48

Анонимен

преди 2 години

ЯСНО КАТО БЯЛ ДЕН...ТЕЗИ НА СНИМКАТА СВЪРШИХА ПАРИТЕ И ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ЖАЛВАТ ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ НА БАЗА ЕТНИЧЕСКИ ПРОИЗХОД В МАКЕДОНИЯ...

47

Калеко Алеко

преди 2 години

Току що КС обяви назначението на Кирчо за министър от Служебната хунта на фигуранта за противоконституционно, с всички произтичащи правни последици за това, а самият факт че Кирчо е подал декларация с невярно съдържание по отношение на гражданството си, което към онзи момент още не е било изчистено от канадска страна, би могло да се накаже и с ефективна присъда, както повелява Констиуцията ни, която е така оспорвана и неглижирана именно от носителите на "Новият морал" ... !!!

46

Анонимен

преди 2 години

Радев има няколко дни да оправи кампанията си за президент преди да се разпадне окончателно.1.Да се върне към похода срещу ДПС-те дебългаризират държавата тук.Македония е фикция.Комплекс.2.Да махне зелените сертификати.Народът може да не вдигне бунт,но може да гласува срещу него на изборите.Ако не направи това Герджиков ще го мине още на първи тур,а втория ще е разгромен.Има време до 1 ноември,после ще е късно.

45

Анонимен

преди 2 години

ТЕЗИ НА СНИМКАТА НЕ РАЗБРАХА ЛИ,ЧЕ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЕС (АКО ИЗОБЩО ВЛЕЗЕ НЯКОГА) СЛЕД СЪРБИЯ...ТОВА Е ПЛАНЪТ НА ГЪРЦИЯ И СЪРБИЯ-МАКЕДОНИЯ ЧЛЕНКА НА ЕС ЕВЕНТУАЛНО ЧАК СЛЕД КАТО СЪРБИЯ СЕ ПРИСЪЕДИНИ...

44

Никола

преди 2 години

Един разединител и лъжец като фигурата е цинично да говори за обединение.Той разедини и насади огромна омраза сред българите в България ,тръгнал да обединява българите в РСМ. Победната лъжа,спиране няма братче,лъжите им са просто в кръвта

43

Анонимен

преди 2 години

Радев как не се е сетил да удари с юмрук по масата. Посланията които излъчва юмрукът му говорят повече от онова което излиза от устата му.

42

Анонимен

преди 2 години

Петър Колев е с професия "българин". Който е запознат с темата българи в Македония е наясно какво значи това.

41

нн

преди 2 години

След 1945 година в Македония са ставали такива неща с българите, а ние сме си мълчали и траяли. Сега с членството на РСМ в ЕС се сетихме, какво стана с българите? Процеса е много сложен и негативин за българите, просто вече ги няма. По Конституция не са и етнос. Последното преброяване го доказа, друг е въпроса с българските паспорти, там нещата са други.

40

Анонимен

преди 2 години

Къде се скри Фигуранта на Фигурата - Янев !? Той май разбра, че са за Трибунал за престъпната си некадърност която мори Народа !

39

Анонимен

преди 2 години

До 38Аман от радевски ***. Кажи едно нещо което тая руска пионка направи за целия мандат. Помниш ли как се дупеше на руския поп като дойде да му се кара? Помниш ли как развяваше юмрука без маска? Помниш ли как говореше, че няма вирус? 6 месеца приспивни песни и сега като взеха да умират хората, продължава да си прави реклама.

38

Анонимен

преди 2 години

Оправи проблемите в бг тръгна да тешаваш извън бг:)))

37

Анонимен

преди 2 години

Напоследък майките на Радев и Кацаров са най-споменаваните хора у нас

36

Анонимен

преди 2 години

До Бойко БългароубиецТо няма нужда да заповядва нещо на ***, то цялата стран се вдига на протести срещу Радев.

35

Анонимен

преди 2 години

ФИГОРАНТА ВЧЕРА ПЛАТИ ПАРНОТО НА СОФИЯНЦИ С НАШИТЕ ПАРИ! КОМУНИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ!

34

Анонимен

преди 2 години

Току що Баце от Русе пак разби на рундака мада фака муцуната

33

Анонимен

преди 2 години

Борисов краде, а Радев мори - вън генералите от управлението на държавата !

32

Анонимен

преди 2 години

Бяха забравилинтази тема за предизборни точки.Защо не мине ясно обаче дават примери за това коетомсе случваломв Македония преди 30 до 50 и повече години.Разрушеното гробище за което не е сигурно че го имало е разрушено през 1930 година.Човека с радиото в началото на 1990 година.Смешно става.Не осъзнават ли,че само унищожения предизвикват политиците.Днес са починали125 Българи в България от ковид..В Македония са 10 починалите общо.Кой вреди на Българите повече незнам,вие преценете.

31

Анонимен

преди 2 години

фигурант на Ес, издъни се вече, няма нужда! пиар...

30

Анонимен

преди 2 години

Вчера правителството ан Румен Радев е взело нов държавен дълг от 1 млрд лв!

29

Анонимен

преди 2 години

До Ивелин МихайловПрезидент на мутрите!ФИГУРАНТ