310

Анонимен

преди 2 години

До 10 дни ще сме заключени в домашен арест и причината за това са същите хора,които излизат на безумните протести срещу зеления сертификат.Нека Европа види на какво ниво сме и ЕС да помисли дали мястото ни е там.

309

до 317

преди 2 години

Колко от починалите са хора, които посещават кръчми и дискотеки? Под 10% от починалите са сравнително млади хора, какво приказваш?

308

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 332 А ако бяха използвали ивермектин и цинк+хидроксихлорохин, нямаше толкова хора да умрат. Но заповедите са отвън и отгоре.

307

Анонимен

преди 2 години

За тия пари, които харчиха за ваксини и загубите от локдауните можеха да построят няколко болници с 10000 легла във всеки голям град и никаква "пандемия" нямаше да ни плаши. 600 в интензивното и 7000 болни не звучи толкова катастрофално.

306

Анонимен

преди 2 години

Къде се скри ваксатролът :) Какво стана с фалшивите сертификати и ползата от ваксата? Между другото, статията за неврологичните увреждания от ваксите не се радва на ваксаджийското внимание.

305

Анонимен

преди 2 години

До До 317Ква епидемия ***? Радев е избран преди 5 години, епидемията е от 2. Ти изобщо знаеш ли де се намираш *** уфсъ?

304

Анонимен

преди 2 години

До ТалибаннинКъци ша викаш на баща си, *** ***. И не е дали искаш или не искаш - направо спирай да дишаш.

303

Нюрнберг

преди 2 години

Харесваш ми, изпратил съм ти покана да ми дойдеш на гости

302

анонимен

преди 2 години

Некадърните управляващи погребват България.

301

Анонимен

преди 2 години

Е и какво като затвориш неваксинирание, те ваксаните и сами могат да си разнасят заразата, тоя е по луд и от Кацата

300

мак

преди 2 години

До aaa. Предишните не всяваха ли паника с ежедневните изказвания на Мутафчийски? Чували за трупове, яко измиране - да не бяха успокояващи думи? т.лупски локдаун по-готин ли беше?

299

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Защо не цитирате думите на зам. министъра, че планираният локдаун е за неваксинираните? Точно това каза човека." - Искам да го видя това :). 20% от хората, голяма част, от които пенсионери, как ще се оправят, как ще пълнят бизнесите... ама момент, какви бизнеси.. че те и работещите са неваксинирани. А локдаун за работещите в Пирогов ще има ли? Тия май съвсем са се чалнали. Подозирам, че Радев и компания искат да ги запомнят като първите изкарани с бой от Дондуков 1 и 2.

298

aaa

преди 2 години

Тотален провал на правителството и президента да се справят със ситуацията. Или може би точно това е целта - тотален локдаун точно за изборите, масово болни хора, страх и паника, така че хората да не могат да гласуват и пак да има служебно правителство.

297

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 318 Не написах, че не изпитвам срам, а че не ми влияе ваксатрол да ме обижда. Съвсем различни неща са. Нещо пак "пропуснахте" въпросника, за да ме обиждате :) Ето, кой няма срам :)

296

До 317

преди 2 години

И аз съм гласувала за Радев като кандидат на БСП, но бяхме ПОДВЕДЕНИ от безкрупулното нагаждаческо поведение на Радев! Не само за епидемията, но и най-вече за инициативата му за "Три морета". Вижте поведението на Германия, Франциа, Гърция! Защо ще ставаме мишена в тази война с Русия??

295

Анонимен

преди 2 години

Защо не цитирате думите на зам. министъра, че планираният локдаун е за неваксинираните? Точно това каза човека.

294

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Не си правете труда да ме обиждате. Не ми влияе." Знаем че не влияе. Един умен човек е казал, че глупавите хора не са способни да изпитват срам.

293

Анонимен

преди 2 години

Ако някой си мисли че ще си ходи по кръчми и дискотеки,а държавата да му мисли как да го спаси от това да не се зарази.Така няма да стане.

292

Анонимен

преди 2 години

Дано хората имат очи и уши! И да запомнят гробокопачите - Радев и Кацаров, които не само НИЩО не направиха цяло лято, а влошиха обстановката!!!

291

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 315 Че те половината са гербавитролове, само да крадат знаят :)