84

Анонимен

преди 2 години

"нещата продължават да Ескалират"- всъщност нарастват, увеличават, надигат, увеличават, итн. Къде ти е образованието по български език, българино?

83

До Тин-тири-минтири

преди 2 години

Как ще прозрат истината хората, които се бодат за да ходят по кръчми и ресторанти. Как като за това не се и продумва никъде. Истината хора, не е в дискотеките, а в книгите. Четете и мислете. Не е трудно.Поне опитайте да разберете за какво ви се говори под сурдинка.Бог да е с нази.

82

fact

преди 2 години

До До Спрете да лъжете!РАЗЛИКА НЕМА: И ТУКА И ТАМ - МАСКИ,ВАКЦИНИ, ЛОКДАУНИ, КОВИДФОРМАТИРАНЕ.СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ?.....................

81

96,

преди 2 години

Какъв "руски господар" те гони пък тебе, бе, герберуга нещастен. Той отдавна не пее в хора. От 30 години се кланяме не запад и цАлуваме западен ботуш. С което, разбира се, положението ни никак не се е подобрило - пак останахме слу ги, само че на друг, още по-алчен и жесток валия.

80

Въпрос

преди 2 години

Мерките не са ли по-опасни от вируса, другарю Кацаров? Миналата година така казваше?

79

от 95 Горд Евро-Неан

преди 2 години

да добавя, че захар и алкохол не вкусвам, никакво пушене - ужасно неприятен и миризлив навик. в леглото съм толкова мощен, че има опашка от млади и ненаситни, нямаши търпение да им обърна внимание!

78

РАДЕВ Е УБИЕЦ...

преди 2 години

ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИТЕ Е В ХОД....ЗА ДА СЕ УГОДИ НА РУСКИЯ ГОСПОДАР И ТИРАНИН ЗА ЗАВЛАДЯВАНЕТО НА "БАЛКАНСКИ ПОТОК" И БАЛКАНИТЕ ----ТОВА Е ЦЯЛАТА ИСТИНА И ОСНОВАТА НА АНТИВАКСЕРСКАТА КАМПАНИЯ В БЪЛГАРИЯ!....ТРЯБВА ДА УМИРАТЕ "НЕВАКСИНИРАНИ"---ЗА ДА ПЕЧЕЛИ РУСИЯ ОТ ВАШАТА СМЪРТ И НАМАЛЕНА СЪПРОТИВА НА БАЛКАНИТЕ!

77

Горд Евро-Неандертал

преди 2 години

на ден ям по 12 сурови яйца, 1 кило печено свинско, пия по 3 литра мляко - ходя без Маски, не спазвам никакви мерки, нямам никакви болести, дори 1 пломба на зъбите си нямам!

76

Кацарови изказвания

преди 2 години

Преди да бъде назначен за здравен министър от Румен Радев, Кацаров беше категоричен, че сертификатът, който той с днешна дата въвежда е пример за непряка дискриминация и създаване на предпоставка за отнемане на права. Ако сертификат за ваксиниране се изисква за пътуване, както Европейската комисия обсъжда, а още повече пък за работа, това е класически пример за непряка дискриминация създаване на предпоставка за отнемане на права. Цялата тази история с коронавируса повлия много на психиката на хората и на обществените отношения. В един момент този процес става неконтролируем и хората за

75

Анонимен

преди 2 години

В Ухан нали направиха локдаун само с едно съобщение и доброволци разнасящи храна за локално карантирани,а не към контролно инспектиращите от РЗИ и тествани бяха в болници с лаборатории заболелите по местонахождение в отделни района на карантината-цял град,за РЗИ при тях даже не се разчу дори и за предварително задължително да са правили тестване по райони в условия на карантина,само усилена дезинфекция в града с жилищни места и от седмици до месец 2 забравиха за вируса защото трябваше да работят

74

85,

преди 2 години

Никой не е забравил за вируса. Напротив, в момента той се плоди и множи неимоверно и в най-инжектираните държави. Израел и Великобритания са ясни, от скоро - Белгия и сие. Но при тях вболниците има кой да се грижи за хората, а у нас управляващите изгониха и последните сестри и санитари, че и лекари гонят вече! Понеже не искат да изпробват върху себе си новите илачи!

73

100ичо КАРУ$АРОВ

преди 2 години

Фрог нюз от интервю по бтв 18.03.2021 : Д-р Стойчо Кацаров: ЕК да се засрами от зелените паспорти, те са непряка дискриминация ЕК трябва да се засрами от това, което прави със зелените паспорти, каза д-р Стойчо Кацаров, ръководител на Центъра за защита правата в здравеопазването. Това са чувствителни лични данни за здравето, какво пиете като лекарства, от какво боледувате. Това решение дерогира договора за свободно движение в ЕС. Защо за да отидем в Солун ще е нужен зелен паспорт, а до Бургас не? Защо трябва да предпазваме гърците, а не нашите сънародници в Бургас, попита д-р Кацаров.

72

Има!

преди 2 години

Като ви изметем! Хората са на ръба и този път ще тръгнат срещу фашистите!

71

Тин-тири-минтири

преди 2 години

Пандемия няма...Има Трета световна война, с цел реализиране на проект "Трансхуман общество"....И това, което посъвместно се наблюдава са методите и оръжията, с които се води тя. ...ЛЪЖА е загрижеността за хората по света, както в класическата война се убиват мирни хора, така и сега също се причинява СМЪРТ...Кой в каквото иска да вярва, но е хубаво да помисли за БЪДЕЩЕТО....

70

АНОНИМЕН

преди 2 години

В българския език, я няма думата локдаун. Стига с това чуждопоклонничество!

69

Яжте Свинско

преди 2 години

така, хем сте силни и здрави, хем дразните ЮдеюСемитите на максимум!

68

Анонимен

преди 2 години

Какво общо фашистите със СЗО,Хитлер да не е бил шеф на СЗО. Това е най-тестваната и безопасна ваксина в света. Половината човечество се ваксинира и забрави за вируса,тука си говорим за локдауни.

67

До Анонимен 80,

преди 2 години

"Никакви доброволци. Персонала им напуска. Не помагайте на фашистите!!!!" - Няма как да стане, обаче. На моя близка родител седя няколко дни в интензивно отделение, в което нямаше сестра и санитар и бе само с един лекар на смяна. Тя остана, за да има кой да се грижи за човека в последните му мигове. Ако не бе останала, щеше да си одите в адски мъки и пълна мизерия. Разбирате ли какво е положението, до което ни докараха? И за което, наглите престъпници, обвиняват и сега нас,хората?! Що за наглост

66

Анонимен

преди 2 години

77 на сайта на Възраждане има готови документи. С точни инструкции как да бъдат подадени.

65

Анонимен

преди 2 години

Еми Бойко по-добре се оправяше с пандемията. Сега ни трупат с медицински фашизъм!