31

Анонимен

преди 2 години

Постоянно говорят за насилието над жените от мъжете, но не казват коя е причината за това. Причината е огромните женски права и репресивните закони срещу мъжете. За това мъжете дори убиват жените, омръзнало им от женската гавра с мъжкия авторитет. Лошото е, че жените вече не ги е страх да се гаврят с мъжете, защото законите ги покровителстват. Ако 50-60% от мъжете омерзени от женска гавра пребият веднъж ама зверски изгаврилата си с тях жена, няма да им се налага да ги убиват, както е в Русия.

30

Анонимен

преди 2 години

Наско, феминизмът е мръсно нещо и е в ущърб на мъжете. Блокира мъжене и те не дават максимума от възможностите си. Жените са неспособни да се конкурирят с мъжете, и преичат с присъствието си навсякъде. Грешката, която мъжете допуснаха давайки право на глас на жените е трудно поправима, но не и непоправима. Жените винаги ще пищят че ги дискриминират и не били равно планени с мъжете. Не трябва изобщо да им се плаща, ащото няма никаква полза от женския труд, но вредата е голяма.

29

Атанас Василев

преди 2 години

Освен това няма как само жените да работят, а мъжете да си стоят в къщи и да гледат деца. Винаги е било и ще бъде обратното, понеже жените имат майчински инстинкт и знаят най - добре, как се гледат деца, също и нямат нито физическата, нито психическата сила, за да издържат на тежка работа и да вършат няколко неща едновременно, както го правят мъжете. Ето защо феминизмът и равенството между половете е безсмислена кауза. Бог ни е създал различно - еднакви и еднакво -различни. :)

28

Атанас Василев

преди 2 години

Ужас! Аз затова напуснах католическаат "църква" и станах православен, именно заради жените или по - точно организациите, които стоят зад тях и провокират напрежение между половете с цел облагодетелстване във финаносва изгода. Истината е, че мъжете и жените винаги са били с равни права и дори жените имат повече права от мъжете в днешно време. Факт е, че макар и еднакви в равноправието си, не можем да бъдем равни във функциите си, защото имаме различни характеристики и генетични различия.

27

Анонимен

преди 2 години

27, папеса Йоана е мошеничка-измамница! Представяла се е за мъж. Ти вземи да прочетеш за нея как един младеж я е изплющял и е забременяла от него. Това се разбрало, след като коремът и пораснал. Свещеници я обградили на една церемония и я заклали като прасе. От тогава всички кандидати за папи се проверяват за мъжки атрибути, за да не се допусне отново такъв позор, жена да стане папа представяща се за мъж. Феминистките прекалиха с женските права ище е наложително бърз фемицид, за да се спре това.

26

Коприва

преди 2 години

Жена Папа вече е имало. Папеса Йоана. Разкриват, че е жена по драматичен начин по време на публична църковна церемония. Прочетете, поучително е.

25

Щирлиц

преди 2 години

Аз не изключвам възможността папата да бъде от ххермафродитен пол-хем ще бъде разнополов,хем ще удовлетвори всички мераци на западните луцифери от всякакъв калибър,били те със или без църковни одежди.

24

Анонимен

преди 2 години

Православните???Горили са и още как.Но не е в това темата тук.Опасявам се ,че това движение няма общо с Църквата ,а е поредната постмодерна суетня да се покажем колко сме модерни.Църквата е велика институция,а не модно дефиле от Дързост и красота.

23

Анонимен

преди 2 години

Я стига с тези феминистични глупости бе, всичката Мара втасала, оная си работа не сресала и папа решила да става! Ще стане когато цъфнат налъмите. То и папеса Йоана измамила всички и станала папеса, но някой и теглил една "пушка" и забременяла. Като се разбрал този позор, свещениците я обградили, смъкнали я от коня на който била курдисана и зверски я заклали. От тогава всеки кандидат за папа се проверява за мъжки атрибути седящ на стол с дупка в средата. Женски папа, хайде холан!

22

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПравославните християни, не са горили хора на клада, нито са измъчвали хора, горенето на клада и Инквицията са го правили в западна Европа в миналото.

21

Анонимен

преди 2 години

А да и стаи дават за нощувки по манастрите, даже някои и ресторант си имат

20

Анонимен

преди 2 години

Те не стоят, по манастирите се грижат се за градини, дръвчета, животновъдство и земеделие, рибарници,пчеларници и друг бизнес си имат, а и свещи продават. Това за нашите католици тук в нашия район, за България не знам с какво се занимават, но предполагам със същото

19

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТе не стоят, по манастирите се грижат се за градини, животновъдство и земеделие, рибарници и друг бизнес си имат.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Ти пък откъде я извади тази глупост ''жена в църква да мълчи'', не пише такива работи в библията

17

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБиблията е една и съща, но евангелията са писани от четири различни човека. А и през Средновековието, са изваждали или добавяли текстове, при Корана още повече промени са правени.

16

Анонимен

преди 2 години

Браво, Марче! Католическата църква помага на хора, КАРИТАС е добра организация, но свещениците е по-добре да имат право на брак и деца, за да няма изнасилвания или извращения в църквата, никъде в библията не пише, че свещениците нямат право на брак, в България , при православието, си имаме попадии и попски семейства, защо и те да нямат? А престъпниците нямат цвят и принадлежност, те трябва да бъдат осъждани, щом са пристъпвали закона.

15

Анонимен

преди 2 години

Когато започнат да поддържат електропроводите, бентовете, канализацията, електроцентралите, нефтените платформи, корабоплаването, хванат автоматите да пазят границата и други и други, тогава могат да претендират за равни права. Със западните кочЕнки е свършено, за феминиз общества никой не се бие, те раждат кастрирани мъже и рухват бързо като Афганистан.

14

Demonaz

преди 2 години

Фемназита и гай против реда и нормалното. Само Пиночет ще ви курдиса.

13

Анонимен

преди 2 години

До 12Библията не е ли една и съща?

12

Анонимен

преди 2 години

Става дума за католическата църква! Нашата ,българската,църква и религия е Православна!