64

78,

преди 2 години

Да, напускат, а санитари някъде изобщо няма. За мижавите заплати ни сестра, ни санитар ще иде да си пере експерименталка. Сами вървете до някоя провинциална болница и попитайте хората там. Не се "информирайте" от купените медии. Вие наясно ли сте, че на лежащо болен няма кой вода да му занесе и да му даде да пие! Че то здрав да си, за три дни без грижа, ако те вържат легнал, ще си идеш!

63

Анонимен

преди 2 години

Никакви доброволци. Персонала им напуска. Не помагайте на фашистите!!!!

62

Анонимен

преди 2 години

Сега Кацаров и оня, дето го почнаха в подлеза, гласят и училищата да оставят без учители, тъй като оставиха лечебните заведения без персонал! За едните му пусти сребърници! Вън от България, народни изедници!

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 Как са празни болниците ? Напускат лекари и сестри ли ?

60

Анонимен

преди 2 години

Вървете до някой произволна общинска болница и вижте какво е положението! Говорете лично сработещите там! Те ще ви кажат, че има смени без нито един санитар или сестраи с по един лекар за отделение! Вървете и ще разберете истината за високата смъртност у нас. Която е най-високата в Европа от много много години! И това няма нищо общо с ковиди и други глупости, с които ви зомбират от зомбивизорите! Информирайте се на място - вижте истината за пълната мизерия на здравеопазването ни!

59

Анонимен

преди 2 години

Пандемията ескалира само в празните ви ,сребрелюбски , сервилни , егоистични и ненаядени тикви ,"министре" !

58

Анонимен

преди 2 години

Ама те още не са ескалирали ли ? Странни разбирания има този човек

57

Анонимен

преди 2 години

Вие наясно ли сте, че с античовешката заповед на Кацаров от миналата седмица той, не друг, той остави България без медици в здравните заведения?! Защо те не искат да експериментират, а? Защо?Това не са ви тро лските писачи по медии и форумчета! Това са хора, които работят всеки ден с болни, вкл. инжектирани такива и са наясно с "ефективността" на тези инжекции и последиците от тях. И понеже те не искат да рискуват с такива живота и здравето си, сега се благодирам на Стойчо за празните болници!

56

Анонимен

преди 2 години

Възраждане!

55

Анонимен

преди 2 години

Точно обратното - с много тествания излиза фалшивата заболеваемост. Опитват се да убедят здрави хора, че им има нещо, щото някаква си клечка показала еди какво си и то само за да помпаме някакви резултати за повечко парички от ЕС.

54

Анонимен

преди 2 години

България от десетилетия е с най-високата смъртност в Европа и почти на първите места в света. Никакъв вирус и непоставяне на експериментални игли не са причината за това! Причината е мизерията, в която политиците години наред поставят и държат народа, тоталния срив на здравеопазването, дошъл с помощта на сегашния ни т.нар. министър още 2000-та година със Здравната каса и обръщане здравеопазването на пазар, срива на образованието и огромните кражби и дългове, трупани с години от вас - политици!

53

Анонимен

преди 2 години

Колко чакате бе ??? .На 30 съм и отдавна знам ,че хубаво не ни мислите.Вие сте страхливци .Всички имате грехове за починалите .Затваряйте веднага ако имате акъл иначе и утре ще починат заради вас .Заразяваме се ,маски ни принудихте .Но ваксини дали ? Не няма да се ваксинирам ,няма да командвате ,хубаво не видяхме от вас .

52

Анонимен

преди 2 години

Накрая да вземем да ви локнем всички вас,предатели на държавата,която ви храни-народни представители,министри и ръководители на всякакви ведомства,смучещи народна пара и провеждащи като раболепни сл уги брюкселските заповеди!Тогава поне ще мирнем.Без друго вирусът ще си върлува със и без изкуствени ви мерки и локдауни.Поне хората, дето сме го прекарали,а не сме никак малко, ще живеем нормално.Болниците са празни,няма персонал-това с локдаун няма да го оправите,а точно то е причина тази смъртност

51

До Спрете да лъжете!

преди 2 години

Виес прете да лъжете! В Белгия са напълно ваксинирани малко над 73%. У нас са 20%. Среният % положителни проби за последните 7 дни е 8.8%. У нас е над 15%. Средният брой починали на ден в Белгия за последните 7 дни е 17. У нас този брой е почи 120. Това е разликата.

50

Анонимен

преди 2 години

Заради смотаните антиваксъри, всичките ще си патим.

49

Анонимен

преди 2 години

Примката около антинасерковците се затяга.

48

1

преди 2 години

Разчитахме на промяна, то дойде подмяна, че и по зле! На изборите да изметем Стойчо антиваксъра, Радев зеления чорап и Киро канадеца

47

Анонимен

преди 2 години

ТИЯ НИ ПРЕДИЗВИКВАТ НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!

46

Гиб Мелсън

преди 2 години

Дайте на хората по хиляда лева на ваксинация скръндзалаци такива. От скръндзалък ще уморите народа. Милиони и милиарди за информационни агитации ще дават само не дават пари на хората за да се реши проблема.

45

Къде е държавата бе?

преди 2 години

Май по-скоро ще локнеме МЗ, натам вървят нещата!