44

Анонимен

преди 6 месеца

Увелечехя ми пенсията с 70 лв. реално понеже 50 лв. си останаха от правителството на ББ. Хранителните продукти поскъпнаха, тока, горивата, дървата, лекарствата. Уж са нещо но са нищо спрямо цените. Управниците ни и депутати и кандидат такива да пробват как се живее с н-р средна пенсия от 650 лв - 700 лв. и да идат при пенсионерите да ги обработват за гласуване.

43

Политик

преди 6 месеца

"Вдигаме пенсиите с 50 лв. "Никой обаче казва че с по-големите си пенсии ще можем да купим по-малко неща. Цените се качват по-бързо от пенсийте..

42

Христо Христов

преди 6 месеца

Благодарете на ЕС и евроинтеграцията.

41

радевщина в действие

преди 6 месеца

С 15 бона заплата , генералска пенсия, безплатно жилище,охрана и плюскане - пука му на оная работа на другаря РадеФ за някакви си опърпани пенсионери и най-малко пък за дереджето на останалата част от простолюдието. За него е важно баламурниците отново да го изберат , че иначе имунитета и авантата отива на кино , а и Гешев отдавна го чака за спявка в следствения арест.

40

Анонимен

преди 6 месеца

това е при недоразумението мухобойко

39

Анонимен

преди 6 месеца

Северозападния, ходи се скрий някъде. Къде изчезнаха парите за магистрала Хемус? Цялото строителство замря.При Борисов се бяхме позакрепили финансово. Няма област, където да се е оправило. Всичко е хаос всичко се проваля. Погледни Парламента - нали уж дойдоха нещо да оправят. Точно обратното - само скандали и не са приели за 6 месеца един закон.

38

конспирацията

преди 6 месеца

Опитвахме се да ви предопредим ама ни наричахте конспиратори.. еми на.. Спокойно, много по-зле ще става.

37

пиян дъртак

преди 6 месеца

Аз пък продавам ракия . Като не купувате сам ще я пия.

36

Един от Северозапада

преди 6 месеца

До анонимен"НЕКАДЪРНИЦИ окрадахте държавата и ще докарате България до просешка тояга! Върви си мутрооо Радев, не те щем!" - От младежкото Герб си, познах, нали? Е, чака те голямо разочарование- Държавата я окрадоха буквално и преносно тия, преди Радев. Умно момче си, ще се сетиш за кой говоря.

35

уни фор мен

преди 6 месеца

И сега като няма хартиени бюлетини какво ще горим в полето?

34

Един от Северозапада

преди 6 месеца

До Анонимен"След Лукановата и Виденови зими идва тази на Румен Радев! Да ви е честита!" -Поредния гербераст, с герберастките опорни точки....Абе, късопаметния, има ли какво да ядеш сега, и заплатата ти равнява ли се на 9 хляба, както моята, едно време? Пълни ли са рафтовете по магазините? Има ли бензин по бензиностанциите, и долара гони ли 3000 лева? Каква гладна зима те гони? Всичко е герберска постановка, за сриване имиджа на другите, предизборно, и ловене на риба в мътна вода....

33

алфа Хадес ресърч

преди 6 месеца

Пребояването свърши . Ха сега обявете резултата. Или да минат изборите с мъртвите в едно. Па после ще замажем .

32

анонимен

преди 6 месеца

Не се оплаквайте че пенсията ви е малка, и не стига за храна и лекарства Ако изберете Радев, след два месеца ще избирате или храна или лекарства. Не приемайте пари за да гласувате за Радев. Купуването на гласове е престъпление.

31

Анонимен

преди 6 месеца

На ЕЦБ ще и се запалят печатниците да печата евраци, как иначе да се покрият разходите за ваксини, тестове и да се държи икономиката? Нас ни занимават със сертификати и куп идиотии, докато идва криза - парична и енергийна, да не дава Господ и климата да се разбута, че тогава съвсем ще я закършимБаба ми казваше - като вдигнат пенсиите, вдигат и цените. До ден днешен думите и се потвърждават..

30

Мъск

преди 6 месеца

Купувайте Тесли, защото искам да летя до Марс.

29

Един от Северозапада

преди 6 месеца

До тезейСпоко, всичко е планирано, доста отдавна. Както казваше една американска посланничка преди години-"Вие сте ни необходими само като територия, с население 4 милиона и половина!"

28

кри сталинката

преди 6 месеца

Вашата работа е да пълните евроджобовете и да сте кротки и да слушкате и много много да не папкате.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Ми ще нараснат, след като измреха повечето получатели.

26

Един от Северозапада

преди 6 месеца

Гласувайте за Бойко! Той ще ви оправи! Какво, не вярвате ли? А си спомнете, колко пъти вдига пенсиите за 12 години? И като си спомните-пак гласувайте за него. Има още шкафчета за пълнене, трябва да остави нещо на внучетата и той.А с една гола заплата-не става....

25

Анонимен

преди 6 месеца

Тях ги интересува само нашата територия. Материала не им трябва. Мрането по европроект .