88

бг

преди 2 години

ДОЛУ МАКЕДОНИЗМА -ИМЕТО НА СРЪБСКИЯ ФАШИЗЪМ!

87

А

преди 2 години

Още по-важна и неотложна задача е прекратяването на радевизацията в България !

86

Анонимен

преди 2 години

Ами добре,правата на българите в СМ трябва да се защитават и т.н. и културното историческо наследство,но без да се премахне фалшификацията в учебниците по история и дискредитирането от най ранна възраст,как ще се разбере защо са дискриминирани и кога най най сетне македониската идеология,етнически геноцидна ще се обяви за престъпление срещу човечеството.Защото в македонизма е заровено кучето.

85

минаващ

преди 2 години

Така като чета коментарите 99 % са написани от двама максимум трима гербаджийски трола. Елементарни сте ,прозирате, използвате едни и същи думи и епитети постоянно... поне сменете малко думите че се виждате ЗА КОГО РАБОТИТЕ от самолет БРЕЕЕ .

84

анонимен

преди 2 години

Според онлайн анкетата на Днес сред близо 8000 граждани, Радев и Герджиков имат по 33%. Познайте от раз кой след балотажа ще си остане със същите %.

83

Бунгар

преди 2 години

Нима се заблуждаваме,че вече завърши асимилацията на Македонците в България,и сега вече се загрижихме за Българите в Македониа.Къде изчезнаха около 200 000 самоопрелелили се доброволно,а не насилствено както ние лъжем,за Македонци в България при преброяването в Пиринска Македониа. Две-три генерации не са достатъчни за пълното асимилиране на Македонците в България.Паметта е все още жива.

82

Анонимен

преди 2 години

Ние си го знаем клепоухия от преди когато беше в униформа, абсолютен кариерист , теглен с корабни въжета и бутан с булдозери за да стане генерал, има обаче много добра памет и умение да се пласира дори да няма качества..... за президент доказа че не става, излъга много пъти и конфронтира нацията.... но дрого ми е чудно.....как след толкова издънки и провали все още му симпатизират.... наистина е ненормална ситуацията...но и гербавия кандидат .... там е още по голяма трагедия...

81

Анонимен

преди 2 години

Радев наруши конституцията, а сега се крие зад твърдението, че Кирил Петков го бил подвел и ако той гаранта на конституцията знаел истината никога нямало да го назначи. Само че все по-очевидно става че подведеният не е Радев а Кирил Петков повярвал във всемогъществото на нашия президент пред българската конституция.

80

Мерседес Мечок

преди 2 години

Радев, научи се първо българската Конституция да спазваш, тогава гледай македонците.

79

Гешев

преди 2 години

Радев, доложи ! Защо излагаш България , бе ?

78

До 93

преди 2 години

В задънена улица сте вие титовите макета от Северна Македония. Ние в България нямаме бърза работа.

77

Bul gur

преди 2 години

Нормално е да дадем съгласие за влизане на Република Северна Македониа в EU и след това на следващото преброяване след като са влезли в EU да се види колко са се декларирали и самоопределили като българи.Добре е да сме равнопоставени и равноправни членове на EU и така ще бъдат решени всички спорни моменти.Сега сме в задънена улица и само се увеличава омразата към България и изолирането на БГ в Европа.

76

Аз

преди 2 години

Сега Заев и Пендаровски да приемат делегация на българските македонци, които България унижава десетилетия наред, да ни вкарат в българската конституция и да спрат българизацията на македонците в България.Това което прави Радев е бъркане във вътрешните работи на чужда държава.

75

анализатор

преди 2 години

Реши проблемите в България! Сега ще реши и Македонските!

74

Опа

преди 2 години

Ти се сети бе..., като наближиха президентските избори ! А като минат, какъвто и да е изходът, пак ще забравиш !

73

Влак GT

преди 2 години

Нова изцепка!-----"Всичко Мара втасала та ....."-----Я, го узаптете тоя!

72

ъъъ

преди 2 години

Ооо, другаря льотчик пак е зает с най-належащите държавни дела.

71

fact

преди 2 години

а дебългаризацията у БГ?

70

Ода за БАШ другаря

преди 2 години

Другарят РадеФ е герой, всичко пак оаква той !

69

Анонимен

преди 2 години

Радев нещо с много чуждици взе да работи. Такъв президент дето не знае български не ни трябва. Дебългаризация?????? По скоро са подложени на асимилация.