8

Анонимен

преди 2 години

А, той тоя министър и оня, здравепогазващият, ще са доброволци сутрин по училищата с пликчета, близалки и клечки - каквото там са им продали батковците от Брюксел за бюджетните милиони. Ама как ще стигат до училищата се чудя, като още в първия подлез някой ще ги ошляпа.

7

Анонимен

преди 2 години

Съгласим ли се да тестват децата ни, сме на половината път до ваксинирането им. Ще използват фалшивите резултати да вдигнат бройките в статистиката и да го използват за аргумент за инжектиране на децата с експерименталните препарати. Ако обичаме децата си, сега е моментът да го докажем. НЕ позволяваме тестване на децата! На каквато и да е цена.

6

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха! И кой ще изследва децата? Учителите също напускаме. Ние нито ще се инжектираме /почти всички изкарахме още миналата година ковидите/, нито ще си врем пръчки в носа през ден! Гледайте си работата!

5

Анонимен

преди 2 години

Че учителите също масово напускат заради простотиите ви със "зелените сертификати". За какво са ми вашите училища вече? Ние си караме с тези учители на частно. Не ставате даже за ч е п за зеле! Вървете вие в училищата и болниците и си врете в носа каквото щете! Ако щете - и през час си врете клечкиили каквото друго там имате под ръка! На хората им писна тотално от вас. Обърнахте здравеопазването и образованието в ко чина! Изгонихте специалистите с глупостите си! Изтрепахте и хората!

4

Анонимен

преди 2 години

най добре спирайте децата от училище. И без това нищо не учат там и само си губят времето.

3

До Анонимен 1

преди 2 години

Както останалите по тези постове у нас - с връзки и с комисионни.

2

Анонимен

преди 2 години

Бягай и се покрий в някой подлез. Ама си вземи и няколко полицая, че даже и мишките са готови да се сръфат, заради циркът, в който превърнахте образованието - ти и предшествениците ти! Пука ми какви тестове сте нагласили. Джкато не приключите с цирковете моето дете няма да ви стъпи в мизерните училища повече! Има си учители вече две години, посещава си часове, абонамент имаме за образователна платформа, аз помагам. Въобще не ми трябва да си губим времето и нервите повече с чучела, като вас!

1

Анонимен

преди 2 години

Този смвшник беше избран за Академик на БАН. С нищо не виждам да е известен в науката. Как ги избират там те си знаят!