216

Анонимен

преди 2 години

Пак към долното, защо САЩ направи толкова голям проблем на Huawei за 5G оборудването което продава? Не е ли точно за да не загубят контрола върху клетките. Все едни въпроси дето са конспиративни.

215

Е, па...

преди 2 години

Толкова доводи "против" сертификат при хората с антитела след преболедуване или безсимптомно протичане на болестта наистина не очаквах. Ама, естествено от 9 кладенеца вода ще донесат, само и само да си намерят "основателни" причини да отхвърлят това. Нямат изгода. Ваксините съвсем ще се вкиснат. Значи антитела след ваксина, без значение колко са и дали въобще ги има, са достатъчни, а тези след преболедуване не са? Неубедително, защото е абсурдно. Нова медицина, в новия световен ред.

214

Анонимен

преди 2 години

Колкото и тъпо да звучи, наистина градена има добри магнитни свойства. При всяко ваксиниране той ще се натрупва в тялото. При въздействие на електромагнитно поле, графеновия оксид образува кристални структури. Ако за този процес може да се ползва 5G ви е ясно какво може да се случи. Ама то всичко конспирация, ама един ден като дойде ще има точно падащи по улиците както си ходят.

213

Анонимен

преди 2 години

До Питам 3. Ти колко 60 годишни си вижал? Аз мисля че ти трябва да им плащаш те да ти пазаруват , за да не си мръднеш дебелия г.. от компа.

212

Неваксиниран

преди 2 години

Що няма зелен сертификат за антитела ли? Ми щот ако го издадат и ще свърши ТеАтРоТо...

211

ваксаджия

преди 2 години

Не се заблуждавайте! Никакви 60% ваксинация до обществен имунитет не ги топли. Нито 70%, нито 80%, нито 90%. Виждате че в държави с близо 90% дори вече въвеждат фашистки сертификати. Целта е 100% вакс и то с mRNA. Дори тези с Астра и други ваксини ще ги принудят за бустерчета с Пфайцер. Не става дума само за пари защото правителствата вече са им платили за милиарди ваксини. За да има такъв натиск за бодене, вероятно има друго нещо във ваксите, задължително за човечеството дори пеленачетата

210

насилен човек --лош

преди 2 години

--човек ! Ние сме свикнали да ни насилват и после тихомълком ако може да си го върнем --та на Кацата и патрона му ще им го върнат на изборите ,мога да кажа ,че ги загубиха ! Да държавата използва сила срещу мнозинство от населението си по чужда заповед ,не признавайки нищо освен каквото им е наредила чуждата световна организация която естествено си има свои господари .Много хора ще се инжектират насила защото са решили ,че неогат да се борят НО това не е победа ,а насилие над св.избор !

209

Анонимен

преди 2 години

До 253, ползвай горният, само сложи трите w. Аз го написах, че Гугъл директният линк го цензурира. Ако ползваш думите в линка в търсачката на CDC, веднага ще ти се отвори.

208

Анонимен

преди 2 години

До 249 то е така в цяла Европа дъртите са решили че веднъж се живее. Хукнали са по барове, стриптиз клубове, публични домове. Ама хак да име. Не ги е срам. А па нашите дъртаци от селата са най опсни. Майтапа е пълен колега. Жалко за тия телевизоглавите. БТВ и Нова към светлото "ново нормално"

207

Ако не искаме да сме

преди 2 години

--- опитни мишки и неудачен експеримент-- на 14 гласувайте за Възраждане Костадинов обеща край на сертификатите и никакви локдауни + референдуми по определящи развитието ни въпроси . Да има висока смъртност .но и причини си има, няма начин най--разтурената здравна система да не ни се отплати ,а и ваксинацията не е насочена правилни към възрастните и то ( ако найстина помага ) . Вижда се че Кацата работи под диктат ,аргументите му не издържат и все повече хора виждат че става дума за пари !

206

11

преди 2 години

До Анонимен 250 --- Линкът ти е цензуриран. Има звездички - какво има на тяхното място? Иначе, гугълът не дава нищо. Ползвайте yandex.ru вместо гугъла. Той отдавна реже резултатите.

205

extreme hunter

преди 2 години

Глегам и не вярвам на очите си! Уж е писано за недостатъците на антигенните тестове, но на мен ли само ми се струва, че същото важи в пълна сила и за ваксините?

204

Анонимен

преди 2 години

До 244 още юли месец CDC на САЩ обяви че няма да приема за валидни PCR тестовете от 01.02.2022, защото са ненадеждни и не различават Ковид от грип. Ако потърсиш директно в нета няма да получиш линк. Гугъл ще ти каже че това е фейк нюз. Ако отидеш на сайта на CDC и през неговата търсачка ще стигнеш да документа. Така че "Златният стандарт PCR" се издъни яко. Но на него се крепи цялата пандемия. Малко конспирация с официални източници.

203

Анонимен

преди 2 години

Линче ли си лудото Ленче ли си незнам, ама Модерна никога не са имали одобрена ваксина, питаш ли се защо?

202

гост

преди 2 години

Колегата с когото пътувам в колата се разболя, аз съм здрав, тествах се,не съм имунизиран той е имунизиран -2-3 пъти , аз на няколко пъти съм карал съмнителна хрема и до там .Ходя си с маска навсякъде и често си мия ръцете.Масово около мен болни от корона.Бате стойчо иска да ме затваря защото не му въртя далаверата с ваксините.

201

Честито

преди 2 години

Сега очакваме след някой месец тия същите да ни кажат, че и PCR теста не важи, защото не е 100% достоверен. Ще важи само зеления серт. за набодени! Това следва - и не е трудно да се сетим. Работата се пече...

200

Yoda GREEN

преди 2 години

Dart Veder says: - without green certificate Yoda's dead green frog! - No more Star Wars without green certificate!

199

Анонимен

преди 2 години

Щото тия с антителата сме ненужни и не печелят от нас, ни ваксина си бием, ни тестове си правим. Какви ли не неща казват, че изследват, ама не го подхванаха тоя въпрос...

198

До МЗ

преди 2 години

МЗ, народът ни е или много пр.ос.т., или напълно лу.д. В кое да вярваме? По-малко вероятно е всички да са луди, и така остава само...първото. Не се хабете.

197

Анонимен

преди 2 години

"и не може да се изключи протичаща понастоящем инфекция." А с ваксините се изключва тази възможност ,нали ? Ако не вярвате може да питате ваксинираните заразени ,че даже и в болница такива.