68

КВА МАКЕДОНИЯ , БЕ..

преди 2 години

..КВИ ГЛУПОСТИ ....ПО ВРЕМЕ ----- КОГАТО БЪЛГАРИТЕ *** ОТ К-19 КАТО МУХИ , И ГИ ГОНИ ГЛАД ,МИЗЕРИЯ , ВИСОКИ ЦЕНИ НА ХРАНИТЕ И ГОРИВАТА....И СЪЗНАТЕЛНИЯ ГЕНОЦИД НА ЕДИН РУСКИ ДИКТАТОР , РЕШИЛ ДА ЗАТРИЕ БЪЛГАРИЯ , ЗА ДА МОЖЕ РУСИЯ ДА ТУРИ РЪКА НАД "БАЛКАНСКИЯ ПОТОК" ЗА ЕС!????....СТИГА ПРОСТОТИИ И БАЛНУВАНИЯ НА ЕДИН РУСКИ САТРАП , НЕКАДЪРНИК , ПРЕДАТЕЛ И УБИЕЦ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!.......... ДОЛУ РАДЕВ--ДРУГОТО СА ГЛУПОСТИ!!!!

67

dfg

преди 2 години

Айде и тоя видя че няма да го изберат и започна да повдига македоснкия въпрос.Румпа, а нещо за санкциите срещу ботоксовото джудже няма ли да кажеш?

66

Некъф

преди 2 години

Всички политици като видят, че почват да губят гласове и се захващат с дебългаризацията в югозападната част на България, така наречената Северна Македония!

65

Анонимен

преди 2 години

Какъвто и PR да си прави с македонците Грипена катастрофира!

64

Анонимен

преди 2 години

Май прекратяваме и деканадизацията,импийчмънт!!!

63

Анонимен

преди 2 години

Очаквам Радев да направи среща с теляците от войнишката баня. Много важна среща. Ще обсъждат дървото на налъмите и качеството на тривките. Това е от изключително значение за народа! Нищо че няма вече такива бани.

62

Анонимен

преди 2 години

Я стига с тая Македония ,братя били не знам какви си ,никакви братя не са ни ,отнемете им българските паспорти,изгонете тези които учат тук ,наложете им санкции и направете всичко възможно да влязат в скапания съюз та и тях да съсипят както съсипаха нас,едни македонски будали ни се качиха на главата !

61

интересно..

преди 2 години

Вие изгонихте 2 мил. българи сега тръгнахте българите в македония да защитавате...

60

аа

преди 2 години

Това не беше ли намеса във вътрешните работи на суверена държава ???? Това като популизим ми звучи...

59

КВО МЕ ИНТЕРЕСУВА..

преди 2 години

..РС МАКЕДОНИЯ ---КОГАТО У БЪЛГАРИЯ ХОРАТА *** КАТО МУХИ ПО 130-ЧОВЕКА ДНЕВНО , ОТ ГЕНОЦИДА НА РУСКИЯ ДИКТАТОР РАДЕВ И ОПИТА МУ ДА ЗАГРОБИ ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА В УГОДА НА РУСИЯ, ЗА ДА ТУРИ РЪКА ВЪРХУ "БАЛКАНСКИЯ ПОТОК"...??!....НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ПРОСТОТИИ ---КОГАТО БЪЛГАРИНА ГЛАДУВА , МИЗЕРУВА И МРЕ .....ОТ К-19 И ГЕНОЦИДА НА РАДЕВ!

58

Рамбооо

преди 2 години

РСМ е една изкуствена държава, като Израел.Тя е плод на жестоката политика между Великите Сили след края на Втората Световна Война

57

7

преди 2 години

АБЕ ТОЯ Т..УП РАДЕВ ЗАЩО НЕ ПЛАЩА ЗА ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ .... ...АААААА ааа ТОЙ Е СВИКНАЛ ДА НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА ... С КАКВАТО И ОБИДА ДА КАЖЕШ СРЕЩУ РАДЕВ Е МНОГО МАЛКО

56

Диана

преди 2 години

До Анонимен65 Кога им е казал Макрон нещо подобно? Не ми се вярва да е толкова зле! И защо ще им каже подобно нещо?..Но практически,ЕС се отнася към нас,българите по-зле и от африканци, афганистанци и всякакви там -анци...Веднъж попитах един англичанин защо това е така и той ми отговори така-ние тях ги познаваме, а вас-не!Е, ако това е причина за лошо отношение, аз да съм трамвай, значи..Истината е в Гърция и имиджа, който тя ни създава. Тези по.сер.ков.ци не се срамят да кажат на бялото черно

55

Диана

преди 2 години

Радев е трагедия както винаги! Сега македонските българи пък щели да ни водят...Все някой трябва да ги води нашите политици, те са инвалиди в инвалидни колички и някой трябва да им бута количката, значи..И как така стана, че тези които трябва да ни водят, се оказаха инвалиди, питам?! Толкова ли сме слепи хора, че да избираме инвалиди? А и те с огромно самочувствие се явяпват отново на избори?! Какво се случи с нашия народ?! Как може Радев да се бърка така в работите на чужда държава?! Тъ.па.нар

54

бонго

преди 2 години

Държавата се тресе от жестоки проблеми, тези седнали на кандидат-космоновтите сополите да бършат...

53

Анонимен

преди 2 години

Макетата хич да не се правят на не разбрали. Макрон ясно им каза - ПО ДОБРЕ АФРИКАНЦИ ОТКОЛКОТО БЪЛГАРИ В ЕС . Макетата се правят че не се отнася за тях :))))

52

ДДРОнег

преди 2 години

Не не сърбоманията и болшевизма в РСМ-то !!!

51

Анонимен

преди 2 години

Олеле мале!!! Сега И Конституционния съд ли трябва да чегъртаме? Трябва, защото и той е против протежетата на Радеф!

50

Доколенков

преди 2 години

Общата задача на всички българи сега е да изрита противния фигурант и некадърните му министри от властта. Колкото по-скоро се случи това- по-добре за България!

49

Анонимен

преди 2 години

Радев, язък ти за загубеното време, за предизборна агитация.Никой в РСМ няма да гласува на изборите, още по-малко пък за теб.Това, че уж имало 120хил.селтака в РСМ с българско гражданство нищо не значи, защото тези хора 99% от тях мразят България. Една част от тях се оплакваха в медийте в РСМ, че тук сме ги принуждава ли да се пишат българи.Някой твърдят, че на по-голямо унижение не са били подлагани.