48

Анонимен

преди 2 години

ДенкоФ, посегнете ли на децата ще усетите народната сила. Сега е времето да се обедини! Свобода или Смърт!

47

Анонимен

преди 2 години

Тестовете за децата са, зада ги изкарат болни, заразени и заразоносители, а и е възможно да ги заразяват и с умисъл, та да им сложат ваксините след месец. Ако има бог, да запази поне децата. Искрено се надявам да ни помогне.

46

Анонимен

преди 2 години

Да не съм на мястото на този, явно поел ангажимент да изпълнява конкретни задачи и инструкции. Каквото и да направи - все ще е трагикомедия. Ако накара учителите да се оправят с плюнките, ще настане пълен хаос и безобразие, и като "бонус" - масово напускане на учители и гневни до лудост родители. Ако остави родителите да правят сами тестове на децата, ще има като резултат повечето фалшиви деклараци (в едно с хубави благословии) и изхвърлени тестове. Той затова човекът вече гледа като пребозал.

45

Фъф

преди 2 години

Училището и без това прилича на Великата Инквизиция. Тест след тест, сред след стрес, домашни безкрай , зададени от днес с днешен край и дори през соца не беше такъв ужас. С тази образователна система се демотивират и най-ученилюбивите деца. Моля се, да задължат учителите да се ваксинират с надеждата да се отървем от една кошмарна даскалица, която тормози децата

44

Анонимен

преди 2 години

"или родителисе ваксинират или децата дистанционно!" хххх Тая заплаха се изтърка още пролетта. Вървете плашете някоя разсеяна майка по форумите с нея. Учителите няма да се набодат дори заради сертификатите, ка-моли родителите ще тръгнат, за да могат децата им да ходят - къде? В празните училища, които са вече просто едни сгради-паметници. Повечето си намерихме решенията. Не ни вълнуват ни училищата, ни близалките и залъгалките ви. Ползвайте си ги на воля! Бодете се, лъжете се! Ваша воля!

43

Мен

преди 2 години

Уникални мерки! Мога да заведа детето на кръчма ( невероятното олицетворение на българския БИЗНЕС), но не мога да го заведа на училище. Лятото говореха, че училищата ще ги затварят последни, а какво стана точно обратно. ВСИЧКО РАБОТИ без училищата

42

много е просто

преди 2 години

или родителисе ваксинират или децата дистанционно! децата разболяха всички както всяк година. стоят по 6 ч 20 деца в затвоен стая, естествено че все някой ще е болени ще разболее останалите. ама при дистнционното нямало кой да гледа децата вкъщи!? ами родителите да се ваксинират, така и да е болно детето няюа да натръшка всички, заедно с бабата и дядото.

41

Анонимен

преди 2 години

"Нашият фокус е да осигурим тази безопасна среда, в която родителите да се чувстват спокойни, че децата могат да влязат в клас. Не искаме да стресираме родителите", подчерта акад. Денков."=======Че аз стресиран родител от това, че децата ще ходят присъствено на училище не познавам. ТЪКМО НАПРОТИВ! Може би има 1-3% трайно зомбирани, но те няма да си пуснат децата така или иначе. Не искали да стресират родителите. Ха ха. Ами че те точно с тези фашизоидни и абсурдно-безсмислени "мерки" ги стресират

40

Анонимен

преди 2 години

Дезориентиран ми се вижда тоз........ Що така?

39

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте за Кирчо, ако искате пак да получите тоя мисир. В комплект с Хазарта. Идат избори. Мислете!

38

Анонимен

преди 2 години

А с вируса поне разбрахте ли се да изчака до 8 ноември?

37

Анонимен

преди 2 години

Лъжец, Ментарджия, оставка!

36

Анонимен

преди 2 години

Денков: "Това, което се появи в медиите, че от понеделник ще тръгнат децата не е вярно"________ Не е вярно, обаче до ВЧЕРА точно ТИ и Кацаров по го твърдяхте напоително, и точно по медиите. Какво се оказва - че сте просто едни ЛЪЖЦИ? Не че сме ви примряли за тестовете, просто констатирам факт.

35

123

преди 2 години

Изсипаха милиони и милиони в знайни и незнайни джобове, вдигнаха цени и такси на всичко и никой за 2 години не спомена дори за преструктуриране на сгради, тоалетни и обзавеждане в училищата. Камо ли да си мръдне пръста.Можеше да са по 15 деца в клас, чиновете да са единични, тоалетноте да са повече и реновирани и чисти. сградите да не са с 1, а с 5 входа ако трябва. Построиха хиляди хотели и колко нови училища?

34

Анонимен

преди 2 години

Тестове за деца няма да има не защото няма няма кой как да проверява плюнки, не защото много време отнемало, не защото това не било работа на ... ит.н а защото няма да позволим тоя завършен *** и грантажия радетел за ДЗендАр идеологията да слага етикети 'заразен' на нашите деца.

33

Анонимен

преди 2 години

Няма тестове. Няма ваксини за лица под 18 г. Няма! Точка. Това е мнението на мнозинството родители. Създайте училища за богопомазани ваксъри и децата им да учат там с по 5 теста седмично и с 3 ваксини ако искат. Не ни пука. Няма 3 платени многодетни клакьорки да решават живота на децата ни! Съберете децата на тия родители в 1 училище и си ги обучавайте за нобелови лауреати ако искате. Оставете нашите деца на мира!

32

Анонимен

преди 2 години

*** фашаги (от котилото на които е и този Денков) ще разберат по трудния начин, че българина можеш да го мачкаш, стрижеш, лъжеш - много брутално и много продължително, но до един момент - момента, в който посегнеш на децата му.

31

Анонимен

преди 2 години

Колко време ще трае процедурата с няколко стотин деца, които ще се съберат на двора и ще чакат сутрин, често на минусови температури? От времето на първия час ли ще е или ще ги викат по-рано? Кой ще взима слюнката (при по-малките деца абсолютно наложително с асистиране) кой ще слага реактива в плюнките, ще следи резултата и ще действа (как?) при положителен резултат? Учителите? Ха ха. Как ще са защитени тези, които манипулират с контейнерите с плюнка? И т.н., и т.н...."Хубавото" тепърва предстои

30

Анонимен

преди 2 години

27 точно това се опитвам да обясня. Че ще ги тестват седмица, две, после ще кажат че няма пари за повече тестове и родителите да си ги плащат сами или да слагат ваксина на децата си, защото ще стане задължителен зеления сертификат. И за децата. Но никой не чува. Просто едни многодетни сектантки искат да разкарат 3тото и 5тото дете, че не могат да ги гледат и обричат всички деца на България!

29

Анонимен

преди 2 години

Опааа, тампонче в устата дето детето самопда се тества.... я пак! Видяхте ли бе ***! А уж нищо нямало да влиза в устата на детето. Охо. Сега тестче, след 2 месеца ваксина. Споко. Те вече одобриха тая на Пфайзер за деца над 5 години. От вчера я прилагат на хлапетийте в САЩ. Скоро и у нас. Радвайте се. Ще сте първите в опита, а децата ви ще ги наблюдават и изследват. Е, верно че ще са опитни мишки, но пък какви само мишки, а? Леле ако докопам някой от сдружението на родителите, леле...