31

гостенка

преди 2 години

аз пък питам, след като въпросът беше повдигнат отдавна, нито ти, нито Радев го свалихте тоя Кирил Петков, след като имаше съмнения. питам защо не го отстранихте и сега да си спестите тази излагация?????

30

ЕС-глава ПРАВОСЪДИЕ

преди 2 години

Я да видим дали се спазват стриктно Конституцията и законите в Р.България????

29

Анонимен

преди 2 години

Не знам Стоилов какво прави в това правителство? Той и Гълъб вършат работа. И вадят кестените от огъня на "успешните"министри, дето освен PR и плюене на предишните нищо друго не са свършили. "Трябват ни повече министри като Кирил Петков"! Ха! Демек шмекери и празнодумци. Помня го Димитър Костов в правителството на Виденов как се потеше с бакиите на Гумен Речев и Виденов.

28

Конституцията

преди 2 години

Е продукт на политически компромис, следователно всичко, произлизащо от нея, е политически компрометирано.

27

Анонимен

преди 2 години

Какъв ти юрист е Янаки?! Той преподава обща теория на правото, не е специалист в някоя област примерно - гражданско, финансово, наказателно и т.н. Разтяга си някакви локуми и тва е!

26

български избирател

преди 2 години

Я да видим кой се е клел да спазва КОНСТИТУЦИЯТА и законите на страната ни??????

25

Българин

преди 2 години

Ами ,след като ситуацията е ясна, защо си мълча досега бе , Яначко? Ако атакували в съда подписите му ,щяло да бъде "политическа", а не "юридическа" атака! Що за юрист си бе Яначко? Дали ще се отмени някой акт, ако съдът се произнесе че е нарушен законът, това "политическа"атака ли е ! Това комунистите верно , са с психични отклонения да манипулират и да правят хората на абдали!

24

Ганна

преди 2 години

Ако основният закон-Конституцията покровителства ненаказване на кражби в особено големи размери,егал съм ти и констентуцията.

23

а спомняте ли си...

преди 2 години

как пРЕЗИДЕНТА поиска от КС да прекрати разглеждането на казуса по гражданството на Кирил Петков...На времето в САЩ почти импийчваха президента Клинтън заради това че ИЗЛЪГА в СЕНАТА а не заради това че са му правилиСВИРКАв работно време...

22

Анна

преди 2 години

Ако нямаме уважение към основния си закон - Конституцията, не виждам накъде сме се запътили. Демократично мислещите хора уважават и спазват основния закон на страната си. Който го е нарушил, трябва да поеме върху себе си и съответните последствия. Независимо кой е това президент, министър или обикновен гражданин. До кога с двойните стандарти ?

21

До Студент

преди 2 години

Добър сарказъм. Близнашки е способен да каже същото и за Радев. :-)))

20

Анонимен

преди 2 години

Айдееее, новото ръководство на ББР на борсата. Всички уволнени обратно на работа

19

Студент

преди 2 години

На лекция по КП в СУ при проф. Г. Близнашки: -Аз трябваше да съм министър, а не Стоилов, той все пак не е достигнал моето развитие! Аз съм написал много книги и учебници , а той няма нищо написано, и освен това преписва от мен! Скъпи студенти, аз ви уважавам и обичам много, затова ви го казвам, за да се пазите от такива! Ето-думи на професора

18

нека започне

преди 2 години

"ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО" на Кире Лъжецо сега....чегърт-чегърт...

17

единия лъже/Киро/

преди 2 години

а другия маже /Янаки/....на изборите ще видим КОЙ е ПО-ПО-НАЙ...!

16

Анонимен

преди 2 години

Значи само Радев и Киро шарлатанина са "най-честните, почтен и достойни" мошеници, а всички други са "Мафия" ! Радев - Позор, Съд и Затвор !

15

Анонимен

преди 2 години

Бай Янаки, ти сливи ли имаше в устата, че не му го каза тва по-рано на Кире?

14

Анонимен

преди 2 години

На лекции по Конституционно право в СУ, проф. Близнашки яко думка Янаки. Много хубави пожелания му отправя. :)---------------Естествено, видният конституционалист Близнашки е хранително обвързан да громи противниците на Борисов.

13

НК-основен състав на

преди 2 години

"ИЗМАМА"-квалифицирани случаи/чл.209-211/..."Документна измама"-чл.212.................Моля Киро-Лъжецо и юридическите му съветници да се запознаят с лекциите от 1-ви курс в Юридическия факултет на СУ"Кл.Охридски"...ВСЯКО тълкуване в друга насока е ПАРОДИЯ на ПРАВОТО!!!!

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 Или Братиньо :) по заповед от баце :)