18

Анонимен

преди 2 години

Вирусът си отиде преди 1 година а пандемията остана и даже искат да я направят за постоянно.

17

КО, НЕ!

преди 2 години

"Ваксините срещу COVID са достатъчно проучени" - проф. Аргирова, ако може да даде повече информация по въпроса и да каже дали изобщо някой в БГ е изследвал тези "ваксини"? - - Освен това, естествено, че от МОН й се плаща на госпожата за работата!

16

Дамата с песа

преди 2 години

Учителската професия в България е пренебрегвана години наред. По ред причини най-слабите студенти стават учители. Нормално е да са невежи и да не вярват на науката, а на Митьо Крика, леля Пена и Фейсбук. За съжаление такива хора обучават децата ни. Разбира се има и изключения.

15

учител

преди 2 години

Учител не е професия, а ДИАГНОЗА.

14

Фрактал

преди 2 години

Хайде бе, Джаба! Обясни, какво съдържание имат ваксите? Като започнеш с това, какъв е тоя Вирус, освен Биологично оръжие.

13

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са за рисковите групи . Останалите трябва да прекарат грипа по бързо за да изградим групов имунитет и той да е дългосрочен тоест естествен а не изкуствен защото с тия затваряния удължават агонията и изкуствения няма ефект . Ваксините са само за рисковите групи .

12

Анонимен

преди 2 години

Еми учителите са най-зле от всички висшисти. Тия с най-слабите оценки почват педагогика. Цвета на нацията - това са стари лозунги. Истината е друга

11

аре млък, ма!

преди 2 години

Бабо Радке, де така? Тичам Щурко до банката. Чичо Спонсор ще внесе, ако ментя от сърце.

10

Анонимен

преди 2 години

То след ядрените взривове в Япония по-малко са ги изследвали клетите хорица. А сега за 5-6 починали под 50 години с Ковид на ден, ще ни бъркат по всичко дупки през ден!

9

Анонимен

преди 2 години

дърта бабишкера, вместо да си гледа пенцията тръгнала да лъже. Как ше ви намалеят случаите като увеличихте тройно броя на тестваните ***? какво означава - "тестовете би трябвало да имат достоверност?" Да не си на пазара за домати? С тия фалшиви тестове ми оправдават мерки дето съсипват пишман бизнесмените

8

Нямам думи

преди 2 години

Щом и учители се държат като ромеи. Да я закриват тази държава.

7

Яна

преди 2 години

Ами казали са й в очите горчивата истина. Тя винаги боли. И сега плаче, реве , та се къса.

6

Анонимен

преди 2 години

Питам: Как ще издържиш в Сливенския, бабо?

5

Анонимен

преди 2 години

Седнала Радка на моята ... Продажна вещица си ти! За хората с автоимнумми болести нищо не казвате? Те така и така са с объркани антитела, тези ваксини още повече ще им ги дообъркат. Говорете и за тези хора!

4

И това са учители

преди 2 години

Българският народ е *** та вдлъбнат, но за сметка на това е много ***

3

Даскалици-кудкудяк

преди 2 години

На времето работих с много учителки. Е, по-ненормални и глупави кокошки няма! Разправяха ми, че имали "видения", вечер се появявали някакви извънземни, които им давали знаци.... Задължително трябва да минават на психотест тези, но държавата не може да го наложи защото ще трябва да бъдат освидетелствани поне 80% от даскалките

2

Анонимен

преди 2 години

Простотията на населението е незгранична

1

Анонимен

преди 2 години

И учителите са класа, като всички останали