250

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 277 "Половината са 80-89. Защо са им били фалшивите сертификати?" Продължават малллоумните въпроси. По същата причина, поради която и на такива като теб: за да не ги "чипират", защото ще им "образуват тромби", и други подобни глупости. Достатъчно децата им са такива като теб, за да им набавят такива сертификати. Не означава,че няма ваксинирани, които умират. Означава, че голяма част са с фалшиви сертификати и "голяма част" има също контекст. На 10 ваксинирани жертви и 3 са много.

249

Анонимен

преди 2 години

Рекордна заболеваемост и рекордна смъртност, вървим към 10 000 души на ден заразени и вероятни вече ще умират по 500 дневно.

248

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 278 Кой казва, че ваксата е единственото нещо, което помага и как починалите ваксани го "доказват"? Не ми натрапвайте презумпцията за виновност. Не ми действа.

247

Анонимен

преди 2 години

Радев не затвори ли държавата за две седмици ще загуби изборите. Тоя стеах от решителни действия ще му изяде главата. Лицевите опори и коремни няма да възкресят измиращите всеки ден

246

Значи

преди 2 години

Избори - НЯМА! Ще я удурдисат бройката.Остават си на власт за неопределено време, а суверенът ще се шушулясва в мизерията си до второ пришествие.Браво, суверене, браво!

245

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 274 Ц, ръцете на тия, които провеждат кампания срещу единственото нещо, което наистина помага срещу висока смърност от вируса, са изцапани с кръв. Същите, които съветват хората да не се доверяват на официалните препоръки, да правят каквото си искат и да се "лекуват" в къщи с "чайчета". До рамото изцапани с кръв.

244

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 276 Половината са 80-89. Защо са им били фалшивите сертификати?

243

Аз

преди 2 години

Големия бой започва съвсем скоро. Но отдавна трябваше да е започнал. Не разбрахте ли че с деаскания по форуми и фейсбук не става. Иска се бой ама здрав и масово на всички дето си играят с хората

242

Анонимен

преди 2 години

Какво става, ваксаджията :) При налични данни, трудно се лъже, нали :)

241

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 270 Кои данни от линка потвърждават твърденията? Посочи ги.

240

те това кажете

преди 2 години

При колко заразени на 100000 души започва голЕмия бой?

239

Анонимен

преди 2 години

До Анонименбж 271 Лекуват, ама не лекуват. Никой не иска да са магьосници. И не е тяхна вината. Виновен е който измисли протокола и не им дава да се отклоняват от него. От неговите ръце тече кръвта, ***

238

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 267 "Щом твърдите, че лекувате ..ще трябва да поемете отговорността." Докторите лекуват,не са магьосници. Вие сте отговорни, че с поведението си предизвикахте недоверието в ЕДИНСТВЕНОТО нещо, което щеше да гарантира овладяване на вируса и също вие сте отговорни за това, че разпространявате всякакви теории за това как и какво трябва да се прави и колко е опасен вируса. ***--ьо отчаяно се опитва да си измие ръцете, но ръце изцапани с кръв не се мият. Гледката се запечатва в съзнанието

237

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 263 Данните ги дава, който ги събира. Но Талибан ги откри, така че вече е ясно. Над 70-годишни са повечето. За какво са им фалшиви сертификати? Да ги покажат на ковида :)

236

Анонимен

преди 2 години

Къде са данните за ваксинираните починали по възрастови групи?

235

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 251 Щом твърдите, че лекувате и призовавате да ви пазим "здравната" система, а тя и доста пари ни харчи, ще трябва да поемете отговорността. Иначе - всички по къщите, без болници, без лекари и да видим ще има ли разлика.

234

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте Паляци!Как и, м,рети ли яку?Ей драгу ми става кът ва гледам насъскани един срещу други!Трудът ми дет *** пуложих 5 години,фиръ ли дъ улуви!Чи аз толкоз вета наложих на Поженкаря,толкоз съскани и плюени,чи как иначи!Нали трябваши нещу да правя за тез 15 бинки дет ми съ пулагат?!Той и др,гаря Решеткин мъ нъсърчи да ви сдавям,разделяй вика,за да ги владейш!И аз тъй правя секи ден!До обяд съм с ***,след обяд съм с Буйкикев,а нощем я бистрим с Майсторът и калфите Кирчу и Кукорчу!!

233

АНОНИМЕН

преди 2 години

Васинирани, неваксинирани, няма никакво значение! Проблема е, че се разделихме!

232

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 256 "Давайте данните!" Твърденията ги правите вие. Данните в подкрепа на твърденията ви трябва да дойдат от вас.

231

Анонимен

преди 2 години

До Талибан 253 Браво, Талибан. Повечето са над 70. Да видим какво ще каже т,р,о.лът :)