20

тезей

преди 2 години

Пеньсиите нарастват само защото броят на пенсионерите намалява. Но скоро и броя на работещите живи ще намалее и всичко ще се върне по местата.За бога братя спасявайте се. Ще ни избият

19

ОСА

преди 2 години

Нито съм номеклатура, нито съм от военните, най-малко от спец службите....имам 42г стаж трета категория, счетоводитил съм била винаги, но в последните 20 с добра заплата и високи вноски в НОИ за пенсия. Пенсионер съм от 5г , като в момента получавам 1200 пенсшя без добавките за Ковид...така, че не само годините стаж са важни, а и удържаните пари за пенсия, които са основата за изчисляване на пенсия!!!

18

Анонимен

преди 2 години

След Лукановата и Виденови зими идва тази на Румен Радев! Да ви е честита!

17

МНЕНИЕ

преди 2 години

Проблема е че пенсионерите се опитват да оцеляват .Проблема е че има таван на пенсиите - този таван трябва да се махне .В България има 30-40 000 пенсионери от Мините , Металургията и Химическите Заводи с Пенсии 2 000 - 2 500 лева - те плащат на *бедните* пенсионери който не са внасяли пари в НОИ . 85% от сегашните Пенсионерине са връстници на Демокрацията - хората на 65 години бяха във вихъра на годините си - 30-35 годишни и се правеха на тарикати .Тези хора трябва да се изкарат от НОИ .

16

Анонимен

преди 2 години

1500 лева пенсия-в над деветдесет процента тия пенсии се вземат от високо платени клатикурци на държавна ясла,ранно пенсионирани ченгета и шапкари!

15

Анонимен

преди 2 години

Предишните уж "крадяха" но заплатите вървяха нагоре и забогатявахме. Сегашните уж "спряха" кражбите и би трябвало от крадените пари да станем богата държава и да сме още по-добре, а то какво стана? Кой лъже?

14

Анонимен

преди 2 години

Фигурантчето ви оправи.

13

Анонимен

преди 2 години

благодарим ти г-н президент

12

Анонимен

преди 2 години

Бойко мнооого ви разлигави, но Радев ще ви вкара в ред, повече студ и глад е нужен, и акъла ще дойде от само себе си.

11

Анонимен

преди 2 години

Промяната на радеф е факт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10

kok

преди 2 години

Дойдат ли комунисти на власт винаги следва обедняване . Колко пъти ще настъпвате една и съща мотика ?!

9

Анонимен

преди 2 години

Всички ще станем милионери.

8

Работещ татко

преди 2 години

Малкото работещи не желаем да плащаме луди пари за да хрантутим който и да било! И пиша това с ясната идея, че родителите ми са пенсионери. Имат малки пенсии, но са помислили и преди това как да си направят нещата, че да не зависят от тях. Така е и в САЩ дори. Който реши да роди дете, има две седмици да се върне на работа, не две години! Всеки поема последствията от решенията си. Не като у нас да гледаме трайно безработни бразилци, които се множат като зайци, както и пенсионери, дремали 40 г !

7

1

преди 2 години

До Анонимен-6 Колега,ти пак си добре,аз с 50г.и 4 месеца,получавам 376лв. и като минималната стане 370 лева,разликата ще е само 6 лева,за какво съм работил толкова,а тези с минималните с минимален стаж,ще вземат колкото мене,от 32 години сме демокрация,няма комунизъм,а пък формулата ,за изчисляване на пенсиите ,е от 1963 г.

6

Анонимен

преди 2 години

Какво си работил?Аз имам 18г. 1ва категория и 4.г 2ра,пенсията ми е 630лв?Нещо не е вярно.

5

Анонимен

преди 2 години

депутат беден няма да видиш, никога, нищо не върши, освен да краде и сделки да прави и да лъже нацията и винаги живее като кралска особа, но, ако ги засягаше и тях, тогава щеше да има решение за всичко

4

славянин

преди 2 години

Антиваксърите са виновни за глобалния ръст на цените на всичко и за инфлацията, нали!?

3

Анонимен

преди 2 години

самото заглавие е достатъчно

2

Анонимен

преди 2 години

Само че пропускат че има предложение осигуровките да станат 27%. Защо аз ще плащам 27% от всяка заплата, е бати работата.

1

Анонимен

преди 2 години

Ще станат 100 000, един хляб ще е 20 000лв екстра.