташ, че са безвредни -защо не се ваксинираш?!

34

Анонимен

преди 2 години

Глупости са това. Полио какво е, бактерия ли. Неграмотници с двойки по биология станах най-компетентните. Пародия пълна. Колко по тъ,,п, толкова по голямо самочувствие и никакъв срам

33

az

преди 2 години

До АнонименВаксините, които сме получили като деца, не са срещу вируси, а срещу бактерии! Антивирусни са ваксините, които се слагаха до преди две години в ранната есен.

32

Анонимен

преди 2 години

Ваксините, които сме получили като деца са с отслабен вирус, а не аденовирусни /векторни

31

Анонимен

преди 2 години

Аденовирусните ваксини са по същата технология която е използвана и за ваксините които са слагали на нас като деца и които се слагат и на нашите деца. По-страшно е да попаднеш в препълнена бг болница ,отколкото една ваксина.

30

Анонимен

преди 2 години

"Този имунен отговор предпазва от заразяване, ако истинският вирус навлезе в организма ни. Такива са ваксинте, произведени от "Пфайзер" и "Модерна"." Не послъгвате ли лекичко относно предпазването от заразяване ? Или това си е реклама на тия две ваксини.

29

Анонимен

преди 2 години

Файзер!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Ще можем да преценим разликата, когато ни уведомите за съставките им.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"да имаш някой от стотиците тежки странични ефекти."Ужас! То дори в листовката на парацетамола са по-малко. Направо няма да мога да спя през нощта от ***.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29---Добре извърташ нещата, говорим за ваксина с деактивиран вирус която сме получили почти всички в миналото. Какво не е проверено? Виж какво заразяване и смъртност дават новите синтетики. Нещата само ще се влошават с течение на времето.

25

Анонимен

преди 2 години

До 29 О, супер безопасни са! Само може малко да поумреш или да имаш някой от стотиците тежки странични ефекти. Иначе нищо няма да ти стане от тях.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Много странно се мълчи за най работещите ваксини от 100 години" ------------- Имаш предвид "кравешката ваксина" срещу едра шарка? Много хора през 19-ти век се били наплашили, че ще ги превърнат в крави (защо ли ми е познато). Или по-късните дезактивирани ваксини, които наистина съдържат жив вирус и е имало случаи на заразяване, вместо имунизация? Най-безопасните ваксини ви предлагат, вие се дърпате като английски селяни пред 19-ти век.

23

Анонимен

преди 2 години

Резултата от тези супер ваксини постепенно излиза. Нито пазят от заразяване нито от смърт. Чисто плацебо за заблудени.

22

Анонимен

преди 2 години

Ковид ваксини ли има вече? Откога?