67

1

преди 2 години

До Съжалявам, "Но държавата сме аз,ти ,той.Съжалявам за случилото се с човека,но отказвам да нося вина ,затова,че той е проявил небрежност за собственото си здраве." Как точно е "проявил небрежност към собственото си здраве"?

66

Анонимен

преди 2 години

До До 57 61 С цинк + хидроксихлорохин.

65

Анонимен

преди 2 години

Питайте кой е този медикамент, дето трябвало да го взима, а той не го е взимал. С него ги убиват.

64

Анонимен

преди 2 години

То, това го е спасило. В болница щеше да умре.

63

Анонимен

преди 2 години

Ами няма да го приемат. И на пода да го оставят, няма кой да го лекува. И най-лошото е че съвсем скоро няма да приемат и хора без КОВИД, но с други сериозни оплаквани. Нито ще има има легла, нито ще има кой да лекува. Ако продължаваме в същия дух...

62

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКИ ИМАМЕ ПРАВО НА АДЕКВАТНИ ЗДРАВНИ ГРИЖИ И ВАКСАРИ И ВЪЗДЪРЖАТЕЛИ ТОВА ИЗКОННО НАШЕ КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО ДАЖЕ И НЕУСИГОРЕНИТЕ РОМИ ДРУГОТО Е ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИАТА В ЛИЦЕТО НА ВАКСАРИ БОЛШЕВИКИТЕ ЛАКЕЙ начело с Руския Рогоносец

61

Анонимен

преди 2 години

Е 9 дена ако не е умрял, за какво му е болница? За пътеки да точат?

60

Съжалявам,

преди 2 години

Но държавата сме аз,ти ,той.Съжалявам за случилото се с човека,но отказвам да нося вина ,затова,че той е проявил небрежност за собственото си здраве.

59

era

преди 2 години

държавата дальии е много загрижена. Да започне да прави масово изследвания за Т-клетъчен имунититет и да се види, кой има най-добрия имунитет създаден от природата и да раздава на хората доживотен сертификат. А не да натиска всеки да се ваксинира.

58

До 53 Мен

преди 2 години

Щото верва на Сидеров,че всичко е измама и фалшификация.(ама бил имал ваксината;демек ваксина срещу това,което го"нямало)(?).Такива ми ти ги разправя бялата Златка от две години.Ама се уплашИ и избяга от Луна.

57

Мен

преди 2 години

ТОчно защото здравната ни система за нищо не става трябва да се ваксинирате. Ако стигнеш до бг болница голям е шанса да излезеш с краката напред. Единственото оръжие срещу вируса в момента е ваксината. Всичко останало помага по малко но бг лекарите освен проста настинка друго не могат да излекуват.

56

Анонимен

преди 2 години

Ако е антиваксър, да го оставят сам да се оправя

55

Радев

преди 2 години

... каза, че се вземат всички мерки. Не ви каза само за какво: да убие колкото се може повече българи по кървавия си път към нов мандат. А Кацаров каза, че "наблюдават" ситуацията, но всичко е "под контрол". Вероятно със същата идея.

54

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо изписаха Корнелия от ВМА и го настаниха тоя само защото Нова телевизия се намеси там винаги има места за вип персони но трябва някой да се обади :)

53

РАДЕВ Е УБИЕЦ....

преди 2 години

..НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ----ТОЙ НЕ Е ЗА ПРОККУРОР ......ТОЙ Е ЗА МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД В ХАГА ЗА ПРЕВРЪЩАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ КОМУНИСТИЧЕСКИ КОНЦЛАГЕР , С ПОВЕЧЕ УМРЕЛИ И ИЗБИТИ ОТ АУШВИЦ И ТРЕБЛИНКА ЗА ГОДИНА ВРЕМЕ!!

52

Анонимен

преди 2 години

Точно на деветия ден съпругата ми почина в белодробна болница Враца. Беше здрава на камък.Работохоличка---------------------------------------------------------Най-искрени съболезнования! Продължавам да твърдя, че виновни за сегашното положение са най-вече здравната система и некадърните, престъпно безхаберни, мързеливи и непукисти медицински лица! Успяха да уморят много хора, които бяха или на практика здрави или просто се нуждаеха от адекватно лечение и още щяха да са сред нас

51

Анонимен

преди 2 години

До До 47 50 Не съм първият, пък колегите Ви редовно ме наричат неграмотен, така че вашите оценки нищо не струват.

50

Царя е гол

преди 2 години

Впечатление от статията прави, че, е чакал 9 дни за да бъде приет!!! На Рашков ми замириса на Асфалт, ама на нас ни замирисва на специално разпореждане, хората да не висят пред входа на болниците(за да се покаже, как сме по добри от предните) и да не умират по входовете им, а да се оправят сами в къщи, дори това да има лош край! Нима е забранено на нас хората при проблем да отидем сами пред болнично заведение?Май е разпореждане от рода "да не сме видяли някой да умира пред входа на болниците"!!!

49

xaxsasбв

преди 2 години

До 48 - Че ти от дека знаеш дали дединката е ваксиниран или не? Да не би да го пише? Я стига делил хората на ваксинирани или неваксинирани. Я като не съм ваксиниран да не би да ходим да фулим ваксинираните? Стой си на топло и гледай сиир, ей сега излизаме локдаун и почва големата почивка. Кеф ти лежане, кеф ти пръдене цяла зима. Ега ни спрат и парното да се почустваме пети клас като у дръвената ваканция. После кеф ти сополи за мезе след обед воднисти, сутрин твърди, кървясали и солени. ;}

48

Мен

преди 2 години

Дъщерята защо не е направила многократни опити да ваксинира баща си, а чак сега излиза от дупката да говори? Заради такива като нея няма места.