278

Анонимен

преди 2 години

А, какво ще стане, питам аз ,ако Аргирова се окаже права, ще ѝ се извините ли тогава? Публично я обстрелвайте с камъни и обидни думи сега! А, ако антиваксърите грешат???? Защото до момента Мангъров се оказа, че греши!

277

Анонимен

преди 2 години

Къде изчезна грипът??? Защо в най-високо ваксинирания щат Калифорния процента на новозаразени е същия като на най-ниско ваксинирания Тексас????

276

Анонимен

преди 2 години

Учители, които не вярват във ваксините - е, вече копаем дъното. Какви простаци учат децата ни, питам аз? Какви бездушни и празноглави хора се подвизават в родните училища?

275

яве

преди 2 години

на мен ли ми се струва или тези професори, академици, експерти и т.н. си менят мнението през ден - два, но мантрата е една и съща "Ваксинация"

274

Анонимен

преди 2 години

Не казва, защото няма да плати данък после.

273

Анонимен

преди 2 години

Един човек който се счита за специалист и започне да говори глупости е време да си остане в къши и да си гледа старините. Всеки лекар който е в час а не под натиск знае че антителата с времето спадат дори изчезват но това не значи че се губи имунитет.

272

Анонимен

преди 2 години

Защо да не те питат колко пари ти плащат?Нека да се знае,че за пари го правиш а не от хуманни причини.Или е без пари,тогава -браво!

271

Анонимен

преди 2 години

Тази не казваше ли,че не трябва да се изследваме за антитела а направо да се ваксинираме?И ако като експерт не можеш да мотивираш учителите-откажи се и върни хонорара.Значи не се справяш.Защо продължаваш?

270

Анонимен

преди 2 години

Баба Ратка да ви работи. Няма да се ваксинираме.

269

Анонимен

преди 2 години

Когато стигнем 90% ваксинация, ще наложат локдауните за поредна доза... после ще се опразнят магазините. Схемата вече се появява тук-там. По старите сме го играли през деветдесете. Но тогава беше края на комунизЪма, а сега края на... И винаги с грешния съюзник ...

268

Анонимен

преди 2 години

Ей изпушили мозъци, не коментирайте неща от които не разбирате, ами отивайте се ваксинирайте. Никой не иска да ви убие, спокойно. Трябва работна ръка.

267

Без думи

преди 2 години

"Тя обясни, че след преболедуването титърът на антителата е извънредно висок и се постави ваксина, може да се получи цитокинова буря.".Ама това за пръв път го заявявате официално! Защо тогава не тествате хората за антитела, преди да ги набодете, а карате наред по подлези и градинки? Ами ако някой го е изкарал безсимптомно преди седмица? Какво още ще споделите след месец-два, което се е установило в хода на опитите с хора? И как искате да ви вярва някой?

266

Анонимен

преди 2 години

Защо я разнасяте тази подпикана баба по телевизиите?

265

Случаен минувач

преди 2 години

"... Би трябвало да имат същата достоверност..." Как да прием сериозно "експерт", говорещ в условно наклонение??? Ами, ако не би... Ами, ако... Просто щом си "професор" казвай това знам, това не знам... По какво се различаваш, иначе, от дърдорко в кръчмата?

264

ковид 19

преди 2 години

е медиен вирус притъпяващ способността за критично мислене

263

До 285 плоскоземец

преди 2 години

Ама как само си улучил Ника си ! Напълно отговаря на липсващите ти умствени способности изтрити от любимата ти ваксина ! Малеее, дано дочакаш новата година преди да се възнесеш

262

Анонимен

преди 2 години

Добре са я попитали. Всички искаме да знаем колко й плащат за лъжите! Браво на тези смели учители!

261

asd

преди 2 години

тази не е беше ли същата дето говореше, че без ваксина нямаш правилния имунитет, даже и да си го карал. Шък то се оказа, че ваксините се опитват да възпроизведат подобие на естествен имунитет. Кажете сега как да вярвам на този ЕКСПЕРТ

260

Анонимен

преди 2 години

В щатите дори при сложени над 400 мильона ваксини умрелите са два пъТи повече за същия период миналата година

259

Коментатор

преди 2 години

До The PriestТи си се ваксинирай и си свиркай!