104

Solar Power

преди 2 години

До Darth shadow: Да де ама умират неваксинирани 95%. Явно целта не са ваксинираните :) Нещо си объркал конспирацията ми се струва. Звучиш много неубедително. Бъди и сигурен,че чичо Били не си избива клиентите. Кой капиталист е луд да си избива клиентите :) Нали ако си здрав и живееш дълго ще смениш още няколко windows-а :) , ще изпиеш много бира, ще харчиш и държавата ще взема 20% ддс всеки път. Удобно е за човек,бизнес,държава :)

103

Анонимен

преди 2 години

Като затворят неваксинирате кой ще пазарува? Те и сега реват, че са 80% назад с оборота

102

Анонимен

преди 2 години

До Ха, ха,ха,хааааааааа - SPUTNIK-V се чете СПУТнИК-В, бре! Не 5 или 6 или 7...... Иде от VICTORY (Победа).... хехех )))

101

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Не виждат ! Тук предимно пишат разни 15-30 годишни които все още се мислят за безсмъртни :) Тя сметката е много проста.... има около 10 000 легла. В момента са пълни 7000... на ден влизат по 1000 в болница... след 4-5 дни и край. Ако на някой му се наложи лечение на нещо друго не ковид няма да има място защото в болниците лежат 95% неваксинирани. Ако лежаха 5% ваксинирани и 5% неваксинирани би било чудесно , но уви. Някои хора са си прозсти...... и такива ще си останат ....

100

Анонимен

преди 2 години

Абе затваряйте още утре! Спасете 300 човешки живота, щом не можете в болница! Или това няма значение за вас!

99

Анонимен

преди 2 години

Значи, снощи гледах един филм за възхода и падението на Третия Райх и Адолф Хитлер. Та там схемата май беше горе-долу подобна. Изведнъж от народа, от низините към върховете се надига недоволство - срещу евреите. Палят синагоги, трошат витрини на евреи... Намесва се държавата и въдворява мир и ред. След известно време, като всичко е утихнало, държавата налага ограничителни мерки срещу евреите, със закони!Е и сега така май? Чакаме само законите...

98

наблюдател

преди 2 години

Тя ще продължи да ескалира заради неадекватното ви поведение!

97

оьъш

преди 2 години

До оьъшНАРАСТВАНЕ СЪЩО НЕ ОПИСВА "ЕСКАЛАЦИЯ". Щото означава - неравномерно и лавинообразно нарастване в геометрична прогресия /най-малко/. Не е растеж а хвъркаж. Сега е единица, след пет минути, ако ескалира може да е 10000! нема таково нещо в понятието растеж. учи чужди езици, вниквай и после дава ъкъл!

96

До Анонимен 118

преди 2 години

Ти не си ли чувал/а МАНИПУЛАЦИЯ И СТЪКМИСТИКА?

95

Анонимен

преди 2 години

Хора вие наистина ли не виждате, пандемията как ескалира. От 20 починали дневно през август до 120 сега

94

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Ваксинирайте се със "спутник-5"-----УМИРА СЕ БЪРЗО И БЕЗБОЛЕЗНЕНО..."ПО РУСКИ"!

93

ПО РУСКИЯ ПОЧИН...

преди 2 години

ПАНДЕМИЯТА ЩЕ "ЕСКАЛИРА"---ДОКАТО СТИГНЕ БРОЙКАТА У РУСИЯ ....ПО 1000-ЧОВЕКА /ДНЕВНО УМРЕЛИ...!!!!!....ВЕРВАЙТЕ МИ!!!

92

До Анонимен 75

преди 2 години

Най-вече видяхме и гледаме истинската тъпота на народа. Всичко останало е следствие.

91

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ДО ПРОЛЕТТА ---ПАНДЕМИЯТА ВСЕ ЩЕ "ЕСКАЛИРА"....ДОКОТО И ТАТО ГО "ЕКСХУМИРАТ", ЗА РАДОСТ НА ЧЕРВЕНИТЕ БАНДЮГИ И РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ!----ТАКА ИСКАТ ОТ МОСКВА!

90

До Вече 54

преди 2 години

Друг избор няма. Остана само затварянето. От 8 месеца ви дундуркат и ви молят да се ваксинирате, да спазвате мерки, да тестваме децата...От август е ясно какво ни чака октомври. Няма друго - само затваряне. На кой да благодарим? На тия като вас...

89

хохо

преди 2 години

Е, то колко още може да ескалира ... Я доложи ... :))

88

До Ваксиниран

преди 2 години

Спри с агресията и се опомни. Срещу кого скачаш бре умнико. Ще излезеш ли срещу брата си или сестра си да се млатиш? А? И спри да се бодеш, щото всеки път ще става все по зле. За тебе.

87

Цанко Петков

преди 2 години

"Тоя цитат не можа ли и него да го включиш в домашното по Перспектива сине майчин!"

86

Анонимен

преди 2 години

Докога ще ни управляват хора, който не знаят български? Локдаун ескалация и тн. Папагалите дори превод не знаят как да направят.

85

До Анонимен 84

преди 2 години

Не сте на тая земя, казвам Ви. Това няма да се свърши.Паднали мерките се завръщат, а за ваксините никой нищо не продумва.Дали са спрели да ги бодат. Питай ги. Щото тва е важно.