51

Анонимен

преди 2 години

Конституционния съд е пелени с ДС измамници и шмекери правили услуги на тоя и ония за по бързо професионално израстване. Завладели са всички институции в държавата. Не им харесва че някой от вънка с друго мислене и възможности, може да дойде и да им развали рахатлъка.Това, че сме най-бедните в ЕС, потвърждава думите ми.

50

Анонимен

преди 2 години

И конституционния ни съд е като всичко в тая държава. Нека обяснят като човек подаде документ за отказ от гражданство, има ли вариант да му бъде отказано. Има ли такъв случай в света?

49

Анонимен

преди 2 години

Не мислиш, Янаки, не мислиш! Никой не мисли, че проверки са възможни, щот изобщо никой не мисли да работи и как да накара собствените си подчинени да свършат нещо навреме - не за шефа си, а за държавата! Проверки, проверки, проверки! Как ЦРУ, ФБР, КГБ, и други могат да вършат работата си навреме и да следят хората вбстаранта си, а ние....ми не знаехме, щото е много трудоемко! Продажни-мързели!

48

Анонимен

преди 2 години

Министър на Плевнелиев с британски паспорт.Въпреки че Попов е бил подал молба за освобождаване от британското си гражданство, той до края на мандата на служебното правителство на Плевнелиев, и до момента включително, си запазва британското гражданство.След като Конституционният съд се произнесе по абсолютно същия казус с бившия министър от служебното правителство на Румен Радев Кирил Петков, би било редно да разгледа и този случай, макар и със задна дата.Иначе просто става въпрос за двоен

47

ПроСоТо

преди 2 години

..а те какво направиха?..-"Една жена на пазара каза.."..И веднага-хоп,да задействаме КС..Сещате ли се защо?..-Ами защото решението на всеки съд може да се атакува и обжалва,но решението на КС може да отмени..само Господ....За това шееебиците прескочиха процедурата и бидейки наясно какво ще отсъди КС,го вкараха в тая нечистоплътна игра...Но така действат те!..МРЪСНО,ПОДМОЛНО,с клевети..

46

ПроСоТо

преди 2 години

ще повторя:..-КС се сезира АКО има СЪМНЕНИЯ относно констуционалността на правителствени актове!!!!..В случая НЯМА никакво СЪМНЕНИЕ дали назначаването на Петков е в противоречие с Основния закон..В него ясно е казано:-"Лице с двойно гражданство НЕ може да бъде избирано за НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ"!!!!..Та:-Първо гербошебеците да бяха задвижили рутинна процедура за да има РЕШЕНИЕ на съд,в което ясно да се посочва,че въпросния е бил с двойно гражданство..ЧАК СЛЕД ТОВА са могли да атакуват назначението

45

Дедал и Икар

преди 2 години

Бащата на Кирил П. е виновен.Поредният ахмак напуснал Бг.Обърка му живота и накрая Петков ще влесе в затвора заради тъпия си баща.

44

ПроСоТо

преди 2 години

г-н Стоилов е наясно как стоят нещата..Защо обаче не смее да вземе категорична позиция,не ми е ясно../може би се надява един ден да стане конституционен съдия?/...Сега:-Има голяма разлика м/у декларация и молба..Докато датата на вземане на решение по молбата е тази,която определя действието,то при ДЕКЛАРАЦИЯТА,която е едностранен ЛИЧЕН акт,важна е датата,в която декларатора я е подписал и нотариално заверил..Ще повторя:-Тоя казус изобщо не кореспондира с компетенцията и предназначението на КС!

43

Тричо

преди 2 години

Правосъдният министър човекът който трябвяа да е стожер на правото. В ясно съзнание и информираност, че е нарушена конституцията. Е седял до човек в министерски съвет и е вземал с него решения за съдбата на страната ни. Това ли е моралат им? Това ли е новото? Безобразие! Няма я тази критичност като към предните.

42

Анонимен

преди 2 години

През 1996 г. Сергей Станишев е придобил бългагарско гражданство като се е отказал от руското. Той стана премиер чак през 2009, закона го позволява.Кирил Петков е станал министър докато още е имал канадско гражданство.Жорж Ганчев и Пирински бяха спрени за президенти заради гражданството си, Ирина Бокова изтрещя като вицепрезидент заради гражданство. Защо за Киро Лъжеца да е различно

41

Анонимен

преди 2 години

42 - за съдиите няма такова изискване, има само министър-председател, министър, президент и народен представител. Що се отнася до Станишев той се е отказал от украинското ги гражданство.

40

?!?

преди 2 години

От многото мазане с поливин уста тоя Стоилов признава, че е в неговия ресор да направи соравка за тези лица дали отговарят на законовите изисквания. Това автоматично види до извода че или е подвел президента или умишлено е прикрил и забавил тази проверка. В който и да е от случайте това си е престъпно.

39

Анонимен

преди 2 години

Ок, за гражданството на Кирил Петков - лошо щото е канадаско. А за двойното руско/съветско и българско гражданство на Сергей Станишев? Там се потулиха нещата. А за съветското/руското гражданство на Алексей Трифонов - шефът на Софийски градски съд, който дори няма българско гражданство? И двама, Станишев и Трифонов, също трябва да са САМО български граждани. А за това, че родината за кандидат-президента Карадайъ е Турция? Нещо много двойни аршини се получиха.

38

я да видим

преди 2 години

а прокуратурата кога ше разгледа защо фигуранта е назначил чужд гражданин за министър в България ? това - ама не знаех , не е действие с което фигуранта да се оправдава .

37

за кой ли път...

преди 2 години

Ни пробутват един и същ номер....Спомнете си за Жорж Ганчев,за Георги Пирински,за Симеон СаксКобуготски ....и сега - Кире Канадецо....АЙ СИКТЕР БЕ!!!!ПИСНА НИ!!!

36

за трети път

преди 2 години

майка и баща...Киро Канадеца не е лъжец а е ИЗМАМНИК обучен в Харвард как да стриже овцете!!!!

35

промятаПРОДЪЛЖАВА

преди 2 години

с опашати лъжи....

34

изказването на Янаки

преди 2 години

Вицове от юридическата практика....

33

и тоя се изака

преди 2 години

Радев и Киро ни показват нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ.

32

Анонимен

преди 2 години

Питай Бойко приятел ,Петков не е удобен за герб ДПС, итн