276

Кога точиха

преди 2 години

на хората кръвчицата за да изкарат антитела да лекуват болни - важаха, сега - не важат. Аре молим! Ти току си изкарал ковида и едва си се закрепил и опъваш жили да ти точат кръв, щото се добросъвестен гражданин и много загрижен , а сегати се подиграват и те подритват като мръсно псе!

275

Анонимен

преди 2 години

Защото хората са ***. 100 пъти се обясни защо, и пак питат същия въпрос.

274

Анонимен

преди 2 години

Имаха достатъчно време до сега да определят всичко за антителата което е нужно. Че даже и проучвания и тестове и наблюдения да направят, но явно това не им е важно. Май друго е по-важното

273

Анонимен

преди 2 години

И какво значение има от кога са ти антителата! Или имаш или нямаш! Точка.Ама не, ще те изтърват като клиент иначе: за ваксини и за тестове!

272

Анонимен

преди 2 години

Едно и също изсмукано от пръстите и повторено през 3 реда. От къде знаем тогава, че ваксинираните имат достатъчно антитела? Хайде стига! Имаха време да измислят ваксина и да знаят че създава антитела, а не можели да определят дали имаш такива и да разпознаят какви са! Или и ваксината създава просто там някакви си според вас..

271

Handel

преди 2 години

До Да ги *** тези А за кое се получават комисионни? За това че не ти трябват ваксини тъй като си придобил натурален имунитет или за това да отидеш да си боцнеш 2-3-5-10-15 ваксини (с течение на годините)? Да не би някой да смята, че тези тьртеи в Брюксел не са корумпирани?

270

Да ги ева тези

преди 2 години

Затова и на вкасинираните трябва да има зелен сертификат за 3 месеца, а за преболедували 1 година. Защото съдя по мен заразих се преди една година (доказано с PCR и антигенен тест и двата положителни). Лятото със сигурност имах контакт с поне 5 болни (контакт имам предвид в една стая за повече от час време) и как не се разболях? Правих си тестове след 5 и 14 ден и двата пъти орицателен .Кое защитава повече ваксината или антителата който са след преболедуване?

269

Да ги ева тези

преди 2 години

А вакцината дава ли 100% гаранция, че няма да се заразиш с ковид мовид? Тъй като гледам 15% от населението на България е ваксинирано с две дози и всеки ден от официалната статистика 15% от заразените са били ваксинирани. Демек и ваксината не се знае колко защитава, но навсякъде се тръби, че не защитава, но може да прекараш супер лек ковид и да нямаш симптоми, но да си заразоносител ама никъде не се тестват ваксинираните хора дали не са преносители на заразата!

268

Анонимен

преди 2 години

До Лудко ваксинираните вповечето случай нямат антитела, но за сметка на това им спада имунитета. Нашите противоречат на Европарламента, които вчера се обявиха за премахване на зеления сертификат в европа. Само в бг липсва статия.

267

каспарчо

преди 2 години

От девет кладенци вода носят само и само ваксината да се похарчи.Няма логика в тази еквилибристика от думи.Хората не са глупави .Поздравявам всички неваксинирани.

266

Лудко

преди 2 години

Супер безмислица! Ваксинираните също се заразяват и пренасят заразата, но имат документ, че могат да го правят!!! Добре тогава, вижте колко антитела правят ваксинираните и го задайте като стойност за издаване на сертификат!!! Тогава всеки с такъв или по-голям брой антитела ще се води "безопасен" и ще му се издава сертификат!

265

ааа

преди 2 години

"Положителен резултат от изследване за антитела може да бъде доказателство за инфекция в миналото, но не е абсолютно доказателство, че дадено лице не е заразно и/или е защитено срещу нова инфекция и не може да предава вируса на други." Ваксинираните нали и те се заразяват и ЗАРАЗЯВАТ и съответно не са защитетни срещу нова инфекция и може да предават вируса и на други?!?Тогава защо ни са категорични диказателства какво може човека с антителата,като ваксинираният го прави същото?!?

264

Анонимен

преди 2 години

От девет кладена вода са събрали! Важно е, че трябва строго да се придържаме към определено поведение!!!

263

Татул

преди 2 години

Аа съм ваксиниран и като цяло поддържам тезата, че всеки трябва да се ваксинира. Обаче тези аргументи са само за ***. След като се доказа, че и ваксинираните могат да разпространяват , какъв е смисъла от този зелен сертификат. Никакъв. Прави се локдаун, защото хората просто не спазват никакво поведени в предвид ситуацията. И това е реват не реват, ще спрат. Всяко чудо за три дни. Но не и да ограничаваш едните за сметка на другите.

262

Оффф

преди 2 години

''- Положителен резултат от изследване за антитела може да бъде доказателство за инфекция в миналото, но не е абсолютно доказателство, че дадено лице не е заразно и/или е защитено срещу нова инфекция и не може да предава вируса на други.''Че това се отнася и за ваксинираните!!!!!!!!!!

261

Анонимен

преди 2 години

Значи отговора е - Не щем да се занимаваме. Защо, защото ако искате, може да направите:- да се ползват само количествените тестове и вътрешен (български) сертификат за 15 или 30 дни.-изследване за Т-клетки, дето се водят основните за имунния отговор (май струва 150-200лв.)-да е за 2-3 месеца. -Комбиниран от горните 2 за 3 месеца.Горните периоди са кратки, защото не може да се даде точна дата на заразяването. Ама те нямаха желание да направят мерките още от септември, да не говорим за друго.

260

Анонимен

преди 2 години

До 286 Анонимен Плюя на всички политици. Който и да изберем на изборите ,още на другия ден ще ни закопае.. . . . . . . . . . . Не си прав! Погледни програмата на Възраждане! Преди да се гласува, трябва човек и да се информира, все пак ще трябва да живее с тези, които е избрал слдващите пет години!

259

Анонимен

преди 2 години

А....нека обяснят защо след ваксинация не е нужно да се потвърди дали си изградил имунитет. Ако е нужно да се потвърди как става? Чрез тест за антитела или?Пълна порнография, и сто довода да опишат, нещата си противоречат. Още по-*** е, че тези хора, които са го изкарали скоро, им е противопоказно да се ваксинират. Обаче сега излизат всякакви професори да обясняват че не било така, пак не сме разбрали нещо.

258

аз

преди 2 години

Обяснението е просто - "Защото Европа не ни разрешава"

257

Анонимен

преди 2 години

Абе как си мислите вие, че с едно тестче от 20 лв. за антитела ще ви се размине. Друго си е да се ваксинираш, да се разболееш и да дадеш стотици левове за лекарства. Друго си е да даваш 100лв за PCR тест или по 20 лв. за "безплатен" антигенен тест през два дни. Миналата седмица писах някъде, да се запомни това, че ще видите как тестовете ще се изчерпят за отрицателно време. Е, във Варна на доста места това вече е факт.