270

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 296 "Значи баща Ви е с фалшив сертификат" Явно това, "значи", ако този, който прави извода има коефициент на интелигентност под морското равнище.

269

Анонимен

преди 2 години

До Талибан Нищо няма да "излезе". Даже от основното ви напъване нищо не "излезе".

268

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 297 "Кое точно е конспиративното в статистическите данни :)" Конспиративно е твърдението, че 98% от заразените от Ковид не били умирали от Ковида. Явно от нещо друго. Реално, това е повторението на мантрата, че хората не умират ОТ Ковид, а С Ковид. Конспиративните теории са нерационални, следователно няма нужда и смисъл да бъдат адресирани.

267

Талибан

преди 2 години

Ама, моля разгледайте и другите данни за ваксинираните - https://data.egov.bg/data/view/eedf3375-b250-4ee4-80d2-7ec67367bb99 Сигурен съм, че и там ще излезат доста заици.

266

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 289 "Чудесно. Защо са починали, щом не са с фалшиви сертификати, а с "единственото нещо, което предотвратява смъртността"?" Защото ваксините не дават безсмъртие. Хората ще продължават да умират от старост и нормални болести. Впрочем, дори в ИДЕАЛНИЯ вариант, 10% от ваксинираните не развиват имунитет: ефективността на най-добрите ваксини срещу Ковид е около 90%. Изобщо, това са всеизвестни факти. Това, че трябва да отговарям на такива въпроси показва, че сте неграмотни.

265

Грънци

преди 2 години

При всека вълна Грип или Ковид е имало 20000 до 40000 болни на 100000, тогава това е било нормално. Смениха критериите за да имат повод за репресия и психологически терор.Карантина при един на 26 милиона в Австралия е фашизъм. Ако е така може за един от ебола в света да се прогласи локдаун в цял свят, да ни защитават за наше добро от лошия вирус.;) Колкото до леглата, да пренасочат парите от Ковид терора за изграждане на десетина болници, но за жал господарите фашисти от Брюксел не дават.

264

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 296 Кое точно е конспиративното в статистическите данни :)

263

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 295 Значи баща Ви е с фалшив сертификат :)

262

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 294 "Твърдя, че 98 % от заразилите се в световен мащаб, преди да се измислят "великите" ваксини, т.нар., не умряха от ковида." Тоест, предлагаш ми конспиративна теория за обяснение. Дотук беше.

261

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 291 "Фалшиви сертификати може да са се вадели преди за пътувания в чужбина. Тези 70+ къде, според Вас, са пътували?" Баща ми пътува само преди два месеца за изследвания на сърцето в Германия. Преди това бяхме в Гърция на почивка. На 72 е. Та, какво казваш, или ще продължаваш да си смучеш от пръстите?

260

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 292 Твърдя, че 98 % от заразилите се в световен мащаб, преди да се измислят "великите" ваксини, т.нар., не умряха от ковида.

259

хммм

преди 2 години

Абе ваксо такава взе да се оказва че има страшно много ваксинирани в болниците и веднага им лепнахте етикет че са с купени сертификати. Отворете си очите и разберете че ваксините вкарват болестта у вас и тя остава там. В един момент ви спадат антителата обаче и болестта се проявява, това е и причината да искат да ви боцкат на през 6-9 месеца. Някои и по-рано издават багажа. Много сте злобни срещу нас, живейте си живота както искате и без много агресия, май тия ваксини не ви влияят добре.

258

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 287 "Твърдя, че 98 % не умираха преди ваксините" Я направи смислено изказване, че от това изречение не се разбира какво точно "твърдиш". 98% от кои не са умирали преди ваксините?

257

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 288 Фалшиви сертификати може да са се вадели преди за пътувания в чужбина. Тези 70+ къде, според Вас, са пътували?

256

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 286 Чудесно. Защо са починали, щом не са с фалшиви сертификати, а с "единственото нещо, което предотвратява смъртността"?

255

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 285 "Сертификатът се изисква от 5 дни" Фалшиви сертификати има от доста по-дълго, така че вие сами се опровергавате, че придобиването на фалшив сертификат е свързано непременно със сегашните мерки, но сте прекалено глупави да осъзнаето това и затова се прецакахте да питате.

254

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 284 Твърдя, че 98 % не умираха преди ваксините, значи има и друго.

253

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 283 Вече ти се обясни, че не всички ваксинирани са с фалшиви сертификати, а обяснението вече съм го написал, но няма кой да чете.

252

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 280 "Кой казва, че ваксата е единственото нещо," Статстиките за смъртността на ваксинираните и на неваксинираните. Освен ако не твърдиш, че неваксинираните нарочно не се лекуват с нещо, което ще ги спаси и така умират от "неефективни мерки".

251

Анонимен

преди 2 години

Ваксаджията, чакаме обяснение защо са им били фалшивите сертификати на 6/9 починали над 70 год.?