11

Анонимен

преди 2 години

4 я каже как Кирил спрял кранчето, че ние само видяхме как го врътна до дупка за олигархията и албанците. Цените на всичко са с 30% по-високи. НА ВСИЧКО! Лекарствата вече са с 20% по-скъпи, храната е скочила с поне 30%, а на някои стоки гони и 100%. Да, Кирил врътна кранчето така, че потече здраво към олигархията и спря дори да капе за обикновения човек от народа. Даже така го врътна, че сега сметката ще я платим ние. Да му благодарим ли искаш? Няма проблем. Ще му благодарим!

10

П.К. инк.

преди 2 години

Дъртите *** спазват правилото: Партията може да сгреши, но пак е права...

9

Студент

преди 2 години

На лекции по Конституционно право в СУ, проф. Близнашки яко думка Янаки. Много хубави пожелания му отправя. :)

8

Питане

преди 2 години

След като Петков от момента на назначаването си започна да издава актове, които биваха спирани от съда, не се ли намери човек около Радев, па и същия Янаки, дето е юрист да се сети, че Кирчо си е човек дато нито правото нито закона могат да го спрат за си прави делаверите? Само дето ония съдии бяха на по-ниско ниво - натиснаха ги, смачкаха ги и пуснаха актовете. Сега конституционните също се опитаха да ги натиснат да отменят решението си, ама не стана. Тоя път...

7

Анонимен

преди 2 години

Радеф и усмихнатия Канадец вкараха с некадърността си България в небивала конституционна криза.

6

Анонимен

преди 2 години

Ясно е ама на умнокрасивите не им е ясно. Не им е ясно и че щом е излъгал в името на поста и парите, ще излъже още по-нагло в името на по-дълготраен пост и повече пари.

5

Янков

преди 2 години

Нищо не разбрах.

4

Прожектор

преди 2 години

Империята на злото,на която Кирил Петков спря кранчето за източване на държавата отвръща на удара ! Точно 2 седмици преди изборите !

3

Анонимен

преди 2 години

Щяхме да си минем и без Канадският Кон, сега държавата ще плаща заради неговите лъжи.Трябва да се мисли за възможността Киро Ментата да плаща, нали е милионер и милее за България.

2

АнонимеН

преди 2 години

СУПЕР НАГЛИ КАТО ГОСПОДАРЯ СИ РАДЕВ!

1

проф. Ког

преди 2 години

Пък и ти празен професор такъв, никакъв юрист , скрий се в дупката си в СУ и си чети безинтересните лекции! Защо пък дават трибуна на такива пропаднали и интелектуално ограничени хора! Откакто е министър на правосъдието върти само две думи едни и същи, като някоя латерна!