38

Мдаа

преди 2 години

Не мисля че има нещо страшно с ваксините те без туи са - избьзделиКаде стоят при минус -70 както производителя твьрдиКато нямахме хладилници за сьхранение , на северният полюс ли ги дьржьт

37

Анонимен

преди 2 години

Тази да не би да е по-малката сестра на братя Аргирови?

36

Убиват ни

преди 2 години

България е въвела СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ, мутрите ги е страх от Брюксел, замесени са полицаи, прокурори и политици!

35

вирусологът Патка

преди 2 години

Този така неуважаван вирусолог с користни цели, случайно наясно ли е с базовото познание във вирусологията, че именно ваксините по време на пандемия са причината за мутациите?! И как ще станем огнище на нови мутации без да сме ваксинирани е доста интересен въпрос. Който подбужда въпросите колко и плащат и не я ли е срам понйе малко. Все едно математик да ви убеждава че 2+2=3!

34

Анонимен

преди 2 години

Всеки един човек ще се зарази с този вирус. Тези които не се страхуваха и си живееха нормално живота се заразиха още миналата година и вече имат имунитет за цял живот. А страхливците дето се криха като плъхове чак сега ги настигна вируса и сега някой от тях и ще поизмрат и то не от друго ами от страх. Още при първи симптоми се паникьосват и тичат към болниците. То нищо им няма ама те напират. И там хубаво ги оправят щото парите са добри.

33

Анонимен

преди 2 години

Бе Радке като те обиждат ти що се насилваш да ходиш по тези съвети, да не би щото ти плащат

32

Анонимен

преди 2 години

Много зле ! Повсеместно неграмотност. Много ще се мре още.

31

Анонимен

преди 2 години

Браво на учителите!

30

любопитко

преди 2 години

Въпрос: След като пребориш вирусът и не се срещаш с него, организмът спира ли да произвежда антитела?

29

Анонимен

преди 2 години

Зелен сертификат за ходене на работа. Да гладуват антиваксърите!

28

Бабо Радке

преди 2 години

Аргирова, сега нападаш учителите, защото те са на мушката. Поставихте им ултиматум - или се васкинират, или остават без работа. Отиди на среща с хора от други браншове, например с шофьори от градския транспорт, или просто излез на площада да пропагандираш ваксините. Там може и с камъни да те замерят.

27

Е нема що

преди 2 години

Бъдещите хора ще цъкат с език и ще се удивляват доколко мал умни са били хората в тази изстрадала държавица България.

26

Уточнение

преди 2 години

Големият проблем са детските и началните учителки. Там са най-тъпите от гилдията, защото ги приемат с ужасно нисък бал. И по-лошо ще става. Щом касиерка в Лидъл взема заплата колкото една учителка, сещайте се как ги цени обществото.

25

Анонимен

преди 2 години

Пенсионер след пенсионер ни поучават, ако го бяхте направили тоя локдаун да свършваше вече, а не безмислено насилствено ваксиниране на хората, при положение че вече сте наясно че ваксината работа не върши

24

Анонимен

преди 2 години

Българските учители винаги са били в челните редици на борците за свобода. Слушайте и уважавайте българския учител, той няма да ви подведе, за разлика от платената бабичка на снимката.

23

sdsaddsa

преди 2 години

Като са вода, какъв е проблемът? Бийте си по една вода, вадете зеления сертификат и готово...

22

Анонимен

преди 2 години

Хубаво ше прекараме грипа. Да ни тресне някоя мутация

21

Анонимен

преди 2 години

ами нормални въпроси към човек на 120 години ,толкова ли няма млади хора вдъхващи доверие,човек трябва да знае кога да се откаже и другата баба Мика,е само това ли ни е интелигенцията?

20

Анонимен

преди 2 години

Когато човек стигне пенсионна възраст е редно да почине. Имам предвид да се оттгли от активна дейност. А тази се бута, както при лекарите, така и при учителите, така и при децата. Време е за пенсия. Кротка и спокойна.

19

Анонимен

преди 2 години

За съжаление твърде голема час от учителите в България са доста ограничен и не мислят много много. Особено в пп-долнопробни училища. Зная да си издекламират урока и до там.