258

В.

преди 2 години

Сега твърдят че неваксинираните са причина за повторното заразяване на ваксинирани от мутирали вируси. Само че те си противоречат сами, защото има страни с огромен брой ваксинирани със същите проблеми, същите неработещи здравни системи и същите недправящи се болници. Май причината е другаде. В това че болниците навсякъде са търговци, а лекарите - дистрибутори на лекарства.

257

Алко

преди 2 години

Ааааа, значи тая била експерта дето пълни главата на министъра. Сега вдянах що ги говори тея глупости министъра за тестове и ваксини на децата и дскалите! *** дърта и подкупна!!! Тея кинти дет си ги взела, за лекарства и свещи да ги дадеш!!!

256

Един888

преди 2 години

Имало е научна конференция в Reutlingen, Германия септември месец. Случайно ми попадна линк в Ютуб с дублаж и се загледах, днес не можах да открия видеото там. Ако имате интерес - https://odysee/@deplorable:0/mysubtitledmovie:3 .Патолог говори за десет случая на аутопсии при ваксинирани, презентират се и снимки и видеа от ваксини под микроскоп...Надявам се линкът да бъде оставен, тъй като участват учени в конференцията. За съдържанието на ваксините, може да погледнете 2.32.00 и 2.50.00

255

Хаха

преди 2 години

Тоя дърт мопс, дето гениталиите и миришат на морски дарове Ресио, кажи как с кеф да не и избиеш зъбите с шут

254

Анонимен

преди 2 години

Прави се на луда, ама с малко повече натиск бабето ще си каже всичко.

253

Анонимен

преди 2 години

чета как "умните" вярвали на науката, пък тез, дето задават логични въпроси на прословутата наука, били "прости".--==--Вярно че са прости "задаващите *** въпроси". За да зададете смислен въпрос, вие трябва да знаете значителна част от отговора. Ако не знаете по темата нищо повече от наученото от няколко коментара в Интернет на хора с незнайна квалификация, то вие дори не можете да зададете смислен въпрос. А дори и да повторите нечий смислен въпрос, то няма как да разберете отговора.

252

Анонимен

преди 2 години

"Знам, че .. би трябвало", единственото с което звучи логично е, че скоро след преболедуване не трябва да има ваксинация. Антителата спадат и на преболедуваните и на ваксинираните - когато няма какво да маркират за атака.

251

Анонимен

преди 2 години

Мнението на повечето медицински лица коренно се различава от официалната линия на фармацевтичната мафия, пардон на СЗО, само, че никой доктор не смее публично да изкаже мнение, защото моментално бива заклеймен като антиваксер и шарлатанин.Синът ми е на първа линия в борбата с ковид и знам какво говоря!Практически няма антиваксери сред действащите медици, но и също така над 90% от тях не одобряват официалната линия на власт имащите (не само у нас) относно ковид.

250

1280

преди 2 години

До ВаскоЛъжата няма да помогне брат, повярвай ми

249

The Priest

преди 2 години

До АнонименНе е срамно да си ТЪЪЪЪППП, срамно е да го покаваш на останалите.... Абе вие антиваксърите сте като пеееерасите, никой не ви пречи и не ви обръща внимание, обаче вие искате само за вас да се говори.Що си не направите една седянка някъде с Дерби кола и кренвирши Народен - чисти, натурални продукти и да се самообесите ритуално да ви перем у шизофрениците

248

П.К. инк.

преди 2 години

Съвсем нормално са и казали учителите на тази госпожа. Болестите, каквито и да са те, не се лекуват със страх, със всяване на паника. Това е доказано от практиката. А сега, тук при нас, се прави точно това - денонощно, всеки час, по всички медии, от всички, къде "специалисти" къде просто, ей така. Да уплашим хората, белким нещо стане... Лично, моля да спрат тези зловещи "обяснения" и "съвети". Да си гледаме семействата, работата, почивката и здравословната храна. Всичко това ще ни оздрави повече

247

Анонимен

преди 2 години

"Много съм огорчена, питат ме колко пари ми плащат, сподели проф. Аргирова" - е щом не ти плащат, остава да си си бездарнЪ и да не си проучила доводите и менения , и опасания на редица цензурирани учени, лекари, имунолози, вирусолози.... Хората изказват обсновани изследвания свързани с негативните от ваксинацията, но диалог няма, тваксините магически лекуват всичко и всички :D За кранист да не не интересува е простено, но за вирусолог, който е назначен за експерт и съветтник е престъпно....

246

Васко

преди 2 години

Аз ваксина повече през живота си няма да си сложа! Направих грешката да си сложа Pfizer и проблемите на закъсняха - Адски гаден световъртеж на епизоди, паник атаки, силна тревожност, чувствителност към светлина и много други. Много ме е яд, че се подадох на думите на някои хора и се ваксинирах.

245

Анонимен

преди 2 години

Да се покажем като народ срещу ГМО инжекцията,обвиних анас за виновни тези психопати които пуснаха тва!Полицията и съдебната система ги оставят за края,нали сега трябва да ги защитават психарите.Народе,вижте животните-като са заплашени се събират на стадо,глутница,ято и така защитават малките си и тях а ние тръгнахме един срещу друг.Това е началото на геноцида,сертификата няма да спаси никой всички сме на гилотината

244

Анонимен

преди 2 години

Оруел: "Във времена на всеобща заблуда да казваш истината е революционен акт. "Тука чета как "умните" вярвали на науката, пък тез, дето задават логични въпроси на прословутата наука, били "прости". Преди няколко века едни "умни и учени" глави твърдели, че Земята е в центъра на Слънчевата система, а онези с логичните въпроси и коректни доказателства, че това не е вярно, са изгаряни на клада. "И все пак тя се върти", драго вакс ърско стадо.

243

ДонДон

преди 2 години

До ССА ти какво знаеш за ваксините?

242

до 240

преди 2 години

Трагедията е че продажни "експерти" "вярват" на политици вместо на големи учени като Робърт Малоун - създателя на мРНК технологията!

241

до 240

преди 2 години

Трагедията е че продажни "експерти" "вярват" на политици, а не на истински учени като създателя на мРНК технологията Робърт Малоун!

240

доматите с колците

преди 2 години

То ако беше само вода, хората нямаше да се притесняват.Проблемът е, че изобщо не е само вода и никой не знае какви ще са последствията.Ако човек е на години и не е карал ковид-а разумно и оправдано е да се ваксинира, но във всички останали случай е вредно и опасно, а пък за хора под 30-35 години е направо престъпно да се ваксинират с НЕЩО което тепърва ще се разбира дали и какви са му последствията.Да не говорим че преболедувалите имат с пъти по-висок и то доживотен имунитет (виж ам. изследвае

239

Право в целта

преди 2 години

Другарката Аргирова е вирусолог, колкото аз съм космонавт. Ако беше вирусолог, щеше да знае, че именно ваксинирането по време на епидемия е извор на нови опасни мутации, а целта на т.нар. локдаун е нищо повече, освен максимално удължаване на агонията. Жалки продажници!