296

Край

преди 2 години

Ваксинираните също боледуват но не ***. Това било целта на ваксината. Преболедувалите също можело да го карат пак е колко от тях са умрели - питам аз и отговор не искам.Как да не вярваш в конспирации, като ти поднасят аргументи които не издържат елементарна човешка логика. И те назорват да се ваксиш.

295

Край

преди 2 години

"Използваните понастоящем в държавите членки изследвания за антитела не са хармонизирани/стандартизирани и резултатите не са съпоставими"Държавите Членки въобще не ме бригат когато става въпрос за моето здраве и живот. Радка Аргирова в последното си интервю изплю камъчето - при хора с високи антитела може след ваксина може да се развие цитокинна буря. Може - ама няма да може щото АЗ няма да ви се ваксинирам - не ми трябва зеления ви сертификат - ще си пия надомно и ще си пазарувам онлайн.

294

Край

преди 2 години

Всички тези недостатъци на теста за антитела се откриват и при ваксинираните. И там "не е абсолютно доказателство, че дадено лице не е заразно и/или е защитено срещу нова инфекция и не може да предава вируса на други" и там някой въобще не изграждат антитела съответно- защита.Няма ЛОГИЧНО обяснение защо не се признават тестовете за антитела. Докато не дадете такова - хората няма да ви вярват и няма да се ваксинират. Вкл. и АЗ.

293

Анонимен

преди 2 години

Тези доклади се изготвят от министерски писарушки,които дори и да са били някога лекари,през последните години едва ли се е случвало да имат пациенти.Защо се пренебрегва мнението на специалисти,като проф.Чорбанов например,който всеки знае,с какво се занимава!

292

МмАаНн

преди 2 години

А тогава как знаят, че ваксинираните имат достатъчно на брой антитела???Щом се съмняват, че големият брой антитела при един неваксиниран може да се дължат на инфекция, която кара в момента на крак, да изчакат 14 дни "карантинен" период и след това да издадат сертификат за преболедувал. И какво значение има, откога са тези антитела?

291

Картофчо

преди 2 години

Цялата статия е: бла-бла-блаНапълно противно на всички учебници по имунология и вирусология!

290

асд

преди 2 години

значи могат да ме бодат с ваксина, която стимулира естествения имунитет и да ми дадът сертификат, а при придобит такъв по естествен път не могат да ти дадат сертификат. Логиката е уникална

289

Анонимен

преди 2 години

Както баба Радка каза, тези антитела от ваксина са валидирани, а тези от преболедуване не са. Какво значи да валидираш получаването на антитела - не знам. И преболедуването, и ваксинирането предизвикват образуването на антитела от имунната система на човека. Имунната система не подлежи на валидиране!!!

288

Анонимен

преди 2 години

Тестът за ковид може да бъде фалшиво положителен и фалшиво отрицателен . Така че според мен единствения достоверен тест е този за антитела .

287

Лекар

преди 2 години

Няма зелен сертификат , защото има вонящи зелени чорапи в България !!!

286

Скапан свят

преди 2 години

Прекарах го тежко и след година си платих 30лв за кръвен тест....Антитела колкото щеш, 250 над нормата...нали е 0,8, обаче сертификат не може щото ме нямало в системата на РЗИ, ама иначе болнични 3 седмици ги има....и личната не може да докаже нищо?! Брюкселските зелки сътворили нещо дето и те не знаят какво, ама...нали трябва да се правят кинти...

285

Оффф

преди 2 години

Начи...онези платените сертификати, за тях може...а за преболедувалите с антитела не може?! Браво бе...то е ясно, *** си е ***!

284

Анонимен

преди 2 години

Това са някакви абсурди. Изпробват се някакви гаври върху населението и дали ще мине номера. Ако един номер не мине, следва друг.

283

Тра-ла-ла

преди 2 години

При други вирусни заболявания като хепатит, морбили, варицела измерват антитела от преболедуване - в тези случаи ваксинация не се препоръчва. Защо при вирусна инфекция от Ковид науката се променя рязко и антителата вече не са индикатор за преболедуване? Риторичен въпрос!

282

Тра-ла-ла

преди 2 години

Колко много глупости и пропаганда, за да се промотират "ваксините". ЕДИН пример, който важи за ВАКСИНИРАНИТЕ, а се изтъква като проблем на ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ: "- Възможно е лица, притежаващи сертификати, издадени въз основа на положителен резултат от изследване за антитела, да получат погрешна увереност, че могат да не се придържат толкова строго към поведение, което е от съществено значение за ограничаване на риска от инфекция и по-нататъшното ѝ предаване.."

281

9

преди 2 години

Наличието на антитела доказва преболедуване, не по-различно от ПСР-а. ПСР направен преди няколко месеца да не би да доказва сегашното ниво на защита? Тези смешни обяснения са съшити с бели конци и причината е ясна - защото зорът е да се боцкаме с експериментална течност.

280

Анонимен

преди 2 години

Днес ми искаха серификат в бързото хранене. Иначе можело да си взема за вкъщи. Няма проблем. Мога и на дюнери и пици няколко месеца.

279

Коприва

преди 2 години

Не ви се приемат доводите! Нито ще се тестваме, нито ще се бодем!

278

Еврейския съюз

преди 2 години

юдейски лъжи

277

До кога точиха

преди 2 години

Правилно - заради такова отношение и дарители на органи няма - когато да ти вземат нещо се въртят около теб като лешояди, когато ти опреш да ти се отплатят за гражданското поведение - те подритват и унижават всякак да умираш по стълбите.