11

Анонимен

преди 2 години

Тия феминистки срам и страх нямат. Сега им се приискало женски папа. А дърво по тиквите не искат ли? Де са тия талибани да им дадат едни хубави равни женски права, каквито дадоха на жените в Афганистан? Умните хора винаги са знаели, че за президент и за папа жени не се избират. Много са глупави! А тая овца дето се е разлаяла Господ ще я накаже. Не само рак ами и чума ще я тръшне нея, както ще изпукат и останалите гадни феминистки. Представям си женски поп и при нас как погребва умрелите.

10

ЦИНИК

преди 2 години

Язе сум согласен дъ има попеси ! От няаа жина дет не дава има маже кадя не знаат кък дъ си поискът !

9

Анонимен

преди 2 години

В Библията пише жена в църква да мълчи, т.е. да не проповядва. Явно Ватикана са в унисон на днешните времена - правят всичко наобратно. Те ще са тези, които ще провъзгласят Антихриста. Остана едното Православие да държи правия път.

8

Анонимен

преди 2 години

Тоя нищо не казва за гейчетата

7

Мариян 1.2

преди 2 години

Аз смятам да направя сдружение "Мариян 1.2" и ще изисквам всички с алкохол под 1.2 промила в кръвта да им се забрани да управляват автомобили всеки ден такива индивиди убиват невинни хора по пътищата трябва да спрем това безумие и ние искаме равни права и достоен живот.

6

Асан

преди 2 години

Кой ги хрантути тия попадии

5

65-годишна

преди 2 години

Сега се е сетила, да се занимава. Хора, това не е за подигравка! Жената явно е прекарала доста време на слънце през изминалия сезон, може да се е ваксинирала и от съвкупност да е отворила някоя друга чакра и умение. Мария 1,2,3,4,5 и т.н. ако са 18-20 годишни няма да ги върна.

4

От Мюнстер

преди 2 години

са тръгвали велики реформаторски учения.

3

Анонимен

преди 2 години

Църквата е най-атеистичнито сдружение потъпкващо всичко което пропагандира от векове. Религиите са създадени за контрол над населението, според така наречените духовници всички инакомислещи са грешници и трябва да бъдат горени на кладата всички знаем за такива примери.

2

Чичо

преди 2 години

От флаерите какъв е смисъла не разбрах, ама ако бабето е добра в свиpките, няма да я върна.

1

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми за католиците