11

До 12

преди 2 години

Следва добрия пример на Радев, Кацаров, Мангъров, Трифонов от преди да вземат властта! Те га плямпаха фалшиви нови и всяваха паника ти де бя бе шушляк?!?! "Мерките са по-опасни от самия вирус", Глада ще изкара хората на вън въпреки вируса" Не носете маски, ще умрете" Всяка година от ОВИ умират по 1500 човека в България, за какво са ви мерки сега" - да си ги спомняш тия фрази?!?!

10

Анонимен

преди 2 години

Ми няма гориво за линейките - стана скъпо. Няма места в болниците... Няма и грамотни - антиваксърите що не ги лекува Мангърян? Що тичате при Мутафчийски бе, фц?

9

Петър

преди 2 години

5 милиарда и 200 милиона за година им дават на някои и без да са ги изработили и не им стигат,,а болни измират поради неоказана медицинска помощ!

8

Анонимен

преди 2 години

авантата миналата година въобще чакаше ли! Оставка и съд за Авантата

7

Анонимен

преди 2 години

До SapiensИвва си умното! Вапцаров се върти като вентилатор от неграмотното ти писане.

6

Споко

преди 2 години

Стойчо даде Бойко на прокурор, нещата ще се наредят! Взети са мерки за справяне с пандемията! Е, ся ще измрът 5-6 000 човека следващите 2-3 седмици, ама важното е, че накепахме Боко

5

Анонимен

преди 2 години

Трибунал за престъпление срещу човечеството за ваксинофобите. Вашия страх определя развитието на кризата. Страха е ужасно чувство

4

Sapiens

преди 2 години

Борбата е безмилостно жестока.Борбата както казват, е епична.Аз паднах. Друг ще ме смени итолкоз.Какво тук значи някаква си личност?!Разстрел, и след разстрела червеи.Това е толкоз просто и логично.Но в бурята ще бъдем пак със тебе,народе мой, защото те обичахме!

3

Хан Крум

преди 2 години

Полицията да ги взима неваксинираните и да ги води да ги ваксинират насила кво ги гевезят тея лигльовци

2

Анонимен

преди 2 години

Да сте се ваксинирали! Антиваксърите и глупостта ви ни докараха дотук.

1

Анонимен

преди 2 години

Глупости. Поредната лъжа.