47

Анонимен

преди 2 години

До До 47(а.к.а) 50ти, а ти си неграмотен! Не знаеш къде да слагащ запетайки :)

46

Анонимен

преди 2 години

Иначе Ваксината не е Панацея виж когато измислят Лекарство друг разговор ще водим както навремето беше Аналгинхинина против грипа защото ваксинирани тежко боледуват и доста и умират а дървени философи бол в България

45

До 47

преди 2 години

я първият грамотен антивъксар :)

44

Щом е чакал

преди 2 години

значи не е бил за болница!

43

Анонимен

преди 2 години

За съжаление антиваксърите са толкова безумно тъппи, че тази статия няма да ги трогне изобщо.

42

Анонимен

преди 2 години

До Ss 40 Не, ще четем само трУгателните тролскилакърдии на неграмотниците, които е наела ваксаджийската пропаганда.

41

Анонимен

преди 2 години

ДА си го признаем - здравната система не става!

40

xaxsasбв

преди 2 години

До 40 - Я стига с тоя Мангър, оти се опитваш да цепиш народа, като никой го е не еня за някакъв чичак картинка от медийното пространство? Исуската нали е казал да си немаш идоли в човешка форма оти си мислиш, че вярващите простосмъртни се вълнуват от този дядо без внуци? ;}

39

Анонимен

преди 2 години

АЙДЕ БЕ, КЪДЕ СА СЕГА ВСИЧКИТЕ ПРОФЕСОРИ, ДЕТО НЕ СЛИЗАТ ОТ ЕКРАН? КАЦАРОВ? РАДЕВ? ПЕРУКАТА? КАНТАРДЖИЕВ? КУНЧЕВ??? И ДРУГИТЕ СВО ЛОЧИ?

38

ЗА СРАВНЕНИЕ:

преди 2 години

Избитите във фашистките лагери са общо 4-млн./човека! В 6-милионна България Радев и Кацаров...ИЗПРАЩАТ НА НА СМЪРТ ПО ЕДИН САМОЛЕТ ХОРА ДНЕВНО....далече повече от тези ФАШИСТКИ ЛАГЕРИ!....РАДЕВ ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В КОМУНИСТИЧЕСКИ КОНЦЛАГЕР НА СМЪРТТА!!!!!!!!!!!

37

ВБЗ

преди 2 години

Малко са ваксинираните в болниците защото те така или иначе са малко ваксинирани хора в България. Колкото и предпазват толкова и вредят и не малко хора са си отишли след ваксинация, но кой ще излезе и ще говори против ваксините точно сега. Все сам си решава за себе си,това е.

36

Анонимен

преди 2 години

Вече не знам на какво да вярвам! Дано се оправи човека. Но се надявам всичко това да не е театър с лош сценарий. Защото го гледах по телевизията. Преди години (зимата на 2012) баща ми се разболя от грип, получи двустранна бронхопневмония и едновременно с това и инсулт за който разбрахме по-късно. Линейка така и не дойде! Имало грипна епидемия и всички били по адреси! Добре че живее на метри от болницата, довлачихме го и оттам с количка до спешното. Кислород не видях да му дават изобщо!

35

Ss

преди 2 години

Ся ако ще четем тругателната история на всеки неваксиниран... Ваксини има от 9 месеца! Всеки сам си решава! Ама да ревем против ваксините и после да ревем, че няма места по болниците е смешно! Щерката може 2 часа да пише тругателни писма до някоя медия а не можа да закара баща си за 5 Мин да го чипират ! Всеки сам си избира и си носи кръста !

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 Ние и без Вашите ценни съвети си го боледувахме вкъщи, само че при твърде много преболедували вкъщи и останали живи, ще се самонатрапи един извод.

33

xaxsasбв

преди 2 години

До 21 - Ти да не си от последователите на Тимъти Лиъри от къде на къде ще внушаваш светлина в края на тунела? Ами ако сме будисти и вярваме в преражданията или христиани и вярваме в Рая, или мюсюлмани и вярваме в 40те девственици?... Всеки в 21ви век има право на своя гледна точка за смъртта. Ама-ха с това твое налагане на твои ценности над нещо толкова лично като смъртта! ;}

32

До 26

преди 2 години

Борави в цифри !!!2 милиона ваксинирани - 4 починали4 милиона неваксинирани - 126 починалиАй,ходи се наспи

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 Засега е жив, ваксаджия, не бързайте да го погребвате, лицемерни грижовници.

30

USA

преди 2 години

И НАКРАЯ ПАК......ТЕЯ ВАКСИНИ СТАВАТ А СИ ПЕРЕТЕ ЧОРАПИТЕ !

29

РАДЕВ Е УБИЕЦ..

преди 2 години

...НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ! Всеки ден Той и Кацаров изпращат по един самолет хора в гробищата.В сравнение с лагерите на АУшвиц и Треблика-- те са лагер за малки пионерчета в сравнение с България!...ЛИКВИДИРАЙТЕ УБИЦА НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!

28

Анонимен

преди 2 години

Само в София болниците са 29 но само 4 от тях приемат ковид болни болшевишката мафия начело с Руския Рогоносец да даде отчет защо толкова малко болници полагат грижи за ковид пациенти който са Здравноосигорени а не само лицеви опори да ми правите